SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

Prijs-kwaliteit verhouding is heel goed. Je krijgt echt een basis in het communicatievak met goede docenten en praktische tips.

De opleiding geeft een goed beeld van het (brede) communicatiespectrum. In slechts drie dagen heb je goed zicht op wat je vak precies inhoudt, en ook de tools om strategie te ontwikkelen.

Ik vond het een leuke, inhoudelijke training, maar deze is vooral waardevol als je zelf flink aan het werk gaat. Als je deze training alleen consumeert, blijft het wat aan de oppervlakte.

Burema-Pijzel, Machteld (M.C.P.)

Ik vond de masterclass heel erg inspirerend. Door de aansprekende voorbeelden gaat het echt leven waardoor de stof snel begrijpelijk en leuk wordt. Ik zie verbetering in communicatie tussen de... Ik vond de masterclass heel erg inspirerend. Door de aansprekende voorbeelden gaat het echt leven waardoor de stof snel begrijpelijk en leuk wordt. Ik zie verbetering in communicatie tussen de docenten en in verduidelijking van opdrachten.

Je krijgt ontzettend veel informatie over communicatie. Misschien te veel in 3 dagen. En ik miste het strategische. Hoe maak je communicatiebeleid voor de langere termijn? Nu vooral cases besproken

Savenije Reijnders, Ragnhild (R.)

Zeer praktijk gericht, bevestigd mijn buikgevoel over hoe marketing middelen toe te passen. Perspectief van de klant levert mooie inzichten op en daardoor vinden marketing inspanningen de aansluiting.

Gils, Marieke (M.L.) van

De docente was erg goed. Doordat we een kleine groep hadden (4 p) konden we veel oefenen en kregen we veel persoonlijke feedback. Ik pas de tips nu dagelijks toe. De case die we moesten uitwerken... De docente was erg goed. Doordat we een kleine groep hadden (4 p) konden we veel oefenen en kregen we veel persoonlijke feedback. Ik pas de tips nu dagelijks toe. De case die we moesten uitwerken was een goede rode draad.

Koene, Marieke (M.P.)

Gevoelsmatig niet razend enthousiast. Ik vind de toepasbaarheid ervan veel inspanning vragen en ik voel nog steeds een afhankelijkheid van Altuition. Wellicht veranderd mijn gevoel nog wanneer ik... Gevoelsmatig niet razend enthousiast. Ik vind de toepasbaarheid ervan veel inspanning vragen en ik voel nog steeds een afhankelijkheid van Altuition. Wellicht veranderd mijn gevoel nog wanneer ik binnenkort zelf een customer journey met ons bedrijf (Kuijpers) heb doorlopen.

Cock, Josi (J.L.) de

Dynamische en enthousiasmerende cursus. Cursusleiders zeer betrokken. Praktisch toepasbare stof en voorbeelden. Do-it weekend is zeker een pre.

Raats, Marleen (M.)

De beste manier om de theorie toe te passen in de praktijk. Je doorloopt nagenoeg alle stadia en kunt de klantreis na de opleiding direct toepassen in je dagelijks werk!