Uiteindelijk zeer snel en doeltreffend geholpen.

Beschrijf hier uw ervaring

In eerste instantie moeite om iemand aan de lijn te krijgen, voicemail ingesproken en uiteindelijk via de mail benaderd. Na die mail ging het snel en was de case binnen 5 minuten volledig opgelost... In eerste instantie moeite om iemand aan de lijn te krijgen, voicemail ingesproken en uiteindelijk via de mail benaderd. Na die mail ging het snel en was de case binnen 5 minuten volledig opgelost met een mooie tegemoetkoming van Springest.

ROC Tilburg

Prima geholpen en snel reactie op mijn vraag!

Beschrijf hier uw ervaring

Mijn probleem werd snel opgelost en ik kon meteen weer verder.

Op erg korte termijn antwoord op mijn vraag....super.

Beeckestijn Business School

Niet altijd even snel

Beschrijf hier uw ervaring

Op zich krijg je altijd wel antwoord, maar niet altijd even snel. Ook is het antwoord niet altijd even klantgericht, bijvoorbeeld een vraag die ik had over facturering, over het omhangen van een... Op zich krijg je altijd wel antwoord, maar niet altijd even snel. Ook is het antwoord niet altijd even klantgericht, bijvoorbeeld een vraag die ik had over facturering, over het omhangen van een review, een vraag die ik stelde over de authenticiteit van een review...... daar ligt zeker ruimte voor verbetering.

Reactie Springest.nl:

Dank je wel voor je eerlijke reactie en feedback! We proberen opleiders altijd zo snel mogelijk te helpen. Dat lukt bijna altijd binnen 24 uur, maar we proberen het zeker nog beter te doen.
In...
In onze antwoorden verwijzen we vaak naar artikelen, omdat we dan meer opleiders goed en snel kunnen helpen. We proberen daar ook beter in te worden door persoonlijke aandacht.
Mocht je nog vragen hebben of is er iets waar we je nog niet voldoende mee geholpen hebben, mail dan gerust naar support@springest.nl en we pakken het op!

Snelle beantwoording en actie! Bedankt.

Hans Streng

Ik kreeg binnen enkele minuten een reactie, dus helemaal OK

Beschrijf hier uw ervaring

De reactie was 100 % duidelijk en een antwoord op mijn opmerking.

Instituut voor Bouwrecht

Snelle service

Beschrijf hier uw ervaring

Informatie was niet duidelijk vindbaar, maar vriendelijk geholpen, waardoor we de informatie kunnen invoeren. Nu maar hopen op veel aanmeldingen via de site.

Anne de lange

Prettig en informatief al kreeg ik niet alle informatie in een keer.

Beschrijf hier uw ervaring

Vriendelijke medewerkers, behulpzaam en denken mee. Alleen duurde een beloofde mail iets langer dan wenselijk. Wel kreeg ik uitleg waardoor dit was gebeurd.

Kappersopleiding Haarschool Almere

Wij hebben ons net pas ingeschreven als opleider. Tot nu toe een goede ervaring. Aanmelding gaat makkelijk.

Saskia de Jong, Emday

Wij bieden onze cursussen bij springest.nl aan. Werkt prima, hoewel ik het wel raar vind dat we voor bepaalde cursussen maar hoogst zelden leads doorkrijgen, en voor andere cursussen juist veel.... Wij bieden onze cursussen bij springest.nl aan. Werkt prima, hoewel ik het wel raar vind dat we voor bepaalde cursussen maar hoogst zelden leads doorkrijgen, en voor andere cursussen juist veel. Maar daar zijn we over in overleg. Goede communicatie met de medewerkers en fijn dat zo zichtbaar wordt dat onze grafimedia-cursisten heel tevreden over ons zijn :)