Huub Scholtes

Een snelle, adequate reactie waarmee ik verder kon.

Beschrijf hier uw ervaring

Opzet van de pagina en uitnodiging om in te loggen was duidelijk, inloggen ging goed maar moest worden afgebroken. Daarna steeds foutmelding. Na mail naar servicedesk ontving ik een snelle reactie... Opzet van de pagina en uitnodiging om in te loggen was duidelijk, inloggen ging goed maar moest worden afgebroken. Daarna steeds foutmelding. Na mail naar servicedesk ontving ik een snelle reactie en daarbij een adequaat antwoord. Sterk is snelheid en to-the-point.

Kelly

Mijn ervaring met Springest is zeer positief. Niet alleen kreeg ik helder antwoord op mijn informatievragen maar ook werd er meegedacht over vergelijking, en planning van data en locaties van de... Mijn ervaring met Springest is zeer positief. Niet alleen kreeg ik helder antwoord op mijn informatievragen maar ook werd er meegedacht over vergelijking, en planning van data en locaties van de door mij aangegeven cursus.

Beschrijf hier uw ervaring

1) zeer beleefd, klantgericht en voor mij passende en heldere informatie ontvangen!2) Er werd goed doorgevraagd tijdens ons gesprek. 3)nazorg door telefonische vervolgafspraak

Zeer klantvriendelijk mensen die met veel gedult een leek uitleg geeft over de te volgen opleiding en waar de leek totaal geen idee van heeft van wat er komen gaat. Immers de opleiding wordt... Zeer klantvriendelijk mensen die met veel gedult een leek uitleg geeft over de te volgen opleiding en waar de leek totaal geen idee van heeft van wat er komen gaat. Immers de opleiding wordt verplicht gesteld door het ministerie. Gevolg daarvan is dat er heel veel niet gemotiveerde mensen contact met Springtest opnemen. Dit lijkt mij geen pretje om dan deze mensen te woord te staan. Maar de medewerkers blijven vriendelijk en behulpzaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Beschrijf hier uw ervaring

Er was een probleem met mijn e mail adres. Daardoor was ik niet terug te vinden bij uw organisatie. Het bleek dat mijn werkgever mij 2 verschillende e mail adressen heeft toe bedeeld en de... Er was een probleem met mijn e mail adres. Daardoor was ik niet terug te vinden bij uw organisatie. Het bleek dat mijn werkgever mij 2 verschillende e mail adressen heeft toe bedeeld en de medewerker van Springest kwam hier achter. Met andere woorden de medewerker heeft er alles aan gedaan om dit misverstand op te lossen. Terwijl de fout niet bij Springest lag maar bij mijn werkgever.

Proversie

Snel en efficiënt geholpen

Beschrijf hier uw ervaring

Ik kreeg snel antwoord op mijn mail. Het was weliswaar niet het antwoord dat ik graag wilde hebben, maar het was wel een duidelijk en helder antwoord dat bij mij geen verdere vragen opwierp.

Springest is een helder, ambiteus en geweldig startpunt van de lerende en zichzelf ontwikkelende mens

Beschrijf hier uw ervaring

Al zoekende naar de beste opleiding viel mijn oog meteen op de prettig website van Springest.

Snel en goed beantwoord van mijn vragen

Beschrijf hier uw ervaring

Communicatie is vlot en uiterst helder.

Prima site, goede support

overzichtelijk en toegankelijk

HayatInzicht

Zeer vriendelijk geholpen en persoonlijke aandacht voor mijn studiekeuze

Beschrijf hier uw ervaring

Ik start binnenkort dankzij Springest suggesties!

Manuela

Een helpdesk die meedenkt en snel en adequaat handelt. Verder prima overzichtelijke site.

Beschrijf hier uw ervaring

Sterk: goede en snelle communicatie. Meedenken, out of the box.

Bij Springest wordt je snel geholpen en krijg je een uitgebreid studiemogelijkhedenoverzicht

Beschrijf hier uw ervaring

Snelheid en mogelijkhedenoverzicht. Wel zou het fijn zijn als er meer in jouw regio gekeken werd. Randstad blijft toch het belangrijkste deel van Nederland helaas