SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

Kramer, Karin (K.M.)

Energieke heldere en leuke collega's die je echt aan het denken en doen zetten. bevlogen docenten die weten waar ze het over hebben. Passend en relevant huiswerk waarmee je je eigen case van een... Energieke heldere en leuke collega's die je echt aan het denken en doen zetten. bevlogen docenten die weten waar ze het over hebben. Passend en relevant huiswerk waarmee je je eigen case van een heel andere kant gaat bekijken

Praktijkgerichte cursus met docenten die veel vakkennis hebben. Zeker interessant als je veel SEO toepast of wilt gaan toepassen in werk. Advies zou wel zijn om bepaald minimaal kennisniveau toe te... Praktijkgerichte cursus met docenten die veel vakkennis hebben. Zeker interessant als je veel SEO toepast of wilt gaan toepassen in werk. Advies zou wel zijn om bepaald minimaal kennisniveau toe te kennen aan de deelnemers. Kennis- en denkniveau binnen de groep liep nogal uiteen.

De masterclass is een mooie manier om kennis te maken met Customer Journeys. Om er zelf zelfstandig mee aan de slag te gaan is echter meer kennis en ervaring nodig.

Ik vond met name de avond lessen in een aantal gevallen wollig en langdradig, met enorm volle sheets die amper te lezen waren. Door de volle sheets had ik zelf bijvoorbeeld minder goed aandacht voor... Ik vond met name de avond lessen in een aantal gevallen wollig en langdradig, met enorm volle sheets die amper te lezen waren. Door de volle sheets had ik zelf bijvoorbeeld minder goed aandacht voor de docent.

Prima cursus, maar miste diepgang en concrete tips en handvatten voor de praktijk. Voelt toch een beetje onaf. Tweedaagse daarentegen was top, hier heb ik echt veel opgestoken. Conclusie: onderwerp... Prima cursus, maar miste diepgang en concrete tips en handvatten voor de praktijk. Voelt toch een beetje onaf. Tweedaagse daarentegen was top, hier heb ik echt veel opgestoken. Conclusie: onderwerp is te groot voor een masterclass, er zijn meer lessen nodig om dit goed in de vingers te krijgen.

De masterclass heeft zeker bijgedragen aan mijn kennis en ervaring. Ik vind alleen dat we het afsluitende weekend vooral op eigen kracht hebben ingevuld. Dat maakt dat ik mijn cijfer naar beneden... De masterclass heeft zeker bijgedragen aan mijn kennis en ervaring. Ik vind alleen dat we het afsluitende weekend vooral op eigen kracht hebben ingevuld. Dat maakt dat ik mijn cijfer naar beneden bij stel. Ik had hier meer van verwacht.

Het is heel prettig om met andere communicatieprofessionals dezelfde dilemma's en uitdagingen te delen. Was ontzettend verrast dat ik niet de enige was. Met zo een training wordt je niet alleen... Het is heel prettig om met andere communicatieprofessionals dezelfde dilemma's en uitdagingen te delen. Was ontzettend verrast dat ik niet de enige was. Met zo een training wordt je niet alleen bewust maar krijg je tools om meteen aan de slag te gaan en dit ook terug te koppelen aan de groep. Het delen van deze ervaringen en het gebruik v.d. tools is precies wat je nodig hebt. Je zelfverzekerder voelen. Dat vond ik nog belangrijker dan de theorie die je meekrijgt.

Tijdens de normale lessen heb ik de cijfers wat lager gegeven omdat ik de connectie miste tussen de grote lijnen die werden uitgelegd en het vertalen naar de praktijk. Het afrondingsweekend heeft... Tijdens de normale lessen heb ik de cijfers wat lager gegeven omdat ik de connectie miste tussen de grote lijnen die werden uitgelegd en het vertalen naar de praktijk. Het afrondingsweekend heeft mij doen inzien dat hetgeen dat we aan lesmateriaal hadden gekregen voldoende was om het te kunnen vertalen naar de praktijk. Daarom een ruime voldoende voor deze opleiding.

Leuke leerzame cursus met goede docenten. Had wel iets meer echt tekstschrijven verwacht. Alle middelen werden een beetje behandeld, waardoor het wat oppervlakkig bleef. Wel goede tips gekregen waar... Leuke leerzame cursus met goede docenten. Had wel iets meer echt tekstschrijven verwacht. Alle middelen werden een beetje behandeld, waardoor het wat oppervlakkig bleef. Wel goede tips gekregen waar ik direct mee aan de slag kan.

Eegdeman, Jo (J.K.)

Ik heb het ervaren als een goede opleiding, niet in de laatste plaats door de enthousiaste docenten uit de praktijk. Ronduit slecht vond ik dat Gonda Duivenvoorden tijdens de diploma-uitreiking zegt... Ik heb het ervaren als een goede opleiding, niet in de laatste plaats door de enthousiaste docenten uit de praktijk. Ronduit slecht vond ik dat Gonda Duivenvoorden tijdens de diploma-uitreiking zegt dat je er eigenlijk niks mee kunt omdat het 'veld' en de opleiding veranderd. Te gek, ik heb dus eigenlijk een waardeloos diploma ?