SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

De cursus strategisch adviseren is erg gericht op het door de kandidaten onderling bespreken van de huiswerkopdrachten. Uiteraard is dit onder begeleiding van de docent, maar ik had zelf graag de... De cursus strategisch adviseren is erg gericht op het door de kandidaten onderling bespreken van de huiswerkopdrachten. Uiteraard is dit onder begeleiding van de docent, maar ik had zelf graag de verhouding praktijk/theorie anders ingedeeld gezien.

Dankzij de training neem ik nu meer tijd om gesprekken voor te bereiden (inhoudelijk) en kijk ik met wie ik op tafel ga zitten. Dit levert me informatie op die ik kan gebruiken tijdens het gesprek... Dankzij de training neem ik nu meer tijd om gesprekken voor te bereiden (inhoudelijk) en kijk ik met wie ik op tafel ga zitten. Dit levert me informatie op die ik kan gebruiken tijdens het gesprek zelf.

Gerritsen, Galiëne (I.C.)

Dankzij deze opleiding verbreed ik als professional mijn kijk op het vak communicatie. Dat is nuttig en heeft me tot nu toe al erg geholpen. Drie dagen waren eigenlijk veel te kort, daarom hebben we... Dankzij deze opleiding verbreed ik als professional mijn kijk op het vak communicatie. Dat is nuttig en heeft me tot nu toe al erg geholpen. Drie dagen waren eigenlijk veel te kort, daarom hebben we spontaan een terugkomdag voor onze groep georganiseerd!

De training marketingcommunicatie B Essentials is m.i. zeer geschikt als opfriscursus of als opstapje naar de reguliere marcom-opleiding. Docenten waren inspirerend en onderhoudend. Ik had vooraf... De training marketingcommunicatie B Essentials is m.i. zeer geschikt als opfriscursus of als opstapje naar de reguliere marcom-opleiding. Docenten waren inspirerend en onderhoudend. Ik had vooraf wel liever enige studiestof of readers gehad.

Ellemieke de Wolf

Ik vond de dagdelen door Guy van Liemt erg nuttig en zeer informatief als samenvatting van de volledige training. Het dagdeel door die andere snuiter (naam vergeten) vond ik waardeloos. Niks nieuws... Ik vond de dagdelen door Guy van Liemt erg nuttig en zeer informatief als samenvatting van de volledige training. Het dagdeel door die andere snuiter (naam vergeten) vond ik waardeloos. Niks nieuws gehoord en bovendien meer een trigger dan een samenvatting.

Di Meo, Wanda (W.C.M.)

In korte tijd een rijke leerervaring: theorie en bewustwording, bevlogen, enthousiaste, zeer ervaren praktijkdocenten

In twee dagen hoor je veel en spreek je vakgenoten. Het is een ideale manier om te weten of je Nima c wilt doen.

Witkamp, Wilma (W.H.)

Een mooie mix van praktijk en theorie met herkenbare zeer situaties en handvatten om in je eigen werk toe te passen. De trainers waren stuk voor stuk zelfstandigen en benaderden situaties vanuit die... Een mooie mix van praktijk en theorie met herkenbare zeer situaties en handvatten om in je eigen werk toe te passen. De trainers waren stuk voor stuk zelfstandigen en benaderden situaties vanuit die positie: het management van een organisatie had al een probleem geconstateerd en een adviseur gevraagd. Dat vond ik jammer omdat dat mijn basis werkelijk anders is. Meer aandacht voor de voorfase: 'Hoe krijg je als adviseur je management mee in een communicatief vraagstuk, terwijl het management bij aanvang het vraagstuk niet eens ziet - maar de werkvloer wel'. Daarnaast zou ik een terugkomdag of weekend na een maand of erg prettig hebben gevonden.

Fransen - Verhoef, Mieke (M.C.T.)

Een goede cursus met praktische tips en enorm veel informatie, die af en toe botst met de gestelde tijd. Kreeg direct zin om met de kennis aan de slag te gaan!

Wouters, Sarah (S.)

De Masterclass Interne Communicatie combineert een sterk en boeiend theoretisch kader met een enorm divers pakket aan praktische handvaten en tools. Een absolute verrijking voor mij als... De Masterclass Interne Communicatie combineert een sterk en boeiend theoretisch kader met een enorm divers pakket aan praktische handvaten en tools. Een absolute verrijking voor mij als communicatieprofessional in een organisatie middenin een complex veranderproces.