SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

SRM brengt in korte tijd veel professionals bij elkaar die alle cursisten veel leren over het online pallet. Elke sessie zit bomvol informatie en onderling sluiten ze niet altijd even goed op elkaar... SRM brengt in korte tijd veel professionals bij elkaar die alle cursisten veel leren over het online pallet. Elke sessie zit bomvol informatie en onderling sluiten ze niet altijd even goed op elkaar aan. Als cursist moet je dus echt een duidelijk doel voor ogen hebben alvorens aan deze opleiding te beginnen.

Moret, Roel (R.)

Afzonderlijke docenten zijn heel bevlogen maar ik miste soms synergie tussen de lessen. Daarnaast vind ik dat er bij zo?n kostbare opleiding ook voor een goed naslagwerk gezorgd dient te worden... Afzonderlijke docenten zijn heel bevlogen maar ik miste soms synergie tussen de lessen. Daarnaast vind ik dat er bij zo?n kostbare opleiding ook voor een goed naslagwerk gezorgd dient te worden waarin de behandelde stof teruggelezen kan worden en waarin tevens de stof terug te vinden is welke in de lessen wellicht niet (of niet volledig) aan de orde is gekomen maar welke wel tot de examenstof behoren. Bij terugkijken van PowerPoints presentaties mis je vaak de context van het verhaal dat de docent bij bepaalde sheet heeft gehouden.

Ik vond de masterclass uiteindelijk helaas niet interessant gegeven. De schrijfonderdelen waren erg leuk, maar de overige lessen hadden de neiging weinig uitdagend te zijn. Ik snap dat de stof niet... Ik vond de masterclass uiteindelijk helaas niet interessant gegeven. De schrijfonderdelen waren erg leuk, maar de overige lessen hadden de neiging weinig uitdagend te zijn. Ik snap dat de stof niet altijd even enerverend was, maar dan kan je het nog wel op een iets leukere manier brengen. Volgende keer misschien iemand uitnodigen die niet alleen SEO specialist is, maar ook copywriter is. Zo iemand is veel beter in staat leuke en waardevolle lessen te geven.

Mieke Haaksma

Een hele prettige Masterclass Customer Journey. Betrokken en bevlogen docenten, goede cases, sprekende voorbeelden. Praktisch tips en tools waarmee je goed uit de voeten kunt en goed/handig boek... Een hele prettige Masterclass Customer Journey. Betrokken en bevlogen docenten, goede cases, sprekende voorbeelden. Praktisch tips en tools waarmee je goed uit de voeten kunt en goed/handig boek waarop je kunt terugvallen om de theorie (incl voorbeelden) te(rug te) lezen. Tijdens do-it weekend handen uit de mouwen met andere gedreven enthousiastelingen. Aanrader wat mij betreft.

Brenda Blankendaal

Echte vakverdieping met per module professionele en inspirerende externe sprekers. Fijne actieve werkvorm, uitwerken van casussen in groepjes. Zeer ervaren trainers, vakmensen! Aanbevelingen... Echte vakverdieping met per module professionele en inspirerende externe sprekers. Fijne actieve werkvorm, uitwerken van casussen in groepjes. Zeer ervaren trainers, vakmensen! Aanbevelingen literatuur mocht van mij minder vrijblijvend, was zeer de moeite waard.

Vries, Hillegonda (H.G.) de

Je ontmoet cursisten uit hetzelfde vakgebied maar van diverse disciplines. Kennis komt niet alleen van de docenten, je leert ook van elkaar. Docenten komen uit de praktijk, waardoor kennis aansluit... Je ontmoet cursisten uit hetzelfde vakgebied maar van diverse disciplines. Kennis komt niet alleen van de docenten, je leert ook van elkaar. Docenten komen uit de praktijk, waardoor kennis aansluit bij de werkelijkheid.

De training van geert gaf leuke inzichten. De voorbeelden, in de 2e trainingsdag waren gedateerd. Gebruik online middelen werden toegelicht met cijfers uit 2014 bijvoorbeeld. Lijkt me niet... De training van geert gaf leuke inzichten. De voorbeelden, in de 2e trainingsdag waren gedateerd. Gebruik online middelen werden toegelicht met cijfers uit 2014 bijvoorbeeld. Lijkt me niet representatief. De training van Kirsten vond ik chaotisch. Er was geen presentatie en de voorbeelden kwamen wat ad hoc over.

Dijkstra, Wanda (W.)

Praktijkgericht, inhoudelijk sterk, inspirerend. Zo heb ik de opleiding Senior Communicatieadviseur - BNP niveau 4 (C) ervaren.

Reden hiervoor is dat ik een meer praktische training had verwacht. Ik heb veel geleerd over de ontwikkelingen die zich in het digitale, online landschap voordoen en ben zeker wijzer geworden van de... Reden hiervoor is dat ik een meer praktische training had verwacht. Ik heb veel geleerd over de ontwikkelingen die zich in het digitale, online landschap voordoen en ben zeker wijzer geworden van de training. Toch zag ik niet altijd direct de link met online PR en social media. Want hoe zet je je organisatie het beste online neer? Welke middelen zijn het meest passend? Afhankelijk van het type organisatie. Focus lag veel op marketing en hoe je product in de markt zet, terwijl ik persoonlijk meer behoefte had aan hoe je organisatie het beste kunt profileren in de online markt. Desalniettemin vond ik het een waardevolle training, alhoewel ik de training (obv de inhoud) qua prijs aan de hoge kant vond. Aan de andere kant, misschien had ik te veel verwachtingen o.b.v. de trainingsomschrijving. Hetgeen werd vermeld heb ik niet uit de training gehaald. Maar weer een stap verder ogv kennis van online medialandschap heb ik zeer zeker wel. Vaak moet het nut van een training nog landen en blijkt later hoe waardevol de info is die je hebt opgedaan. Dan zou ook hier zomaar het geval kunnen zijn. Wel goede docent (erg enthousiast en bevlogen).

Weele, Jens (J.W.P.) van der

Ontzettend veel aan deze opleiding gehad. Kennis over het vak, stevig adviseren, en bovendien leuke vakgenoten ontmoet. Ik keek echt uit naar de lesdagen en volgde die met veel plezier. Dikke tip!