Snelle reactie
Beschrijf hier uw ervaring
er is geprobeerd contact me mij te zoeken wat niet lukte. daarna een beleefd mailtje dat er geprobeerd was contact te zoeken en dat er een terugbel afspraak gemaakt kan worden
Snelle reactie, denken met je mee en kreeg zelfs advies!(dit laatste gaf mij het gevoel dat er daadwerkelijk iemand naar mij luisterde)
klantvriendelijke benadering en adequaat geholpen, wel jammer dat de specifieke opleiding niet meer werd gegeven en nog op de site stond, ben echter wel goed doorverwezen naar RONO die mij weer...
Ik ben netjes te woord gestaan en men heeft goed begrepen wat mijn wens was. Zonder hulp zou ik een half jaar later pas starten.
Springest geeft uitstekende hulp bij het zoeken van de juiste opleiding.
Ik kreeg snelle antwoord op de vraag die ik gesteld had en kreeg ook andere alternatieven.
Als aanbieder ervaar ik een uitstekend platform en een houding van support en deskundigheid.
Zie ervaring 1
Je mailt een vraag, krijgt antwoord maar de vervolgstappen worden ook meteen uitgevoerd. Van mijn kant was verder geen actie nodig, behalve dan een bedankmail sturen. Echt heel prettig.