Slechte review geplaatst een tijd geleden in een boze opwelling en deze vrij eenvoudig verwijderd met behulp van één enkel mailtje. Super snelle reactie terug gehad en de review is verdwenen! Top...
Beschrijf hier uw ervaring
Moest even zoeken hoe de review verwijderd moest worden maar toen ik het eenmaal gevonden had en een mailtje deed had ik binnen een dag antwoord terug en was de slechte review meteen verwijderd!
Snelle duidelijke reactie
Beschrijf hier uw ervaring
Contact gehad via de mail omdat ik nog een paar vragen had en daar is uiterst correct en snel op gereageerd.
Nu nog afwachten hoe de cursus is maar daar heb ik alle vertrouwen in!
Eerste indrukken zijn belangrijk en de eerste indruk van Springest is goed!
Beschrijf hier uw ervaring
Ben via mijn zwager (werkzaam in ICT branche) bij Springest terechtgekomen. Handige website. Heb cursus informatie aanvraag gedaan en werd binnen een uur geholpen, niet alleen door Springest, maar...
Kleurrijke, klantvriendelijke tool. Nu nog werken aan mijn eigen vindbaarheid voor I love Colours. Succes !
Beschrijf hier uw ervaring
Klantvriendelijk en duidelijk. Site werkt goed, alleen voelt het nog als een klein visje in een hele grote vijver.
Door een zeer attente wijze, alle tijd gevend, blijft Springest op de achtergrond meedenken, om mij een passende cursus aan te kunnen reiken!
Beschrijf hier uw ervaring
Door deze attente wijze, en het geheel vrijblijvend aan te bieden, blijft het idee, om een passende cursus te vinden via Springest, zeer goed voelen! Mijn complimenten!
Persoonlijke toegankelijke dagen voor jong en ouder, voor beginner en gevorderde, werken vanuit jouw unieke Zijn.
Duidelijk
Snelle berichtgeving
Toegankelijk
Uitstekende service
Beschrijf hier uw ervaring
Werd na één mailtje direct gebeld en gemaild over de mogelijkheden die bij mij toepasbaar zijn
Indien een potentiele klant een vraag heeft wordt deze vraag direct doorgestuurd, wat maakt dat ik als opleider direct contact op kan nemen met de klant. Prima service.
Springest is klantgericht en snel accuraat met een persoonlijke touch
Beschrijf hier uw ervaring
Snel. klantgericht en persoonlijk. Mijn vragen worden altijd beantwoord en ik krijg meer klanten en marktaandeel door Springest.