De Zwerm Groep

Het is nog wennen!

Beschrijf hier uw ervaring

Zoals gezegd het is nog wennen hoe het werkt en hoe je het beste de info in het systeem kan zetten.

Reactie Springest.nl:

Bedankt voor je eerlijke mening! Laat gerust weten als je nog vragen hebt, via support@springest.nl helpen we je in de regel binnen 24 uur weer verder als opleider.

Jeroen van der Woude

Prettige mensen, prettige organisatie!

Waardeloos

Beschrijf hier uw ervaring

Leuk om te vergelijken, maar belachelijk dat je niet in één keer doorgestuurd wordt naar de online inschijfsite van de training aanbieder!

Reactie Springest.nl:

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het voor opleiders als u een aanpassing in de werkwijze kan zijn wanneer een gebruiker van Springest.nl zich wil inschrijven.
Niettemin wordt deze...
Niettemin wordt deze service erg gewaardeerd, mensen verwachten dit omdat ze dat ook doen bij websites als AirBnB of Independer: direct online kopen.
Daar gaan we met Springest dus in mee, en we blijven altijd in gesprek met opleiders om het proces zo makkelijk mogelijk te maken. Ons gezamenlijke doel is immers om zoveel mogelijk mensen te laten leren.

Boudewijn

Precies antwoord op mijn vragen

Beschrijf hier uw ervaring

Antwoorden waren kort, zakelijk en duidelijk.

Bernadette Deitmers/Savvy Training

Korte communicatielijnen, website makkelijk in gebruik en er wordt snel gereageerd op vragen.

Prima en accurate organisatie!

Beschrijf hier uw ervaring

Helpdesk is servicegericht en website is zeer overzichtelijk en gebruikersvriendelijk.

Thomas Moons / IIR Nederland

Goede affiliate voor ons! Krijgen veel leads van springest. Echter informatie van de lead kan nog completer aangeleverd worden.

Sandra Planjer

Ouderwetse service bij deze moderne site.

Beschrijf hier uw ervaring

Heel plezierig werken met Springest. Prettige, klantvriendelijke zoekmachine+.

Chantalle Ribbens

Top site en medewerkers!

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke site, fijn om via 1 site diverse opleidingen te kunnen zoeken. Goed dat er achteraf gevontroleerd wordt of de beloofde informatie naar wens was. Vriendelijke medewerkster aan de lijn... Duidelijke site, fijn om via 1 site diverse opleidingen te kunnen zoeken. Goed dat er achteraf gevontroleerd wordt of de beloofde informatie naar wens was. Vriendelijke medewerkster aan de lijn gehad, die mij belde om te vragen of alles naar wens was.

Simone Beumer

Gericht op je persoonlijke wensen!

Beschrijf hier uw ervaring

Uiterst tevreden met duidelijk en juiste informtie wat gebaseerd is op jouw eigen wensen. Top! Kan niet beter zeggen.