Kinderopvang Haarlem

Snel en meedenkend!

Beschrijf hier uw ervaring

Goede overzichtelijke site, prettig dat je info kan opvragen voor in je mailbox. Daarna werd ik gebeld om te vragen of er nog onduidelijkheden zijn en of ik nog ergens mee geholpen kon worden.... Goede overzichtelijke site, prettig dat je info kan opvragen voor in je mailbox. Daarna werd ik gebeld om te vragen of er nog onduidelijkheden zijn en of ik nog ergens mee geholpen kon worden. Prettig is dat. Na een maand ontving ik een reminder, dat was voor mij de trigger om even te bellen, want ik wist niet goed hoe ik een incompany training moest aanpakken. Goed geholpen en nu loopt de aanvraag.

Berrie Woord

Ik ben goed geholpen door een vriendelijke en behulpzame medewerker, Midas.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik kon niet gehoplen worden, omdat ik nog aan het orienteren was. Ik heb contactinformatie gekregen van mensen die me wel kunnen helpen

Marielle

Behulpzaam, informatief en vasthoudend zonder opdringerig te zijn.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb mij inmiddels ingeschreven voor een cursus. De dame die mij belde was informatief en ergens ook wel motiverend en vasthoudend zonder dat ik het gevoel had dat zij mij perse iets wilde... Ik heb mij inmiddels ingeschreven voor een cursus. De dame die mij belde was informatief en ergens ook wel motiverend en vasthoudend zonder dat ik het gevoel had dat zij mij perse iets wilde 'verkopen'.

Anneke Baas

Ben zeer vriendelijk geholpen.

Beschrijf hier uw ervaring

Kwamen direct met een passend voorstel.

Prima verder, maar wel erg kort op de bal. Wordt veel gevraagd, heb alleen nog maar een brochure aangevraagd...

Vlotte reactie, enthousiast

Heel positief, goed geholpen.

Beschrijf hier uw ervaring

Informatie was duidelijk en nuttig, goed geholpen en heel vriendelijke persoon aan de lijn gehad.

Goede duidelijke informatie

Beschrijf hier uw ervaring

Heb gevonden wat ik zocht

Tom Koster

Prima advies conform wat ik aangaf

Prima advies

Maarten Vermaat/Opatel Opleidingen

Snel en duidelijk antwoord waarin gelijk een oplossing werd aangeboden.

Beschrijf hier uw ervaring

Direct een passende oplossing!

C. Springveld

Duidelijke to the point informatie op een zeer laahdrempelige, vriendelijke manier

Beschrijf hier uw ervaring

Sterkste punt was de communicatie. Snelle afhandeling van de afgesproken acties. Erg fijn ! Zeer hulpvaardige medewerker.