SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

Chantal Hoogveld

Ik ben weer helemaal bij! In een paar maanden heb ik heel veel geleerd van Online marketing, veel dingen wist ik wel, maar nu begrijp ik het echt. En je kan het direct toepassen. Fijn om te lever... Ik ben weer helemaal bij! In een paar maanden heb ik heel veel geleerd van Online marketing, veel dingen wist ik wel, maar nu begrijp ik het echt. En je kan het direct toepassen. Fijn om te lever van gedreven docenten en om leuke medecursisten om je heen te hebben. Nu al zin om de B-opleiding te volgen.

Annemieke Boering

Leuke, leerzame opleiding waarbij je in een aantal weken een volwaardig gesprekspartner op online gebied wordt. Toegevoegde waarde is klassikaal les, waarbij je vooral ook leert van voorbeelden van... Leuke, leerzame opleiding waarbij je in een aantal weken een volwaardig gesprekspartner op online gebied wordt. Toegevoegde waarde is klassikaal les, waarbij je vooral ook leert van voorbeelden van mede studenten uit andere branches. Het eindexamen dwingt je om de kennis ook echt van theorie naar praktijk te vertalen!

Marketingcommunicatie-B Essentials is een prima training die in de beperkte tijd die er voor staat een goed algemeen beeld geeft van het vak, met heldere praktijkvoorbeelden. Goed als opfriscursus... Marketingcommunicatie-B Essentials is een prima training die in de beperkte tijd die er voor staat een goed algemeen beeld geeft van het vak, met heldere praktijkvoorbeelden. Goed als opfriscursus of als korte introductie.

De opleiding geeft goed alle facetten weer die in het communicatie vak naar voren kunnen komen. Hierdoor heb ik een goed beeld gekregen van het vak en weet ik nu ook waar mijn interesses liggen.

Gerrit Voogt

Deze opleiding is een belangrijke aanvulling op mijn huidige marketing functie. De opleiding geeft je de mogelijkheden om traditionele marketing te mixen met online middelen. En helpt je verder in... Deze opleiding is een belangrijke aanvulling op mijn huidige marketing functie. De opleiding geeft je de mogelijkheden om traditionele marketing te mixen met online middelen. En helpt je verder in het ontwikkelen van strategische marketing plannen. Ik heb nieuwe inzichten gekregen in mogelijkheden en middelen, en kan deze ook verder toepassen en ontwikkelen. Al met al een opleiding voor nu en voor de toekomst.

Renata Burger

Wat een zinvolle opleiding, Online Marketeer A bij SRM! Een opleiding waar theorie en praktijk echt samenkomen door een heldere opzet van de cursus in combinatie met inspirerende trainers met veel... Wat een zinvolle opleiding, Online Marketeer A bij SRM! Een opleiding waar theorie en praktijk echt samenkomen door een heldere opzet van de cursus in combinatie met inspirerende trainers met veel praktijkvoorbeelden en ruimte voor vragen. Veel onderdelen van het vakgebied kwamen aan bod én de onderlinge samenhang werd steeds helderder. Nu kan ik meepraten met mijn online collega's en de juiste vragen stellen.

Verscheure, Simone (S.)

De docent was goed voorbereid maar de uitgezochte casus was niet handig gekozen (complex en misschien onoplosbaar). Didactisch model erg fijn. De posters die de docent gebruikte waren zeer handig.... De docent was goed voorbereid maar de uitgezochte casus was niet handig gekozen (complex en misschien onoplosbaar). Didactisch model erg fijn. De posters die de docent gebruikte waren zeer handig. Locatie uitstekend!!

Het is een fijne cursus om in vogelvlucht kennis te maken met NIMA B, echter wanneer je echt de diepte in wilt, zou ik toch het volledige programma aanraden.

Kessing, Arlette (A.N.)

Een prettige training, up to date gegeven door vakmensen. Training is wel erg zendergericht. Er komt veel opfrisinformatie en is daarmee dus heel algemeen. Als je op zoek bent naar meer verdieping... Een prettige training, up to date gegeven door vakmensen. Training is wel erg zendergericht. Er komt veel opfrisinformatie en is daarmee dus heel algemeen. Als je op zoek bent naar meer verdieping vanuit een specifiek vakgebied of vanuit een specifieke organisatie zou je een vervolg moeten doen hierop.

Heijne, Carolien (C.)

Het is een praktijkgerichte, direct toepasbare opleiding. De tijdsinvestering is "te doen" en onderwerpen actueel. Docenten hebben kennis en kunde.