SRM

1998 beoordelingen

1998 Reviews

Veel geleerd en alles was goed geregeld. Ik heb hiervoor een cursus bij de SRM gedaan en die was ook goed. Op basis van die ervaringen zou ik jullie zeker aanbevelen. Marilyn haar 'lessen'' waren... Veel geleerd en alles was goed geregeld. Ik heb hiervoor een cursus bij de SRM gedaan en die was ook goed. Op basis van die ervaringen zou ik jullie zeker aanbevelen. Marilyn haar 'lessen'' waren interessant en inspirerend.

Een zeer leuke, leerzame en praktijkgerichte training, waarin je snel aan de slag gaat met je eigen plan. Er is veel begeleiding en ook flexibiliteit, zowel vanuit SRM als vanuit de trainers. Waar... Een zeer leuke, leerzame en praktijkgerichte training, waarin je snel aan de slag gaat met je eigen plan. Er is veel begeleiding en ook flexibiliteit, zowel vanuit SRM als vanuit de trainers. Waar extra individuele begeleiding nodig is, zijn de trainers altijd bereid je te helpen. Verder vind ik het erg sterk dat we van verschillende trainers (3) les hebben gehad. Alle drie erg prettige personen met zeer veel expertise. De uitwerking van het operationele deel van het plan is wat mij betreft te veel in te weinig tijd en maakte het wat onduidelijk. Dit onderdeel is niet de kern van deze training, maar verdient wel iets meer aandacht als het wel in de training wordt aangeboden. Sowieso is het een uitdagende en pittige training; wil je er veel uithalen, dan moet je er ook echt heel wat uren in steken en is veel kennis van het marketingvak nodig.

Het is een zeer interessante, praktijkgerichte cursus die zich blijft ontwikkelen. De docenten komen zelf uit het bedrijfsleven en zijn dan ook erg professioneel en weten hoe het in de praktijk... Het is een zeer interessante, praktijkgerichte cursus die zich blijft ontwikkelen. De docenten komen zelf uit het bedrijfsleven en zijn dan ook erg professioneel en weten hoe het in de praktijk werkt. Aan het einde van deze cursus heb je daadwerkelijk een (basis) strategisch plan waarmee je aan de slag kunt. Het is geen Nima C uiteraard, maar wel erg goed.

De inhoud van de lessen is goed. Tijdens de lessen is er voldoende ruimte voor leerzame interactie met studiegenoten, waardoor praktijk en theorie aangenaam afgewisseld worden. Dit alles wordt... De inhoud van de lessen is goed. Tijdens de lessen is er voldoende ruimte voor leerzame interactie met studiegenoten, waardoor praktijk en theorie aangenaam afgewisseld worden. Dit alles wordt begeleid door een UITSTEKENDE docent.

Goede masterclass met diepgang over dit specifieke onderwerp. Leuke praktijkvoorbeelden erbij. Wel veel consumentenproducten. Had het fijn gevonden als er meer wordt ingegaan op andere branches.... Goede masterclass met diepgang over dit specifieke onderwerp. Leuke praktijkvoorbeelden erbij. Wel veel consumentenproducten. Had het fijn gevonden als er meer wordt ingegaan op andere branches. Goede opfrisser van de theorie en leuke, sprekende voorbeelden in en discussies over praktijk.

Prima cursus, met veel praktijkvoorbeelden. Eyeopener. Een les was iets saaier, door de grootte van de groep verslapte mijn aandacht bij alle voorbeelden van de deelnemers (dat toen ook aangegeven... Prima cursus, met veel praktijkvoorbeelden. Eyeopener. Een les was iets saaier, door de grootte van de groep verslapte mijn aandacht bij alle voorbeelden van de deelnemers (dat toen ook aangegeven in de evaluaties). Do-iT weekend was geweldig. Veel tips en trucs gekregen die ik nu ook heb toegepast in mijn werk. Ben er druk mee bezig en al gepresenteerd aan directie!

Interessante masterclass, vooral wanneer je vanuit je eigen praktijk een case kunt ontwikkelen, hoewel dat voor de Do it tweedaagse niet het meest relevant is. Mag tijdens de avonden meer aandacht... Interessante masterclass, vooral wanneer je vanuit je eigen praktijk een case kunt ontwikkelen, hoewel dat voor de Do it tweedaagse niet het meest relevant is. Mag tijdens de avonden meer aandacht besteed worden aan het ontwikkelen van de eigen case, en de noodzaak v.d. voorbereiding hiervan t.b.v. de 2-daagse.

Ik vond het een goede training en heb er veel van geleerd. Alleen vond ik de planning qua tijd erg krap, zeker als je de opdrachten buiten werktijd moet maken (dit had wel duidelijker gecommuniceerd... Ik vond het een goede training en heb er veel van geleerd. Alleen vond ik de planning qua tijd erg krap, zeker als je de opdrachten buiten werktijd moet maken (dit had wel duidelijker gecommuniceerd kunnen worden). Ook sloot een opdracht niet aan op de les die we voorgaand aan de opdracht gehad hadden. De lesstof liep dus twee weken voor op de opdracht.

Buchem-Hermans, Ingrid (I.J.G.G.)

De cursus is heel praktisch ingestoken. Na een stuk theorie (voorkennis is wel handig gezien het tempo) wordt aan de hand van enkele casussen de theorie uitgewerkt. Verder is er een prima... De cursus is heel praktisch ingestoken. Na een stuk theorie (voorkennis is wel handig gezien het tempo) wordt aan de hand van enkele casussen de theorie uitgewerkt. Verder is er een prima begeleiding door ervaren en deskundige docenten. Praktische cursus waar je iets aan hebt.

Bevlogen docente, veel kennis en praktijkvoorbeelden. De opleiding is het meest waardevol als je de kennis kan direct kan/mag toepassen binnen je bedrijf. Op die manier kun je ook gericht vragen... Bevlogen docente, veel kennis en praktijkvoorbeelden. De opleiding is het meest waardevol als je de kennis kan direct kan/mag toepassen binnen je bedrijf. Op die manier kun je ook gericht vragen stellen (die vervolgens heel duidelijk beantwoord worden). Ik miste in deze opleiding wel een naslagwerk. De gebruikte slides werden achteraf gedeeld, maar die waren lastig om achteraf zonder voice-over te lezen.