SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

Krachtige intro in de marketingcommunicatie. Voor een diepere kijk in dit vakgebied moet je echt een intensievere cursus volgen.

Goede opfrissing van inmiddels weggezakte informatie of als ori?ntatie voor mensen die zich eventueel verder willen verdiepen in het marketing vak.

Omdat het erg nuttig en leerzaam is om twee dagen puur te focussen op je adviestechnieken.

Ende, Laura (L.) van den

De cursus sluit niet direct aan voor de functie communicatiemedewerker, daar was ik me overigens wel van bewust!

Mirjam Groenestein

Ik vond de 'hoofddocent' van de masterclass prettig en inspirerend les geven. Het is een goede introductie op brand management. Het praktijk weekend helpt om de toepassing onder de knie te krijgen.

Het was een heldere training met een goede balans tussen theorie en oefensessies. Goed aspect vond ik dat het speciaal gericht was op communicatieadviseurs. Door soortgelijke cases hielp het mij... Het was een heldere training met een goede balans tussen theorie en oefensessies. Goed aspect vond ik dat het speciaal gericht was op communicatieadviseurs. Door soortgelijke cases hielp het mij sneller een vertaalslag te maken.

Visser, Jeltsje (J.W.)

Enthousiaste en deskundige trainers. Goede combinatie theorie en oefeningen, cursusdagen vlogen om. En het geleerde kun je meteen toepassen in de praktijk, erg nuttig en leerzaam dus!

Leuke training met concrete voorbeelden en enthousiaste trainster met veel kennis van zaken.

Ik heb helaas maar 1 dag kunnen bijwonen, dus misschien niet heel gefundeerd: ik heb het idee dat het te kort is om ?cht te leren en toe te kunnen en passen. Vond het wel interessant! Het is meer... Ik heb helaas maar 1 dag kunnen bijwonen, dus misschien niet heel gefundeerd: ik heb het idee dat het te kort is om ?cht te leren en toe te kunnen en passen. Vond het wel interessant! Het is meer een opstart of prettig als je wat meer wil weten over.

Dieteren, Lei (L.)

Ik was zeer te spreken over niet alleen de inhoud van de training maar zeker ook van de zeer boeiende en inspirerende manier waarop deze gegeven is.