Korps Brandweer Suriname

Zeer specifiek en volledige informatie !

Gemeente Zwartewaterland

Duidelijk, makkelijk met soms te veel resultaten.

voldoende beschikbare informatie

Keesing NL

Positief, snel, vriendelijk, niet opdringerig, duidelijk, informatief

niet dus

(Bewerkt)

Info gevraagd maar duurde ff eer ik die had, wat er mis is gegaan weten we helaas niet

Hetty Koning

Een handige site, die je snel op weg helpt als je op zoek bent naar een bep. training voor iemand.

Beschrijf hier uw ervaring

Vooral de filterfunctie is fijn!

mariska mulder, casemanager Rienks Arbodienst

Aan de beoordelingen op deze site heb je niet zoveel

Beschrijf hier uw ervaring

ervaringen m.b.t. opleidingen zijn niet goedweergegeven. alleen de laatste review wordt getoond. En vaak gaat een review over een opleidingsinstituut als geheel i.p.v. over een specifieke opleiding

Reactie Springest.nl:

(er is reeds met mevrouw Mulder contact opgenomen)
Beste mevrouw Mulder,
(er is reeds met mevrouw Mulder contact opgenomen)
Beste mevrouw Mulder,
Bedankt voor uw beoordeling. Inmiddels hebben wij dankzij uw reactie een bug kunnen vinden in ons systeem die het vertonen van alle reviews beperkt tot slechts 5 op de pagina van de opleidingsinstituut. Ons team van ontwikkelaars zal de komende weken werken aan een oplossing voor dit probleem.
Sommige opleiders zijn pas sinds kort actief of dusdanig klein waardoor het aantal (nuttige) beoordelingen behoorlijk kan verschillen. Ik hoop dat u begrijpt dat wij er alles aan doen om de opleiders te blijven wijzen op het cruciale belang van cursistenfeedback. We verwachten dat het aantal (nuttige) reviews blijft stijgen naar mate de opleiders langer actief zijn op Springest en steeds meer het belang hiervan zullen inzien.

seegers

Simpel, duidelijk

makkelijk

Oirschot Olie

Storend

LS.
LS.
Afgelopen week hebben wij u een email gestuurd met de uitnodiging om te vertellen wat u precies storend vond. Wij vinden het erg vervelend dat u dit zo heeft ervaren en hadden graag geluisterd naar uw feedback zodat we dit konden meenemen in het verbeteren van onze website/diensten.
Hierom betreuren wij zeer dat u wenst af te zien van verdere opvolging, maar bedanken wij u toch dat u de moeite heeft genomen deze reactie te plaatsen.

Dennis Hamstra

Overzichtelijke website met een goede zoekfunctie.

fmo

Wel okay

Geen mening

Geachte heer Molenwijk,
Geachte heer Molenwijk,
"wel okay" is niet het niveau dat wij nastreven met Springest als het gaat om gebruikerservaring. Ik heb u inmiddels een mail verstuurd met daarin de vraag of u ons wilt helpen deze te optimaliseren.