SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

Een goede voorbereiding aan de opleiding Marketing communicatie B. Trainers zijn zeer ervaren en bevlogen.

De training is erg leerzaam en interessant. Waarschijnlijk is de prijs heel normaal voor dit soort trainingen, maar ik vind het een flink bedrag, daarom een 7.

De training conceptontwikkeling behandelde in sneltreinvaart de theorie rondom het ontwikkelen van creatieve en effectieve concepten. De theorie werd vervolgens direct geoefend in een kleine,... De training conceptontwikkeling behandelde in sneltreinvaart de theorie rondom het ontwikkelen van creatieve en effectieve concepten. De theorie werd vervolgens direct geoefend in een kleine, prettige setting waarbij voor alle deelnemers voldoende aandacht was.

Omdat de training perfect aansluit p mijn dagelijkse praktijk en van daaruit verdieping en toevoeging biedt. Mede door de trainer die veel ervaring heeft in de praktijk worden aan de hand van zelf... Omdat de training perfect aansluit p mijn dagelijkse praktijk en van daaruit verdieping en toevoeging biedt. Mede door de trainer die veel ervaring heeft in de praktijk worden aan de hand van zelf gekozen casussen de lesstof gecombineerd met praktijk.

Bakker-Dekker, Wendy (W.J.T.M.)

Je leert een frisse kijk te krijgen op de bestaande markt, en dat maakt enthousiast, motiveert en geeft energie om een nieuwe weg in te slaan

Petra Huijser

Perfecte en inspirerende mix tussen theorie en praktijk. Je kunt het geleerde direct in je werk gebruiken

Ik was erg tevreden over de training, en het niveau van de docent was uitstekend, echter is dit een onderwerp waar dieper op ingegaan moet worden. Achteraf gezien is het te oppervlakkig; als je er... Ik was erg tevreden over de training, en het niveau van de docent was uitstekend, echter is dit een onderwerp waar dieper op ingegaan moet worden. Achteraf gezien is het te oppervlakkig; als je er niet direct mee aan de slag gaat, zakt het snel weg. Mijns inziens moet deze training langer duren of vaker plaatsvinden, met bijvoorbeeld een huiswerkopdracht, waardoor je er echt inhoudelijk mee aan de slag moet.

Behandelt een groot deel van de mogelijkheden in Google Analytics. Veel tips waar je direct mee aan de slag kunt. Niveau van de docent uitstekend en hij heeft ook nog bij vragen achteraf geholpen.

Afgelopen December geslaagd voor het Nima B (Business marketing)examen. Voor het theoretische deel heft SRM een compleet programma gemaakt waar je bij de hand wordt genomen in het hele traject. Je... Afgelopen December geslaagd voor het Nima B (Business marketing)examen. Voor het theoretische deel heft SRM een compleet programma gemaakt waar je bij de hand wordt genomen in het hele traject. Je wordt door de bijeenkomsten gedwongen je huiswerk te doen en dat zorgt ervoor dat de belasting weliswaar redelijk hoog is, maar ook goed verdeeld is. De docenten weten exact wat nodig is om het examen te halen en weten daar goed op te sturen. Belangrijk is ook dat je veel examens oefent om daarin vaardigheid te krijgen en om te leren omgaan met de tijdsdruk. Het begeleiden van het te schrijven marketingplan wordt gedaan door zeer ervaren docenten. Ook hier wordt je door het inplannen van een aantal coachingssessies gedwongen op tijd te starten en door te blijven schrijven. Het werken in kleine groepjes met andere studenten is een goed middel om samen door het traject te gaan. Je leert daarmee ook van mede studenten. Ook tav het verdedigen van je plan middels het mondeling examen en de presentatie wordt je goed voorbereid. Tot aan een 'proefexamen' aan toe. Je weet daardoor wat je tijdens je examen kunt verwachten.
SRM is voor mij de ideale opleider voor deze opleiding geweest. Het geeft je de hoogste mogelijk garantie voor het behalen van je diploma. En dat doen ze met inspirerende, boeiende en ter zake kundige docenten. Ik heb de opleiding met veel plezier gevolgd.

Aerts, Suyin (S.)

De training was goed, goede herhaling van de standaard gekende marketing begrippen en dan de link naar Blue Ocean. Docent had heel wat "hands on" ervarig in algemeen marketing maar duidelijk ook... De training was goed, goede herhaling van de standaard gekende marketing begrippen en dan de link naar Blue Ocean. Docent had heel wat "hands on" ervarig in algemeen marketing maar duidelijk ook over Blue ocean.
Kleine groep dus erg interactief.