SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

Niet al mijn collega'/vakgenoten/vrienden/familie zouden hiervoor in aanmerking komen, maar voor hen waar het evt. op van toepassing zou zijn zou ik het aanraden.

Stubbe, Wendy (W.L.)

De training was duidelijk en erg interessant. Er is mij veel helder geworden over de achterkant van Social Media, m.n. Facebook.

Chantal Kolleman

Deze opleiding is een aanrader voor iedereen die zich wil professionaliseren in het communicatievak. De afwisselende onderwerpen en (soms confronterende) opdrachten leren je op een ander niveau naar... Deze opleiding is een aanrader voor iedereen die zich wil professionaliseren in het communicatievak. De afwisselende onderwerpen en (soms confronterende) opdrachten leren je op een ander niveau naar het vak te kijken. Door het inbrengen van eigen thema's/dilemma's sluit de opleiding goed aan bij de praktijk en direct in te zetten. De docenten Gonda Duivenvoorden en Gerald Morssinkhof zorgen er, ieder op hun eigen manier, echt voor dat je (professionele) stappen maakt. Wees dus gewaarschuwd: na het volgen van deze opleiding ben je een communicatieprofessional met een eigen visie op het vak!

Winston Hofmeester

Veel ruimte om zaken te agenderen en bespreken. Sterk reflectief karakter, wat ik heel prettig vond. Gevolg van organische cultuur leek dat er tijdens de opleiding nogal eens wat onduidelijkheid was... Veel ruimte om zaken te agenderen en bespreken. Sterk reflectief karakter, wat ik heel prettig vond. Gevolg van organische cultuur leek dat er tijdens de opleiding nogal eens wat onduidelijkheid was over opdrachten wel of niet inleveren, wanneer en hoe precies. Goede adviezen op maat en confrontatie wordt niet geschuwd. Dat levert veel op. Wat ik gemist heb is toelichting op de keuzes van boeken en gastsprekers. Waarom (sommige) boeken en gastsprekers relevant waren in deze opleiding. Sterke dynamiek in de sessies met als belangrijkste en mooiste leerdoel dat er geen kant-en-klaar oplossingen zijn in ons vak.

Catharien Hamerslag

Het volgen van de opleiding heb ik als intensief ervaren. De trainers waren betrokken. Persoonlijke begeleiding was er zowel op verzoek als op initiatief van de trainers. Hierdoor kon ik groeien in... Het volgen van de opleiding heb ik als intensief ervaren. De trainers waren betrokken. Persoonlijke begeleiding was er zowel op verzoek als op initiatief van de trainers. Hierdoor kon ik groeien in mijn vak en op persoonlijk vlak. Dat heb ik als meerwaarde ervaren. Daarnaast kijkje in de keuken mogen nemen bij gastsprekers. Heb ik zeer gewaardeerd.
De organisatie was strak, de locatie was prettig. Het programma was propvol. Ik kijk met tevredenheid terug op deze opleiding.

Ik heb er zelf erg veel aan gehad. Goed afgestemd op de tijd van nu. Dat is iets waar binnen de organisatie waarin ik werk echt een groot gebrek is.

Loo, Frank (F.W.C.M.) van de

Customer journey is een hot item in de wereld van marketing en communicatie. de cursus geeft een goed inzicht in hoe die wereld er uitziet en welke volgorde wenselijk is voor goed inzicht en plan... Customer journey is een hot item in de wereld van marketing en communicatie. de cursus geeft een goed inzicht in hoe die wereld er uitziet en welke volgorde wenselijk is voor goed inzicht en plan van aanpak. de inhoud bietd een ieder handvatten waarmee de deelnemer een betere gesprekspartner is.

Kim Mulkens

Wil je actief met jezelf aan de slag maar heb je geen zin om uren theoretische kennis te stampen? Dan is deze masterclass zeker het overwegen waard. Vanaf het eerste moment combineer je theorie met... Wil je actief met jezelf aan de slag maar heb je geen zin om uren theoretische kennis te stampen? Dan is deze masterclass zeker het overwegen waard. Vanaf het eerste moment combineer je theorie met actieve werkvormen. Je leert en ervaart hoe je een training opbouwt en hoe je omgaat met verschillende soorten gedrag van je deelnemers. Tijdens de instructies kijk je continu mee achter de schermen van de trainer. Welke keuzes zijn gemaakt in de voorbereiding en worden gemaakt tijdens de les zelf. Daarnaast is er regelmatig aandacht voor verschillende coachtechnieken waarmee je direct oefent. Een praktische opleiding waar je op de werkvloer direct profijt van hebt.

Koel-van Beelen, Maureen (M.B.M.)

Je krijgt in heel korte tijd alle relevante informatie over het onderwerp, eigenlijk in te korte tijd. Docent heeft heel veel kennis en kan dit enthousiast overbrengen

Dit is een masterclass die relevante feiten, ontwikkelingen en visies aanbiedt en deelnemers aanmoedigt daar zelf conclusies uit te trekken in relatie tot hun vakgebied.