Sterkte ontwikkeling doorgemaakt op persoonlijke leiderschap, goede persoonlijke coaching, directe feedback. Vooral als je ontwikkeling zoekt op persoonlijk vlak een goede opleiding.
Marije Poortvliet
Twee ervaren vakvrouwen: Gonda Duivenvoorden en Wilma Kossen dragen op een inspirerende manier en vol enthousiasme hun kennis over en laten je als coach/trainer stap voor stap groeien. Een aanrader...Twee ervaren vakvrouwen: Gonda Duivenvoorden en Wilma Kossen dragen op een inspirerende manier en vol enthousiasme hun kennis over en laten je als coach/trainer stap voor stap groeien. Een aanrader voor communicatieadviseurs die naar verdieping en verbreding zoeken. Ik wil de trainingskant op, maar ook de coachingstechnieken die in de masterclass aan bod komen, waren voor mij direct toepasbaar.
Leonie Rikken
Een must voor de communicatieadviseur anno nu. Ook als je niet de training- of coaching kant op wil. Door met name de coaching technieken wordt je een betere en completere...Een must voor de communicatieadviseur anno nu. Ook als je niet de training- of coaching kant op wil. Door met name de coaching technieken wordt je een betere en completere communicatieadviseur. Deze masterclass wordt ook nog eens gegeven door twee vakvrouwen die elkaar ontzettend goed aanvoelen en aanvullen. Kortom: een must!
Een inspirerende masterclass waarin je wordt uitgedaagd om buiten jouw kaders te denken en te acteren. Interactie met de groep is waardevol, je leert veel over de dagelijkse praktijk van anderen en...Een inspirerende masterclass waarin je wordt uitgedaagd om buiten jouw kaders te denken en te acteren. Interactie met de groep is waardevol, je leert veel over de dagelijkse praktijk van anderen en reflecteert die vervolgens weer op die van jezelf.
Beknopt overview van branding. leuke lesstof en colleges. het weekend vat alles samen. Ik vond het een zeer leerzaam traject.
Interessante Masterclass. De stof is goed toepasbaar in de praktijk. Erg leuke en inspirerende lessen om te volgen.
In de training krijg je praktische instrumenten aangereikt die veel inzicht in je eigen organisatie geven.
Ik vond de opleiding goed, maar soms niet concreet. Ook de aansluiting met het examen en de opdrachten van het examen vond ik niet altijd passend.
De opleiding was ter inspiratie heel ok maar het raakte alles maar net aan. Enige verdieping was wel op z'n plaats geweest. Veel werd ingestoken op basis van persoonlijke ervaring van de docenten,...De opleiding was ter inspiratie heel ok maar het raakte alles maar net aan. Enige verdieping was wel op z'n plaats geweest. Veel werd ingestoken op basis van persoonlijke ervaring van de docenten, en werden niet (altijd) theoretisch onderbouwd. Ik vond het leuke/gezellige bijeenkomsten, maar daar kom je niet voor. Het was soms fladderig.
Het is een mooie eye-opener, maar zeker geen masterclass. Het is meer een hele intervisie sessie gevoed met praktijkvoorbeelden.