Ik heb in deze Master zoveel nieuwe kennis, inzichten en inspiratie opgedaan die ik direct in de praktijk k�n en w�l brengen. Dat gun ik ook andere vakgenoten! By the way: interne communicatie...Ik heb in deze Master zoveel nieuwe kennis, inzichten en inspiratie opgedaan die ik direct in de praktijk k�n en w�l brengen. Dat gun ik ook andere vakgenoten! By the way: interne communicatie begint bij jezelf. Dus investeer!
Wijnen, Daniëlle (D.)
Ik vond de masterclass heel nuttig voor mijn eigen ontwikkeling als adviseur en als mens. ik ben zeker beter in staat om mijn werk te doen met de opgedane kennis en vaardigheden. goed luisteren, OMA...Ik vond de masterclass heel nuttig voor mijn eigen ontwikkeling als adviseur en als mens. ik ben zeker beter in staat om mijn werk te doen met de opgedane kennis en vaardigheden. goed luisteren, OMA thuis laten en accountable blijven dat zijn de kernzaken die ik meeneem in mijn werk. Oh en het plezier niet verliezen. de positieve toon en houding van de cursusleidsters was zeker inspirerend hiervoor.
Martin Weteling
Ik heb de masterclass als zeer verrijkend ervaren. zoals uit mijn reflectieverslagen blijkt zijn er, naar mijn mening, nog wel wat punten waar meer aandacht mag worden besteed. Hiermee bedoel ik dan...Ik heb de masterclass als zeer verrijkend ervaren. zoals uit mijn reflectieverslagen blijkt zijn er, naar mijn mening, nog wel wat punten waar meer aandacht mag worden besteed. Hiermee bedoel ik dan dat voor sommige onderdelen gewoon te weinig tijd was om de verdieping in te gaan terwijl ik dat graag had gedaan. Ook al besef ik terdege dat de tijd dit niet toeliet. Dus een 8 omdat ik merk dat toepassing al resultaat heeft.
Ragas, Silvia (S.)
Ben inhoudelijk en als persoon wijzer naar huis gegaan. Nieuwe theoretisch inzichten, goede praktijkvoorbeelden, veel aandacht voor persoonlijke vaardigheden... en niet te vergeten: leuk!
Goede, heldere cursus. Veel nuttige opdrachten. De kennis en vaardigheden kun je direct toepassen in je werk.
Swart, Marco (M.F.A.)
Het is een korte training waarin veel wordt behandeld. Prima om weer even opgefrist te worden. Het is wel de bedoeling, dat je de inhoud kent, anders is het te lastig.
Het was heel nuttig, veel geleerd, hoog tempo, dus echt voor gevorderden! Ik kan het ook goed toepassen in mijn dagelijks werk. Het heeft me weer met een wat scherpere blik naar mijn eigen teksten...Het was heel nuttig, veel geleerd, hoog tempo, dus echt voor gevorderden! Ik kan het ook goed toepassen in mijn dagelijks werk. Het heeft me weer met een wat scherpere blik naar mijn eigen teksten en die van collega's laten kijken.
Kivit, Petra (P.J.L.)
Duidelijke uitleg van verschillende docenten. Leuke onderwerpen. In de praktijk zeer toepasbaar. Leerzaam.
Arjen M
Tijdens mijn master in marketing is er vrij weinig aandacht geweest voor online marketing. De opleiding Online Marketeer B is uitermate geschikt om de gemiste online marketing kennis aan te...Tijdens mijn master in marketing is er vrij weinig aandacht geweest voor online marketing. De opleiding Online Marketeer B is uitermate geschikt om de gemiste online marketing kennis aan te vullen.
De leraren zijn over het algemeen erg kundig en de begeleiding is goed. Het grootste nadeel is toch wel dat er in een bepaalde fases teveel focus ligt op academische criteria in plaats van praktische criteria.
Kamp, Connie (J.C.) van der
Hoewel ik de behandelde items al kende vond ik de verdieping op dit gebied fijn omdat ik hiermee mijn kennis heb uitgebreid en deze in kan zetten op werkgebied.