SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

Er zat weinig structuur in de training, initiatief voor richting moest vooral uit de groep komen. Praktische vertaling naar onze dagelijkse praktijk was onvoldoende. Ook miste ik gastsprekers op... Er zat weinig structuur in de training, initiatief voor richting moest vooral uit de groep komen. Praktische vertaling naar onze dagelijkse praktijk was onvoldoende. Ook miste ik gastsprekers op specifieke topics, daar had ik echt een beter kennis-aanbod in verwacht. Ik was jaren geleden erg enthousiast over de MC IC, deze training viel me erg tegen.

Danielle Hermeler

Deze opleiding was voor mij een life changer! Een sterke combi van inhoudelijke kennis, persoonlijke reflectie, intensieve begeleiding door Gonda Duivenvoorden en Gerald Morssinkhof, en inspirerende... Deze opleiding was voor mij een life changer! Een sterke combi van inhoudelijke kennis, persoonlijke reflectie, intensieve begeleiding door Gonda Duivenvoorden en Gerald Morssinkhof, en inspirerende sprekers en studiegenoten. Kennis en kunde kon ik direct toepassen in mijn werk waardoor ik meteen de vruchten plukte. Veel ruimte om als groep en als individu je eigen leergang vorm te geven qua onderwerpen en studieboeken. Mede hierdoor heb ik kunnen ontdekken waar mijn hart ligt binnen het communicatievak. Locatie in de bossen was een bonus.

De opleiding is breed geori�nteerd en de lessen worden verzorgd door vakmensen. Bijzonder leerzaam en heel leuk om verhalen uit de praktijk te horen. Daarnaast is de lesstof meteen toe te passen in... De opleiding is breed geori�nteerd en de lessen worden verzorgd door vakmensen. Bijzonder leerzaam en heel leuk om verhalen uit de praktijk te horen. Daarnaast is de lesstof meteen toe te passen in de eigen situatie. Er zou wat mij betreft wat meer tijd besteed mogen worden aan online communicatie.

De training was voor mij een goede opmaat voor mijn vervolgopleiding Online marketing. Hierdoor houd ik schepte in het blijvend redeneren vanuit: Waarom doen we wat we doen? Niet zomaar... De training was voor mij een goede opmaat voor mijn vervolgopleiding Online marketing. Hierdoor houd ik schepte in het blijvend redeneren vanuit: Waarom doen we wat we doen? Niet zomaar interventies uitzetten! Maar snappen wie we, waarom willen benaderen. Tijdens 2 energieke dagen werden meegenomen in diverse praktijkvoorbeelden en was ruimte om ook van de andere deelnemers te leren.

Tijdens de opleiding Online Communicatie heb ik veel nieuwe inzichten opgedaan. Van contentstrategie tot social media monitoring en UX design. Mede dankzij de vakinhoudelijkheid van de leraren is... Tijdens de opleiding Online Communicatie heb ik veel nieuwe inzichten opgedaan. Van contentstrategie tot social media monitoring en UX design. Mede dankzij de vakinhoudelijkheid van de leraren is dit een hele geslaagde opleiding.

De docent was op dag twee 2 erg passief, gaf weinig tot geen feedback. Het ging met name om van elkaar leren. Dit maakt de training erg afhankelijk van de groep waar je in zit. Ik wil graag leren... De docent was op dag twee 2 erg passief, gaf weinig tot geen feedback. Het ging met name om van elkaar leren. Dit maakt de training erg afhankelijk van de groep waar je in zit. Ik wil graag leren van iemand die al goed is in strategisch adviseren (de docent) niet van mensen die er net als ik beter in willen worden. Er had meer theorie en meer gespreksvaardigheid trucjes in de training verwerkt mogen worden. De voorbereidingsavond de week voor de training was nuttig.

Ik zou de training aanbevelen omdat het doet wat het belooft: in vogelvlucht de belangrijkste punten aanstippen van het vakgebied. En dat onder leiding van een docent die de stof op een... Ik zou de training aanbevelen omdat het doet wat het belooft: in vogelvlucht de belangrijkste punten aanstippen van het vakgebied. En dat onder leiding van een docent die de stof op een toegankelijke manier weet te presenteren. Ik zou wel altijd de kanttekening maken dat de cursus vooral geschikt is als opstapje naar een vervolgopleiding. Want twee dagen is natuurlijk te kort om echt met de theorie aan de slag te gaan.

Monique Broman

Wat ik erg goed vind aan deze opleiding is de opbouw. Beginnen bij wat er maatschappelijk aan het veranderen is, naar buiten kijken en daarna zien hoe organisaties hierin wel of niet meebewegen.... Wat ik erg goed vind aan deze opleiding is de opbouw. Beginnen bij wat er maatschappelijk aan het veranderen is, naar buiten kijken en daarna zien hoe organisaties hierin wel of niet meebewegen. Daarna trechteren naar je eigen organisatie en naar het communicatievak en de rol van de communicatieprofessional. Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Dit is ook nodig om je visie op het vak verder te kunnen ontwikkelen. Het programma van de opleiding ligt niet in beton vast gegoten, er is ruimte om onderdelen toe te voegen naar behoeften en ontwikkeling van de groep. Een bijzondere, waardevolle opleiding.

Hangt sterk af van voorkennis; is als opfriscursus zeer goed, of als ori�ntatie op waar je verder wilt ontwikkelen. Om echt kennis op te doen, is het te beperkt (kan ook niet in die tijd); dus hangt... Hangt sterk af van voorkennis; is als opfriscursus zeer goed, of als ori�ntatie op waar je verder wilt ontwikkelen. Om echt kennis op te doen, is het te beperkt (kan ook niet in die tijd); dus hangt sterk van se persoon af of ik het zou aanbevelen. Maar als het past bij de persoon zou ik het zeker aanbevelen.

Omdat de training inzicht geeft in jouw eigen mogelijkheden en vaardigheden als trainer of coach. Je leert vanuit een stuk theorie naar het vak kijken maar vooral ook naar jouw eigen plek... Omdat de training inzicht geeft in jouw eigen mogelijkheden en vaardigheden als trainer of coach. Je leert vanuit een stuk theorie naar het vak kijken maar vooral ook naar jouw eigen plek daarbinnen. Een prima uitgangspunt om verder op te verdiepen.