Bas Andriesse

Heldere duidelijke doelstellingen waarin de student centraal staat

Beschrijf hier uw ervaring

Op dit moment van schrijven ben ik reeds klaar met de opleiding MIddelbare Veiligheidskunde. Dit mooie resultaat heb ik te danken aan de mensen die mij hiervoor de juiste adviezen in de goede... Op dit moment van schrijven ben ik reeds klaar met de opleiding MIddelbare Veiligheidskunde. Dit mooie resultaat heb ik te danken aan de mensen die mij hiervoor de juiste adviezen in de goede richting hebben gegeven!

Henk Overeem

Deze site had ik eerder willen kennen. Zodat ik mijn keus voor een cursus met nog meer kennis en ervaringen had kunnen kiezen.

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijk en erg breed biedt veel inzicht.

Harry Quist

Springest vind uw weg in cursus en opleiding

Beschrijf hier uw ervaring

Prijs of inhoud,cursus met of zonder registratie is een kwestie van instellen,vriendelijk te woord gestaan,
denkt en zoekt mee naar die ene cursus,vandaag of morgen,tot het is gelukt.

Ynschje Eizema

Snelle reactie bij het versturen van mail

Beschrijf hier uw ervaring

Heb een mail gestuurd over welke cursussen er zijn en daar had ik heel vlot antwoord op

Alain Klijmij

Duidelijk, overzichtelijk. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Beschrijf hier uw ervaring

Bij het zoeken naar een opleiding heb ik diverse brochures aangevraagd. Na enkele dagen hebben medewerkers van Springest mij opgebeld om te vragen hoe de zoektocht ging en waar ze mij verder bij... Bij het zoeken naar een opleiding heb ik diverse brochures aangevraagd. Na enkele dagen hebben medewerkers van Springest mij opgebeld om te vragen hoe de zoektocht ging en waar ze mij verder bij konden helpen. Ze hebben mij in contact gebracht met een geschikte opleider waar ik een opleiding ga starten. Tijdens het gehele traject hebben de mensen van Springest mij vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Zeker een aanrader!

Van den Berg Training & Advies

De medewerkers van Springest.nl zijn professionals, denken met je mee en niets is te veel!

Beschrijf hier uw ervaring

Werk al jaren samen met Springest en merk (steeds meer) dat hun platform door steeds meer opleidingsverantwoordelijken wordt gevonden. Prettig dat onze deelnemers hun waardering voor onze... Werk al jaren samen met Springest en merk (steeds meer) dat hun platform door steeds meer opleidingsverantwoordelijken wordt gevonden. Prettig dat onze deelnemers hun waardering voor onze trainingen op Springest 'kwijt kunnen'. Is voor ons een belangrijk marketinginsturment.

Petra Reitsema

Er word duidelijk aangeven wat je mag verwachten van de aangeboden curcus.

faegheh rejabeheshti

vriendelijk

OCICT

Wat moet ik doen zodat geïnteresseerden ons curriculum beter vinden. ik krijg nu hele vreemde aanvragen

Reactie Springest.nl:

Beste heer Vader,
Beste heer Vader,
Indien u ervoor wilt zorgen dat uw opleidingen beter gevonden worden op Springest, is het belangrijk om uw cursisten te vragen een review achter te laten op Springest. Dit heeft een grote impact op de ranking aangezien wij willen dat onze gebruikers de kwaliteit kunnen beoordelen op basis van de ervaring van eerdere deelnemers.
Mocht u hier nog mee vragen over hebben, neem dan graag contact op via support(@)springest.nl

W.A.J. Zonderop

Hele snelle service met diverse mogelijkheden van relevante opleidingen.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle service, goed overzicht van relevante opleidingen