Zeer praktijk gerichte opleiding. Goede en professionele docenten. Inspiratievolle bijeenkomsten. Na afronding van de opleiding kon ik zelfverzekerd aan de slag.
De opleiding is goed gestructureerd. Alle thema's komen voldoende aan bod, maar het zijn vooral de verschillende kundige en inspirerende docenten die de opleiding zo goed maken. Het praktijkweekend...De opleiding is goed gestructureerd. Alle thema's komen voldoende aan bod, maar het zijn vooral de verschillende kundige en inspirerende docenten die de opleiding zo goed maken. Het praktijkweekend is een echte eyeopener.
Ik heb het afgelopen jaar op geleerd. Van een gestructureerd stappenplan dat gemakkelijk toe te passen is, tot adviesvaardigheden. Dit is voor mij van grote waarde. Ik kan het iedereen die in een...Ik heb het afgelopen jaar op geleerd. Van een gestructureerd stappenplan dat gemakkelijk toe te passen is, tot adviesvaardigheden. Dit is voor mij van grote waarde. Ik kan het iedereen die in een zelfde fase van zijn/haar loopbaan zit van harte aanraden.
Goossen, Arjan (J.H.)
Ik vond het een leuke opleiding. De lessen werden gegeven door professionals uit de praktijk die hun sporen in het vak ruimschoots verdiend hebben en waren erg boeiend. Niveau van de opleiding was...Ik vond het een leuke opleiding. De lessen werden gegeven door professionals uit de praktijk die hun sporen in het vak ruimschoots verdiend hebben en waren erg boeiend. Niveau van de opleiding was best pittig, maar als je het haalt heb je ook wat. Mentorbijeenkomsten waren wat aan de korte kant.
Utens, Gillion (G.)
Ik heb de opleiding als nuttig, constructief en praktisch ervaren. Dus geen enkele twijfel om hier een 10 in te vullen!
Melanie Bemer
Dankzij de studie Online Marketeer B van SRM heb ik nu ruime kennis van alle online marketinggebieden zoals bijvoorbeeld SEO, SEA, Social Media, Content, Usability en Mobile. Met deze kennis kan ik...Dankzij de studie Online Marketeer B van SRM heb ik nu ruime kennis van alle online marketinggebieden zoals bijvoorbeeld SEO, SEA, Social Media, Content, Usability en Mobile. Met deze kennis kan ik organisaties een uitgebreid en stevig onderbouwd advies geven op het gebied van online marketing en ben ik een goede gesprekspartner wanneer ik om tafel zit met een expert op één van de gebieden. Door de opbouw van de studie kon ik de opgedane kennis tijdens een les direct in de praktijk brengen waardoor ik meteen aan de slag kon met het verbeteren van de online prestatie van de website. De docenten en de mentor, die mij heeft begeleid voor het examen, namen veel tijd om mee te denken en feedback te geven. Ik vond het soms wel pittig om naast 40 uur te werken, mijn huiswerk te maken en mij voor te breiden op de examens, maar het was het meer dan waard!
Emmy Veen
Ik vind deze Masterclass een aanrader voor iedere communicatieadviseur, zeker bij het communicatiever maken van een organisatie of medewerkers. Trainen en coachen zijn echt twee verschillende dingen...Ik vind deze Masterclass een aanrader voor iedere communicatieadviseur, zeker bij het communicatiever maken van een organisatie of medewerkers. Trainen en coachen zijn echt twee verschillende dingen met andere vaardigheden en (gespreks)technieken. Uiteindelijk draait het erom dat je de ander raakt, motiveert, aan het werk krijgt of goed (over zichzelf) laat nadenken. Jijzelf bent de motor in dit proces. Gonda Duivenvoorden en Wilma Kossen hebben hun jarenlange ervaring in één leerzame Masterclass gestopt. Wat 'werkt' wel en wat niet? Je maakt o.a. kennis met verschillende werkvormen die je in een training of gesprek kunt inzetten, net zoals 'ijsbrekers' om je publiek geboeid te houden. Je gaat vanaf dag 1 zelf aan de slag, individueel en samen met anderen. Ik heb de Masterclass met plezier gevolgd en pas de opgedane kennis geregeld toe in mijn werk.
Anne Heining
Deze masterclass heeft zowel op het gebied van trainen als coachen tot een groot aantal nieuwe inzichten geleid. Niet alleen dankzij enthousiaste deelnemers en docenten, maar ook door de goede mix...Deze masterclass heeft zowel op het gebied van trainen als coachen tot een groot aantal nieuwe inzichten geleid. Niet alleen dankzij enthousiaste deelnemers en docenten, maar ook door de goede mix van werkgevers. De masterclass was op een goed niveau, maar ook praktisch ingestoken, zodat je zelf meteen op je eigen werk aan de slag kon.
Past in de behoefte van organisaties- Hoe kan communicatie van iedereen worden. Met deze korte maar krachtige masterclass krijg je als communicatie professional het inzicht en handvatten hoe je...Past in de behoefte van organisaties- Hoe kan communicatie van iedereen worden. Met deze korte maar krachtige masterclass krijg je als communicatie professional het inzicht en handvatten hoe je training en coaching als extra communicatiemiddelen kunt inzetten om dit te realiseren.
Esch, Alma (A.A.C.) van
Praktijksituaties werden bij de hand genomen en er werd gezocht naar concrete oplossingen. Praktijkervaringen werden gedeeld, wat erg leerzaam was.