SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

Jan-Hein Boll

State-of-the-art kennis & strategisch denkniveau. Door de geweldige interactie met de medestudenten en trainers direct praktisch inzetbaar. Voldoende variatie in het programma, alsook voldoende... State-of-the-art kennis & strategisch denkniveau. Door de geweldige interactie met de medestudenten en trainers direct praktisch inzetbaar. Voldoende variatie in het programma, alsook voldoende samenhang. Het programma daagt echt uit om de volgende stap te zetten.

Lammertina Klein Obbink

Brand Management is uniek in zijn opzet. De opleiding biedt veel nieuwe inzichten, out-of-the box oplossingen, professioneel, deskundige docenten met specialisaties. De aangegeven aandachtspunten... Brand Management is uniek in zijn opzet. De opleiding biedt veel nieuwe inzichten, out-of-the box oplossingen, professioneel, deskundige docenten met specialisaties. De aangegeven aandachtspunten zijn open met SRM besproken en zijn in de volgende opleiding doorgevoerd.

Dimitri Bak

College for Brandmanagement van het SRM heeft mij anders doen kijken naar merken, marketing in geheel en zelfs de wereld. De expertise en bevlogenheid van programmadirecteur Guy van Liemt en zijn... College for Brandmanagement van het SRM heeft mij anders doen kijken naar merken, marketing in geheel en zelfs de wereld. De expertise en bevlogenheid van programmadirecteur Guy van Liemt en zijn gastdocenten inspireren je enorm en stellen je in staat om de betekenis en waarde van sterke merken in te zien. Dankzij de College for Brandmanagement ben ik in staat om te bouwen aan een sterk merk dat relevantie biedt aan de wereld om haar heen en zich onderscheidt ten opzichte van de concurrentie. Ik kan deze opleiding aanbevelen aan iedereen die meer diepgang zoekt in het marketingvak en vanuit een maatschappelijke visie het merk wil doen laten floreren.

Dimitri Bak

Simone Lubbers

College for Brand Management heeft mij veel inspiratie en inzichten gebracht. Alle actuele zienswijzen en theorieën komen in inspirerende sessies voorbij. Direct toepasbaar en daarmee zeer een goede... College for Brand Management heeft mij veel inspiratie en inzichten gebracht. Alle actuele zienswijzen en theorieën komen in inspirerende sessies voorbij. Direct toepasbaar en daarmee zeer een goede investering in je loopbaan.

Jeroen van IJzendoorn

Veel inspiratie, mooie inzichten, goede discussie mogelijkheden met medestudenten. Guy is een goede helicopter/moderator die zorgt voor een koppeling van alle subonderwerpen. Doe-weekend is een... Veel inspiratie, mooie inzichten, goede discussie mogelijkheden met medestudenten. Guy is een goede helicopter/moderator die zorgt voor een koppeling van alle subonderwerpen. Doe-weekend is een mooie afsluiting waar alle kennis weer terug komt. Ik heb nog dagelijks profijt van de kennis en inspiratie bij het bouwen aan sterke merken.

Marloes Bax

Ontzettend waardevolle opleiding. Veel inzicht gekregen in de verschillende specialisaties van de trainers. Leuk om te zien dat zowel de trainers als medestudenten zoveel passie voor het vak hebben.... Ontzettend waardevolle opleiding. Veel inzicht gekregen in de verschillende specialisaties van de trainers. Leuk om te zien dat zowel de trainers als medestudenten zoveel passie voor het vak hebben. Heel inspirerend! Tijdens de opleiding heb ik meteen al dingen in de praktijk kunnen toepassen.

Harm-Jan van Veldhuizen

Ik ging Brandmanagement bij SRM in eerste instantie doen om extra kennis op te doen voor het regisseren van een merkenportfolio. Wat ik kreeg was nog veel waardevoller: allerlei inzichten op het... Ik ging Brandmanagement bij SRM in eerste instantie doen om extra kennis op te doen voor het regisseren van een merkenportfolio. Wat ik kreeg was nog veel waardevoller: allerlei inzichten op het gebied van marketing strategie, de grote lijnen. Daar zaten serieuze eye-openers tussen. Daarnaast over het algemeen zeer kundige trainers en interactieve sessies. Waardevol en leuk om te doen!

- Inrichting van de cursus in drie losstaande cursusdagen waardoor je in de tussenliggende tijd de theorie in praktijk kunt brengen - hele prettige, kundige docent (Aly Veltkamp)

Verburg, Jaap (J.)

De training is inspirerend, goed vertaald naar de praktijk, is boeiend, geeft een duidelijk overzicht en geldt als gedegen basis voor mensen die wel kennis hebben van het communicatievak, maar zich... De training is inspirerend, goed vertaald naar de praktijk, is boeiend, geeft een duidelijk overzicht en geldt als gedegen basis voor mensen die wel kennis hebben van het communicatievak, maar zich meer willen specialiseren in de Marketing kant. Mij heeft het enorm enthousiast gemaakt voor het volgen van de volledige Marketingcommunicatie B opleiding.

Scholten, Alida (A.B.)

Professionele training met inspirerende docenten die in vogelvlucht de theorie behandelen met voldoende praktijkvoorbeelden. Goed om kennis weer op te frissen en een indruk te krijgen wat er in de... Professionele training met inspirerende docenten die in vogelvlucht de theorie behandelen met voldoende praktijkvoorbeelden. Goed om kennis weer op te frissen en een indruk te krijgen wat er in de uitgebreide Marcom B cursus behandeld wordt.