SRM

1998 beoordelingen

1998 Reviews

Erg fijne masterclass. Door de (relatief) korte duur is het goed behapbaar naast het werk. Fijne coaches zorgen ervoor dat er altijd ruimte is voor vragen of individuele begeleiding. De... Erg fijne masterclass. Door de (relatief) korte duur is het goed behapbaar naast het werk. Fijne coaches zorgen ervoor dat er altijd ruimte is voor vragen of individuele begeleiding. De Do-it-tweedaagse is erg leuk en intensief! Direct het geleerde in de praktijk brengen, top!

In een paar avonden en een weekend krijg je genoeg informatie welke je direct in de praktijk kunt toepassen. De case was zeer relevant, wat het erg leuk maakte. Zeker als je de opleiding SRM... In een paar avonden en een weekend krijg je genoeg informatie welke je direct in de praktijk kunt toepassen. De case was zeer relevant, wat het erg leuk maakte. Zeker als je de opleiding SRM Marketing Communicatie-B hebt gedaan, is deze masterclass een goede opfrisser en aanvulling. Docent heeft ruime ervaring en kennis en geeft goede praktijkvoorbeelden.

Beumkes, Wanda (W.B.)

Ik vond het een zeer interessante, leuke en leerzame masterclass, zeer praktijkgericht. Een zeer ervaren en bevlogen docent en een mooie mix aan medestudenten uit verschillende takken van het... Ik vond het een zeer interessante, leuke en leerzame masterclass, zeer praktijkgericht. Een zeer ervaren en bevlogen docent en een mooie mix aan medestudenten uit verschillende takken van het bedrijfsleven. Deze masterclass heeft mij weer even laten zien en voelen waarom ik voor het marketing/branding vak heb gekozen.

Het was een leerzame masterclass. Tevens was de masterclass goede opgebouwd zodat zowel gevorderde als beginners er wijs uit konden worden en de masterclass is praktisch toepasbaar. Alles rondom de... Het was een leerzame masterclass. Tevens was de masterclass goede opgebouwd zodat zowel gevorderde als beginners er wijs uit konden worden en de masterclass is praktisch toepasbaar. Alles rondom de opleiding is goed geregeld. En de afsluiter is naast leerzaam, omdat je de kennis toepast, ook erg leuk om te doen!

De masterclass is een fijne mix van theorie en praktijk. De docent is zeer deskundige en weet zijn kennis ook op een goede manier over te dragen op zijn studenten.

Veltman, Mare (M.)

Het was een heel inspirerende masterclass, met dank aan de bevlogenheid van Guy van Liempt. Hij heeft de theorie uitstekend uitgelegd, maar ook zeker veel toegevoegd als het gaat om purpose.

Leersum, Job (J.H.) van

Uitstekend verzorgd. Bijzonder betrokken cursusleiders die vanuit de praktijk de actuele stof overbrengen. Voldoende afwisseling in onderwerpen en vooral veel praktijkopdrachten, waardoor je ook... Uitstekend verzorgd. Bijzonder betrokken cursusleiders die vanuit de praktijk de actuele stof overbrengen. Voldoende afwisseling in onderwerpen en vooral veel praktijkopdrachten, waardoor je ook daadwerkelijk zelf aan de slag kunt nadat je de cursus hebt gevolgd.

Ik heb in een hele korte tijd heel veel geleerd. De lessen waren logisch ingedeeld en de stof was goed te volgen. Ik ben nu gereed om zelfstandig aan de slag te gaan!

Het is een praktische masterclass waarbij de behandelde stof direct toepasbaar is in de praktijk. Daarnaast waren de docenten ook zeer kundig zowel in theorie als in praktische begeleiding. Tevens... Het is een praktische masterclass waarbij de behandelde stof direct toepasbaar is in de praktijk. Daarnaast waren de docenten ook zeer kundig zowel in theorie als in praktische begeleiding. Tevens bestreek de masterclass zo'n beetje het gehele werkveld van copywriting.

Prima praktijkgerichte opleiding waarbij de verschillende invalshoeken van de docenten echt meerwaarde gaven aan de lesstof. Enige kritische noot: de te grote hoeveelheid groepen die de drie... Prima praktijkgerichte opleiding waarbij de verschillende invalshoeken van de docenten echt meerwaarde gaven aan de lesstof. Enige kritische noot: de te grote hoeveelheid groepen die de drie docenten tijdens het Do iT-weekend moesten begeleiden. Anders zou ik deze Masterclass zeker een tien hebben gegeven!