1997 beoordelingen

1997 Reviews

Aan het begin van de training gaf de basisstructuur voor storytelling mij de noodzaak tot omdenken, omdat ik niet schrijf over een bedrijf of product. Maar daarna vond ik het gegeven van een... Aan het begin van de training gaf de basisstructuur voor storytelling mij de noodzaak tot omdenken, omdat ik niet schrijf over een bedrijf of product. Maar daarna vond ik het gegeven van een "empowerment story" goed bruikbaar als uitgangspunt voor mijn doelgroep. De mate van fantasie en het vermogen zomaar random een verhaal te verzinnen is daarbij wel bepalend voor het resultaat. Je moet het vooral uit jezelf halen.

Het thema creativiteit vond ik vervolgens een fantastische toevoeging. Hierdoor kwam het hele lesmateriaal tot leven. Ik kon de held en mentor uit het empowerment verhaal, direct veel meer eigenheid, kwaliteit en doeltreffende inhoud meegeven. Dit opende bovendien in mij een bron waaruit ik kan putten bij alles wat ik schrijf in de toekomst.
In deze training is de keuze voor creativiteit als 1 van de 3 onderwerpen goed gekozen. En de TED talk van Disney leent zich perfect voor het opdoen van inspiratie en handvatten hoe je met creativiteit omgaat en deze grote, menselijke kracht cultiveert. Jullie maken sowieso handig gebruik van online video's.

De trainer gaf mij steeds heel snel antwoorden en reacties op alles wat ik instuurde. Dat gaf het gevoel dat ik niet alleen met de stof bezig was, maar dat er iemand mee keek. Hij gaf meestal met enkele woorden een paar suggesties bij mijn teksten. En de bevestiging op mijn afwegingen over de doelgroep hielp ook. Al met al heb ik toch vooral het gevoel dat ik inhoudelijk de hele training zelfstandig heb uitgevoerd, met weinig sturing of hulp, maar wel juist voldoende bevestiging onderweg.

"Hoe meer je erin stopt, hoe meer je eruit haalt", zou je over deze training kunnen zeggen. Ik ben wel heel blij dat ik de training heb gevolgd, het geeft me precies dat zetje wat mij een stap verder brengt in storytelling.

Reactie SRM:

Bedankt voor het delen van je uitgebreide review! Daar zijn we erg blij mee. We zullen je positieve punten en feedback intern met ons meenemen. We wensen je voor nu veel succes toe met het toepassen... Bedankt voor het delen van je uitgebreide review! Daar zijn we erg blij mee. We zullen je positieve punten en feedback intern met ons meenemen. We wensen je voor nu veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.

Noor

Ik heb de opleiding met plezier gevolgd. Twee bijeenkomsten is wel wat krap, zou van mij ook drie mogen zijn.

Reactie SRM:

Bedankt voor je feedback, Noor! Dat kunnen we ons goed voorstellen.
Mocht je verder nog vragen hebben, dan weet je ons te vinden!
SRM

Lesinhoud was interessant, de docent enthousiast en competent. Online de hele dag een cursus volgen blijft een uitdaging om je aandacht erbij te houden. Als afgestudeerde aan studie communicatie... Lesinhoud was interessant, de docent enthousiast en competent. Online de hele dag een cursus volgen blijft een uitdaging om je aandacht erbij te houden. Als afgestudeerde aan studie communicatie (HvA) kwam er een aantal dingen voorbij die ik al wel kende (gelukkig maar), maar dit was ook weer fijn als opfrisser.

Reactie SRM:

Dat is super om te lezen! Bedankt voor je beoordeling.

Brigitte

Goede docent; kan in een groeples ook op maat meedenken, weet het begrijpelijk en relevant voor iedereen te houden ondanks zeer uiteenlopende branches.

Reactie SRM:

Wat fijn om te lezen. Bedankt voor het delen van je feedback.
SRM

Op 2 december de cursus 'Online Advertising' bij SRM gevolgd. De inhoud van de training was zeer bedroevend. De docente vertelde bijna alleen maar over haar eigen ervaringen die geen enkele raakvlak... Op 2 december de cursus 'Online Advertising' bij SRM gevolgd. De inhoud van de training was zeer bedroevend. De docente vertelde bijna alleen maar over haar eigen ervaringen die geen enkele raakvlak hadden met hetgeen dat we zouden gaan leren.

In de cursusomschrijving werd beloofd dat je zou leren hoe je ads via diverse kanalen kunt targeten, inzetten, meten en analyseren maar niets van dit alles hebben we besproken tijdens de eerste cursusdag. Na meermaals te hebben aangegeven dat de verwachtingen elders waren werd er niets mee gedaan.

Ik betwijfel zeer of de docent kundig genoeg is. Alle cursisten hebben immers mar/com ervaring dus ik verwachtte wel een zeker niveau van de docent. Helaas hadden we allen het idee dat wij de docent moesten informeren.

Er is ook nog niet op mijn mail gereageerd, wat jammer is voor een partij die communicatieprofessionals opleiden. Hoop op een passende oplossing!

Reactie SRM:

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de opleiding. Indien je een klacht zou willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze... Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de opleiding. Indien je een klacht zou willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen. Onze studiebegeleiders kunnen je dan verder helpen. Ook kun je via één van onze social media kanalen contact met ons opnemen indien wij je verder mogen assisteren.

Esther

Erg inspirerende training door een bevlogen leraar die heel veel ervaring en kennis had. Ik was eerst bang dat ik niet bij de les zou blijven in de online omgeving, maar dat was helemaal niet het... Erg inspirerende training door een bevlogen leraar die heel veel ervaring en kennis had. Ik was eerst bang dat ik niet bij de les zou blijven in de online omgeving, maar dat was helemaal niet het geval. De dagen vlogen voorbij en met de opdrachten tussendoor maakten dat het afwisselend en interessant bleef. Ook de interactie met alle andere studenten was leuk en heel nuttig. Er kwamen ontzettend leuke ideeën uit. En dat kwamen er sws: ik heb zoveel geleerd dat ik zeker weet dat ik hier direct mee aan de slag kan! De online omgeving werkte, maar had af en toe wat hickups. Uiteindelijk met camera's uit en geluid aan, ging het prima.

Reactie SRM:

Bedankt voor je review, Esther! Fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren en tevreden bent over de groep en docent. Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis!
Met...
SRM

Duidelijke en interessante cursus. Goede voorbeelden uit de praktijk en sloot mooi aan bij de persoonlijke wensen vd cursisten. Af en toe was iets meer structuur/powerpoint slides wel gewenst... Duidelijke en interessante cursus. Goede voorbeelden uit de praktijk en sloot mooi aan bij de persoonlijke wensen vd cursisten. Af en toe was iets meer structuur/powerpoint slides wel gewenst geweest, maar deed niet echt af aan de kwaliteit en bruikbaarheid vd masterclass. Locaties waren prima, Bunnik niet heel handig om te bereiken maar te doen.

Reactie SRM:

Wat fijn om horen, bedankt voor het delen van je beoordeling met ons.

Monique

Ik had gedacht dat de training meer theorie zou bevatten en iets minder praktisch was (veel cases/pitch etc.). Alle kennis is uiteraard meegenomen en heb ook veel geleerd van mijn medecursisten,... Ik had gedacht dat de training meer theorie zou bevatten en iets minder praktisch was (veel cases/pitch etc.). Alle kennis is uiteraard meegenomen en heb ook veel geleerd van mijn medecursisten, maar heb niet een helemaal voldaan gevoel na afloop.

Reactie SRM:

Bedankt voor het achterlaten van je review, Monique! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te verbeteren. We zullen dit zeker met ons meenemen!
Met vriendelijke...
SRM

Hele fijne training. Goede docent die de theorie koppelt met praktijk. Fijn om met de groep opdrachten te maken en feedback te geven op elkaars plannen. Op deze manier gaat het veel meer leven en... Hele fijne training. Goede docent die de theorie koppelt met praktijk. Fijn om met de groep opdrachten te maken en feedback te geven op elkaars plannen. Op deze manier gaat het veel meer leven en kan ik de stof beter onthouden.

Reactie SRM:

Bedankt voor je review. Fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren en tevreden bent over de groep en docent. Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis!
Met vriendelijke...
SRM

Ik vond de leerstof pittig, het boek enorm dik voor in principe 2 dagen. Ik vind het meer materie voor een half jaar. Dit was voor mij niet te doen icm leven/werk.

Reactie SRM:

Dat kunnen we ons goed voorstellen. We hopen dat je desondanks de cursus als leerzaam hebt ervaren.