Binnen deze opleiding wordt niet voldoende aandacht besteed aan de marketingcomponent. Weet je dus al veel over communicatie maar wil je ook iets leren over marketing dan is deze opleiding niet...Binnen deze opleiding wordt niet voldoende aandacht besteed aan de marketingcomponent. Weet je dus al veel over communicatie maar wil je ook iets leren over marketing dan is deze opleiding niet geschikt. Daarnaast wordt er maar een stappenplan gedoceerd en leer je daardoor niet dat strategische marketingcommunicatie ook op andere manieren kan. Iets wat wel nodig is als je in een dynamische omgeving werkt.
Omdat ik er in mijn werk niet veel aan heb. De lessen zouden iets meer praktijkgericht moeten zijn. Verder heb ik een tijdje gewerkt als communicatieadviseur maar merkte dat het mij niet ligt....Omdat ik er in mijn werk niet veel aan heb. De lessen zouden iets meer praktijkgericht moeten zijn. Verder heb ik een tijdje gewerkt als communicatieadviseur maar merkte dat het mij niet ligt. Bedrijfsjournalistiek past beter bij mij.
De opleiding is niet voor iedereen geschikt. Genoeg tijd, geld en motivatie is nodig. Wel een goede opleiding.
Lissy Braken
Het is een leuke zeer leerzame opleiding die in overzichtelijke modules wordt gegeven. Utrecht is qua reistijd wel een nadeel voor mensen uit Brabant.
De docenten die lesgeven zijn heel professioneel. De lessen werden goed uitgelegd en waren interactief. Er was altijd ruimte voor vragen.
Ik vond de opleiding zeer praktijkgericht en de opleiding geeft een goed inzicht in de wereld van MarCom. Ik heb veel aan de opleiding gehad in mijn werk.
Ik heb erg veel geleerd in een korte tijd. De literatuur is interessant, de docenten zijn ervaren en inspirerend, de mentorbijeenkomsten en het DO-IT weekend zijn heel waardevol. Na deze opleiding...Ik heb erg veel geleerd in een korte tijd. De literatuur is interessant, de docenten zijn ervaren en inspirerend, de mentorbijeenkomsten en het DO-IT weekend zijn heel waardevol. Na deze opleiding kun je een degelijk communicatieplan schrijven.
Gooijer, Diana (D.) de
Een opleiding welke een goede theoretische onderbouwing biedt, maar ook heel veel praktijk handvatten. En zeer inspirerende docenten die het echt goed laten inzinken! :)
Wanningen-Kooiman, Anke (A.J.)
Ik heb communicatie A en B gevolgd en ben over beide opleidingen erg tevreden. Het leerrendement is erg hoog, de vakdocenten zijn inspirerend en hebben veel kennis (alhoewel er wel niveauverschil is...Ik heb communicatie A en B gevolgd en ben over beide opleidingen erg tevreden. Het leerrendement is erg hoog, de vakdocenten zijn inspirerend en hebben veel kennis (alhoewel er wel niveauverschil is tussen de docenten). Ik heb SRM al verschillende keren aangeraden in mijn omgeving als de situatie zich voor deed. Overigens heb ik zelf het voornemen om binnen nu en 2 jaar weer een opleiding te volgen via SRM. Tot slot: Wat ik heel fijn vind is dat er nog steeds met enige regelmaat interessante FB posts binnenkomen over communicatie items vanuit een van de docenten. Superleuk en dank daarvoor.
De opleiding was heel inspirerend waardoor ik veel meer geneigd ben om op nieuwe ontwikkelingen te letten omdat ik me goed besef dat we in een veranderende wereld werken en ik als professional...De opleiding was heel inspirerend waardoor ik veel meer geneigd ben om op nieuwe ontwikkelingen te letten omdat ik me goed besef dat we in een veranderende wereld werken en ik als professional daarin mee moet bewegen of voorop moet lopen.