Snelle service en betrokken
Beschrijf hier uw ervaring
Er wordt snel gereageerd op de vraag naar informatie en er wordt gebeld of de acties die genomen zijn zinvol waren.
sterk: vriendelijkheid en bieden direct een oplossing aan
minder: iets langer gewacht op antwoord, maar misschien had ik niet meteen het correcte e-mailadres
In toch wel een wirwar (ik als nieuweling op Springest) van regels en voorwaarden en mogelijkheden, was ik zoekende. Snel op weg geholpen!
Hetzelfde als eerder omschreven. Ik zou zeker contact met Springest opnemen als ik weer een cursus wil gaan volgen.
Ik vond de eerste snelle reactie een opsteker. De tweede vraag van mijn kant werd niet gelijk beantwoord maar binnen acceptabele termijn. Ik vind het jammer de geboden cursus niet helemaal de lading...
Goed om te horen dat alles is opgelost, succes met het vinden van de juiste cursus voor het passende budget :)
Meerdere malen voor de zelfde opleiding in contact gekomen met Springest en altijd een super service ontvangen. Ik zal ook zeker terug keren voor deze goede service.
duidelijke communicatie
Snel! Aansluitend bij mijn verzoek.