Ik vond de training erg leuk maar ik zou wel echt de training aanraden voor mensen die veel persberichten schrijven. Dan is deze training super en erg praktijkgericht!
Kort en bondig, heldere uitleg, praktisch, goede samenstelling van de groep, niet zo'n handige locatie, goed boek
De training is breed genoeg om er concrete handvaten uit te halen voor zowel je dagelijkse werkzaamheden als de werkzaamheden die heel specifiek op conceptontwikkeling zijn gericht. Desalniettemin...De training is breed genoeg om er concrete handvaten uit te halen voor zowel je dagelijkse werkzaamheden als de werkzaamheden die heel specifiek op conceptontwikkeling zijn gericht. Desalniettemin moet de training aansluiten bij je vakgebied.
Ik kijk met veel plezier terug op de interessante leerstof en vooral de toffe docenten die de opleiding toch wel maken. De (meeste) docenten die echt vol overgave en enthousiasme, erg...Ik kijk met veel plezier terug op de interessante leerstof en vooral de toffe docenten die de opleiding toch wel maken. De (meeste) docenten die echt vol overgave en enthousiasme, erg praktijkgericht bijbrachten wat echt van belang is. Ik raad iedere starter die interesse heeft in schrijven, marketing en communicatie deze opleiding vol overtuiging aan.
Duijn, Jan-Paul (J.P.) van
Een geweldige introductie in de communicatie door goede en gedreven professionals uit de praktijk. Alle aspecten die van belang zijn komen aan de orde en worden helder uitgewerkt en toegelicht. Ik...Een geweldige introductie in de communicatie door goede en gedreven professionals uit de praktijk. Alle aspecten die van belang zijn komen aan de orde en worden helder uitgewerkt en toegelicht. Ik heb aan geen enkele les een onbevredigend gevoel overgehouden. Iedereen met interesse maar zonder enige ervaring in de communicatie zou deze opleiding moeten volgen. Je wordt er enthousiast van.
Hagg, Maarten (L.M.)
Een boeiende, leerzame en praktische training, die mij in mijn werksituatie veel handvatten biedt om met een goed onderbouwd plan te werken.
Ridder, Jessica (J.C.) de
Ik denk dat het een goede opleiding is als je nog niet werkt in het vakgebied en graag wilt proeven aan een functie als online marketeer. Daarnaast vind ik het examen niet in verhouding tot de...Ik denk dat het een goede opleiding is als je nog niet werkt in het vakgebied en graag wilt proeven aan een functie als online marketeer. Daarnaast vind ik het examen niet in verhouding tot de lessen. Ik zou de lessen meer praktijkgericht maken. Meer betekenis geven aan de inhoud. Nu werd er steeds heel veel verteld, maar geen concrete voorbeelden met de consequenties van handelen.
Inhoudelijk een zeer goede opleiding waarbij je de beginselen en mogelijkheden op het gebied van online marketing zeer goed leert kennen (en beheersen). Waarbij iedere les door een deskundige op het...Inhoudelijk een zeer goede opleiding waarbij je de beginselen en mogelijkheden op het gebied van online marketing zeer goed leert kennen (en beheersen). Waarbij iedere les door een deskundige op het desbetreffende terrein wordt gegeven. Een aanrader voor iedereen die zich wilt verdiepen op het gebied van online marketing.
Goed georganiseerd, duidelijke leerlijn en leerdoelen, per onderwerp docenten/experts uit de praktijk.
Arlette Roso
Omdat ik de opleiding met veel plezier heb volbracht. Elke les was een feestje en de lesstof was direct goed in praktijk te brengen. De leerlingen onderling motiveerde elkaar. We zijn zelfs na het...Omdat ik de opleiding met veel plezier heb volbracht. Elke les was een feestje en de lesstof was direct goed in praktijk te brengen. De leerlingen onderling motiveerde elkaar. We zijn zelfs na het examen nog met z'n allen gaan eten!