Geert

Beoordelingen wil je snel invullen en niet in hele zinnen

Chatfunctie

Pecabu Beheer BV

Prima overzichtelijk en snel te vinden waar je naar op zoek bent, ook de aanverwante opleidingen.

Beschrijf hier uw ervaring

Springest helpt je een goede keuze te maken in de beschikbare opleidingen door overzichtelijk en inzichtelijk te maken wat er beschikbaar is in de markt.

Aik Deveneijns, SEOshop

4 responses to in-company training and I feel they are the right agencies. Great.

juiste bedrijven, goede call met Pierrot. Prettige aanpak

Marco Coesel

Ambitieuze organisatie maar qua opvolging en aftercare veel en veel te enthousiast. Ik ontwijk tegenwoordig interactie met Springest omdat bij het minst geringste mijn hele mailbox vol staat met... Ambitieuze organisatie maar qua opvolging en aftercare veel en veel te enthousiast. Ik ontwijk tegenwoordig interactie met Springest omdat bij het minst geringste mijn hele mailbox vol staat met suggesties, enquetes, etc, etc. Kost me te veel tijd en niet om gevraagd.

Beschrijf hier uw ervaring

Kort op de bal, veel informatie

Reactie Springest.nl:

Beste Marco,
Beste Marco,
Dankjewel voor je feedback. Jammer dat je onze followup mails niet waardeert, veel van onze gebruikers doen dat wel. Wij horen graag jouw suggesties ter verbetering, zou je deze naar ons info-mailadres willen mailen?
Team Springest

G. Boer

Super service, volgende dag na aanvraag gebeld, mogelijkheid tot chatten, behulpzame, vriendelijke medewerkers.

Beschrijf hier uw ervaring

De dag na aanvraag gebeld worden of alles was aangekomen via de mail. Tijdens dit gesprek nog eventuele vragen kunnen stellen en antwoorden gekregen.

Informatie folder duidelijk

Frank Utrecht

Prima overdracht van informatie!

alles helder en duidelijk

waterschap Hollandse delta

Goed. Duidelijk en overzichtelijk.

Beschrijf hier uw ervaring

Makelijk te zoeken en selecteren, ruim aanbod van opleidingen en cursussen.

geuze@agriterra.org

Uitermate slecht omdat cursusinschrijving compleet bevestigd werd door Springest en daarna was er geen contact meer te krijgen; noch per email, noch per telefoon.

Beschrijf hier uw ervaring

Cursus zoeken betekent meteen inschrijven. Als dat lukt, dan moet de cursus ook doorgang vinden. Niet helemaal niets meer laten horen en volledig onbereikbaar zijn.

Reactie Springest.nl:

(reeds gedeeld met de beoordelaar)
(reeds gedeeld met de beoordelaar)
Na onderzoek van dit vervelende incident bleek dat de heer wel een verzoek om bevestiging heeft ontvangen maar nooit de inschrijving heeft bevestigd. Hierdoor ontbrak iedere opvolging (van zowel Springest als de opleider) en was de klant ten onrechte in de veronderstelling dat de inschrijving was voltooid/bevestigd.
We betreuren deze zaak ten zeerste en hebben na het per telefoon onbereikbaar te zijn geweest wel een dag later (19 juli) per email de klant proberen te helpen. Nog voor de daadwerkelijke cursus plaats vond. Echter gaf de klant aan dat deze email pas vandaag (11-8-2014) is ontvangen, iets wat wij opnieuw betreuren maar niet kunnen oplossen.
Het verbeterpunt van de klant voor Springest wordt uiteraard meegenomen om t.z.t. een extra mail ter herinnering te versturen als de inschrijving nog niet is bevestigd.

Jan Baur

Snel en volledig, adviserend en meedenkend. Anticiperend op de wens van de klant.

Zie ervaring.