SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

Natasha Koning

Deze opleiding Strategisch communicatiemanagement heeft mij inspiratie, verdieping en ontwikkeling gebracht, zowel in mijn vakgebied als op persoonlijk vlak. Je bepaalt zelf voor een groot deel wat... Deze opleiding Strategisch communicatiemanagement heeft mij inspiratie, verdieping en ontwikkeling gebracht, zowel in mijn vakgebied als op persoonlijk vlak. Je bepaalt zelf voor een groot deel wat je uit deze opleiding haalt. Door de aanbevolen literatuur te lezen (en misschien nog wel meer), onderwerpen te agenderen en onderdeel te worden van de groep, maar vooral ook door open te staan voor feedback, reflectie en dus (persoonlijke) ontwikkeling. Gonda Duivenvoorden en Gerald Morssinkhof vullen elkaar als vaste trainers/begeleiders mooi aan: inhoudelijk, maar ook letterlijk tijdens de intensieve tweedaagse bijeenkomsten.
Of ik het examen in november a.s. nu wel of niet haal, voor mij is de opleiding sowieso geslaagd.

Challa, Gerard (G.)

De training geeft een breed beeld van de stand van zaken en de mogelijkheden. Alle belangrijke aspecten worden aangestipt en je doet een paar leuke oefeningen. Je merkt al snel dat alle deelnemers... De training geeft een breed beeld van de stand van zaken en de mogelijkheden. Alle belangrijke aspecten worden aangestipt en je doet een paar leuke oefeningen. Je merkt al snel dat alle deelnemers op hetzelfde niveau zitten en dat maakt de training interactief en leerzaam.

Het is een interessante cursus die theoretisch verder gaat dan ik had verwacht. Ik dacht dat ik zou leren hoe ik bijvoorbeeld een twitter bericht moet versturen. Echter leerde ik hoe ik met een... Het is een interessante cursus die theoretisch verder gaat dan ik had verwacht. Ik dacht dat ik zou leren hoe ik bijvoorbeeld een twitter bericht moet versturen. Echter leerde ik hoe ik met een tweet een groter bereik kan krijgen. Dat maakte dar de cursus voor mij een meerwaarde had.

Verspuij-Willemsen , Lonneke (L.H.W.)

De opleiding heeft voor mij voor veel positieve opschudding gezorgd. Ik raad iedereen aan om een kijkje in jezelf te nemen om vervolgens op (professioneel) vlak anderen te stimuleren goede keuzes te... De opleiding heeft voor mij voor veel positieve opschudding gezorgd. Ik raad iedereen aan om een kijkje in jezelf te nemen om vervolgens op (professioneel) vlak anderen te stimuleren goede keuzes te maken.

Het is een prima opleiding om een gedegen start in de communicatie te maken. Inmiddels werk ik in de communicatie en profiteer ik volop van hetgeen ik heb geleerd. De gemotiveerde en kundige... Het is een prima opleiding om een gedegen start in de communicatie te maken. Inmiddels werk ik in de communicatie en profiteer ik volop van hetgeen ik heb geleerd. De gemotiveerde en kundige docenten zorgen ervoor dat het geleerde je ook goed bij blijft. Het Do-It weekend is de eyeopener in deze opleiding. Daar heb ik bijzonder veel aan gehad!

Wisselink, Sanne (S.)

Omdat de opleiding je precies brengt wat het beloofd en volledig aansluit op het communicatievak. De docenten zijn erg kundig en inspirerend. Wanneer je het vak al uitvoert zijn sommige onderdelen... Omdat de opleiding je precies brengt wat het beloofd en volledig aansluit op het communicatievak. De docenten zijn erg kundig en inspirerend. Wanneer je het vak al uitvoert zijn sommige onderdelen wat saai omdat je de kennis al hebt, maar een opfris momentje is nooit verkeerd. Aanrader!

Louf, S??verine (S.C.R.)

De docenten zijn de top in hun vakgebied. De kennis die je krijgt is niet alleen up to date, maar ook breed m?t diepgang. Veel ludieke en educatieve anekdotes uit de (recente) praktijk. De opleiding... De docenten zijn de top in hun vakgebied. De kennis die je krijgt is niet alleen up to date, maar ook breed m?t diepgang. Veel ludieke en educatieve anekdotes uit de (recente) praktijk. De opleiding heb ik als bijzonder inspirerend ervaren en heeft me veel energie gebracht.

Gil Bus, Marco (M.)

In korte tijd (krap jaar) leer je vele facetten van het online marketing vak kennen. Vaak direct toepasbaar in de werkpraktijk, er is aandacht voor handige online marketing tools en het mooie is dat... In korte tijd (krap jaar) leer je vele facetten van het online marketing vak kennen. Vaak direct toepasbaar in de werkpraktijk, er is aandacht voor handige online marketing tools en het mooie is dat je kennis maakt met collega's vanuit allerlei branches. Mentorbegeleiding tijdens analyse is een pre van deze opleiding.

Heel inspirerend en leerzaam. Het geleerde heb ik goed in de praktijk toe kunnen passen. Vooral het afstudeertraject heeft mij enorm geholpen en laten groeien in mijn rol als Communicatie Adviseur.

Dijksterhuis- Mulder, Reina (R.)

Op alle onderdelen van het communicatie vak wordt je weer bijgespijkerd. En je wordt echt getraind in je adviesvaardigheden Ik vind deze opleiding echt een aanrader voor professionals die beter... Op alle onderdelen van het communicatie vak wordt je weer bijgespijkerd. En je wordt echt getraind in je adviesvaardigheden Ik vind deze opleiding echt een aanrader voor professionals die beter willen worden in hun vak. De combinatie van colleges, mentormeetings en praktische trainingsweekenden is daarnaast ook goed te combineren met een baan! Dus ga ervoor!