Praktisch en direct toepasbare informatie, leuke koppeling tussen tekstschrijven en vindbaarheid via het schrijven van een blog, trainer met goede kennis van zaken.
Ruijs, Christel (C.E.P.)
Ik heb veel geleerd over merkmanagement; het ging van (bijna) nul naar (bijna) honderd in een paar weken tijd. Super.
Het gaf de inhoudelijke verdieping waar ik naar op zoek was. Goede combinatie van theorie en praktijkvoorbeelden.
In eerste plaats was het een leuke masterclass. Niet te lang, afwisselend, scherp en actueel. De kwaliteit van de contents was goed en de sessies werden goed gedoceerd. Daarnaast was het weekeinde...In eerste plaats was het een leuke masterclass. Niet te lang, afwisselend, scherp en actueel. De kwaliteit van de contents was goed en de sessies werden goed gedoceerd. Daarnaast was het weekeinde een mooie afsluiting aangezien theorie en praktijk zo samen komen.
Ik ben vanaf moment 1 geboeid geweest over de besproken stof. Een hoop handige trucs maar vooral de psychologie achter SEO heeft mijn interesse weten te wekken.
Bouwes-Barth, Will (W.H.)
De Masterclass heeft mij heel veel waardevolle informatie opgeleverd die direct bruikbaar is. De groep van deelnemers vormt ook een goed netwerk van vakgenoten, wat ook fijn is. Top dus!
Hofmeester, Winston (W.S.)
Prikkelende opleiding die soms wat 'hoog over' gaat. Ik heb het intervisiekarakter ervan erg gewaardeerd. Tegelijkertijd kan ik me voorstellen dat collega's die op zoek zijn naar veel houvast en...Prikkelende opleiding die soms wat 'hoog over' gaat. Ik heb het intervisiekarakter ervan erg gewaardeerd. Tegelijkertijd kan ik me voorstellen dat collega's die op zoek zijn naar veel houvast en concrete richtlijnen moeite hebben met deze aanpak en er wellicht in verdwalen.
Oostdijk, Jacqueline (J.A.A.)
Deze opleiding is volledig van toegevoegde waarde op wat je al bent als communicatieadviseur. Het slingert je in het hier en nu en de toekomst van het vak. Zie deze opleiding als ontwikkeling en een...Deze opleiding is volledig van toegevoegde waarde op wat je al bent als communicatieadviseur. Het slingert je in het hier en nu en de toekomst van het vak. Zie deze opleiding als ontwikkeling en een uber APK keuring.
Jansen-Kin, Marry (M.)
Veel inspiratie veel links naar externe speeches dus veel om te bekijken wel moet je er zelf dan wat mee doen
Oosterhout
De combinatie van theorie en praktijk vond ik erg goed. We leerden wat werkt en waarom, en pasten het gelijk toe in zelfmeegenomen teksten. Door in tweetallen te werken kreeg je direct feedback....De combinatie van theorie en praktijk vond ik erg goed. We leerden wat werkt en waarom, en pasten het gelijk toe in zelfmeegenomen teksten. Door in tweetallen te werken kreeg je direct feedback. Bijna twee jaar later gebruik ik dagelijks tips die ik heb geleerd tijdens deze cursus.