Snelle actie en vriendelijke hulp!

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle actie en vriendelijk aan de telefoon.

Chotoe,R

Ik ben erg tevreden

BCO

Goede samenwerking en ondersteuning (indien gevraagd), wel zijn ze peperduur waar het leads betreft voor In-company Office trainingen

Beschrijf hier uw ervaring

Hun systeem werkt prima en ze organiseren ook interessante meetings.
Alleen als het op (overleg over) financien aankomt zijn ze nogal bekrompen

Ik heb nog geen aanvraag formulier ontvangen
Volgens de afspraak

Global Edutainment

Zeer snel en adequaat geholpen.

Beschrijf hier uw ervaring

ik had een vraag gemaild en later nog een toevoeging en op beide vragen binnen 2 uur een bevredigend antwoord.

Duurzaam

De ontbrekende cursus, die ik wilde volgen, is snel toegevoegd en voor mij beschikbaar gesteld.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik ben snel geholpen en op de hoogte gehouden van de voortgang

i sanders

duidelijk
ik krijg t antwoord op mijn vraag

Academy of Logistics

(Bewerkt)

De site is niet wat het pretendeert te zijn.

Beschrijf hier uw ervaring

Springest wordt niet gedreven door kwaliteit maar door geïnvesteerd marketingsgeld van opleiders, jammer!

Reactie Springest.nl:

Bedankt voor uw eerlijke mening, Academy of Logistics. Het klopt inderdaad dat opleiders (optioneel) betalen voor onze dienstverlening, we moeten onze momenteel 33 medewerkers natuurlijk ook betalen... Bedankt voor uw eerlijke mening, Academy of Logistics. Het klopt inderdaad dat opleiders (optioneel) betalen voor onze dienstverlening, we moeten onze momenteel 33 medewerkers natuurlijk ook betalen en de marketingkosten die wij maken ook terugverdienen.
Voor wat betreft kwaliteit: dit speelt een heel belangrijke rol in onze rangschikking d.m.v. datakwaliteit en ervaringen. Net zoals bijvoorbeeld de (betaalde) mogelijkheid om informatie aan te vragen of een cursus te kunnen boeken.
Hierover vindt u in onze helpdesk uitgebreide uitleg: http://help.admin.springest.nl/article/26-hoe-kom-ik-bovenaan-in-de-zoekresultaten

Betty Mijnders

Website ingewikkeld, maar erg goed door Maarten geholpen

Godfried

Hier wordt goed meegedacht met de potentiële klant.

Er was zeker veel aandacht voor de wensen en
hier werd goed meegedacht en
naar oplossingen gezocht en
deze ook aangeboden
om ons zoveel mogelijk van op maat gesneden...
Er was zeker veel aandacht voor de wensen en
hier werd goed meegedacht en
naar oplossingen gezocht en
deze ook aangeboden
om ons zoveel mogelijk van op maat gesneden aanbod te voorzien.