Ik vond het een hele inspirerende en interessante Masterclass waar veel verschillende onderwerpen aan bod zijn gekomen. De variatie in docenten vond ik prima en van een uitstekend niveau.
Folkerts-Kroon, Anke (R.J.)
De opleiding is heel inspirerend en direct toepasbaar in de praktijk. De docenten zijn kundig en weten de juiste snaar te raken, afgestemd op de groep. Ik raad iedereen die verder wil in het vak...De opleiding is heel inspirerend en direct toepasbaar in de praktijk. De docenten zijn kundig en weten de juiste snaar te raken, afgestemd op de groep. Ik raad iedereen die verder wil in het vak interne communicatie deze opleiding aan.
Pieterman, Annemieke (A.C.E.) van de
Verandercommunicatie krijgt steeds meer de aandacht binnen onze organisatie. Vandaar dat ik deze Masterclass ben gaan volgen. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Wat een inspirerende Masterclass...Verandercommunicatie krijgt steeds meer de aandacht binnen onze organisatie. Vandaar dat ik deze Masterclass ben gaan volgen. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Wat een inspirerende Masterclass met fantastische docenten. In een kleine en intieme groep studenten zijn we aan de slag gegaan. Tijdens de lessen krijg je direct de gelegenheid de theorie te koppelen aan de praktijk en te sparren met medestudenten. De onderwerpen die worden besproken zijn actueel en direct toepasbaar. De docenten zijn behulpzaam, denken met je mee en stimuleren je vooral ook om anders naar bepaalde onderwerpen te kijken. Ik duik nog vaak even in mijn aantekeningen en gebruik de kennis die ik het opgedaan tijdens deze Masterclass dagelijks in de praktijk. Kortom, een echt aanraden voor iedere communicatieprofessional.
Petra Huijser
Deze masterclass was een droom die uitkwam. In een kleine groep deelden we heel praktisch onder leiding van toppers uit het vak kennis en ervaringen. De allerlaatste wetenschappelijke inzichten...Deze masterclass was een droom die uitkwam. In een kleine groep deelden we heel praktisch onder leiding van toppers uit het vak kennis en ervaringen. De allerlaatste wetenschappelijke inzichten koppel je hier direct aan de praktijk: je hebt er de volgende dag gelijk iets aan tijdens je werk! De trainers zijn bereikbaar en benaderbaar, tijdens maar ook na de masterclass en brengen hun passie voor het vak hartstochtelijk over. Als dit je niet inspireert en motiveert, moet je op zoek naar een andere baan.
Petra Huijser
Ik heb inmiddels meerdere opleidingen bij SRM gevolgd en ben altijd tevreden over het niveau en de betrokkenheid. Hier krijg je echt de mogelijkheid om er uit te halen wat er in zit!
Petri Terpstra
Srm heb ik ervaren als een professioneel opleidingsinstituur, met zeer ervaren begeleiders en veel persoonlijke aandacht.
Anke Wisselink
Ik vond het een goed georganiseerde training met een zeer hoog vernieuwend gehalte. Heel plezierig en inspirerend.
Ang�le Vermeulen
Bij SRM heb ik een hele leuke, zinnige, interessante en leerzame master interne communicatie gevolgd. De persoonlijke benadering, de opzet met weekendbijeenkomsten en de inhoud van de master was van...Bij SRM heb ik een hele leuke, zinnige, interessante en leerzame master interne communicatie gevolgd. De persoonlijke benadering, de opzet met weekendbijeenkomsten en de inhoud van de master was van hoog niveau, maar vooral ook leerzaam en heel gezellig. Ik zou zo weer bij SRM een opleiding volgen.
Irenka van den Hout
Bij SRM heb ik verschillende opleidingen gevolgd (NIMA Marketing B, NIMA Marketingcommunicatie B, Sr Communicatieadviseur - C-niveau), allemaal naar tevredenheid. De docenten hebben allemaal...Bij SRM heb ik verschillende opleidingen gevolgd (NIMA Marketing B, NIMA Marketingcommunicatie B, Sr Communicatieadviseur - C-niveau), allemaal naar tevredenheid. De docenten hebben allemaal praktijkervaring en het contact met medestudenten is erg leerzaam. Leuke mix van theorie en Do-it-yourself.
Christine van 't Hoenderdaal
Superleuke club met professionals die coachen en ovedragen. Ook na je opleiding blijven ze inspireren met sprekers etc.