Ik was eerst van plan om Nima B te doen, echter na een telefoongesprek met iemand van SRM heb ik, gelukkig, besloten om nima B e-marketing te doen. Hiermee kan ik mezelf onderscheiden, hetgeen ik...Ik was eerst van plan om Nima B te doen, echter na een telefoongesprek met iemand van SRM heb ik, gelukkig, besloten om nima B e-marketing te doen. Hiermee kan ik mezelf onderscheiden, hetgeen ik erg belangrijk vind. De organisatie van SRM is perfect. Je wordt goed op de hoogte gehouden, de examentraining was erg goed en de locatie van de training als die van het do-it weekend was prima. We hadden maar liefst een slagingspercentage van 100%! Om dit te vieren werden we getrakteerd op en etentje, erg attent. Maar het feit dat iedereen geslaagd was, voelde nog het best.
Interessante cursus, met erg inspirerende docenten, een leuke diverse groep en een goede begeleiding bij je schriftelijke en je mondelinge examen. Niet alle theorie is even boeiend en nieuw, maar de...Interessante cursus, met erg inspirerende docenten, een leuke diverse groep en een goede begeleiding bij je schriftelijke en je mondelinge examen. Niet alle theorie is even boeiend en nieuw, maar de opleiding is nog in ontwikkeling, waardoor dit nog verbeterd kan worden. Je kan er concreet mee aan de slag (zowel in de praktijk, als tijdens het cursusweekend en met je eindscriptie) wat erg prettig is en de basis van marketing theorie wordt ook weer even opgehaald.
Mirjam Van Valen-Oskam
Goede, persoonlijke benadering, praktische lessen, duidelijke communicatie naar de deelnemers toe. Alleen inhoudelijk zou de cursus nog beter kunnen. Tijdens het do-it weekend werden er zaken...Goede, persoonlijke benadering, praktische lessen, duidelijke communicatie naar de deelnemers toe. Alleen inhoudelijk zou de cursus nog beter kunnen. Tijdens het do-it weekend werden er zaken gecommuniceerd die niet klopten met de theorie. Dat is later wel goed opgelost.
Goede interactie tussen docenten en studenten. Afwisselend programma, docenten met passie. De college's waren erg inspirerend.
Paul van Duijvendijk
De opleiding...Ik ben heel tevreden over de opleiding. Er is een goede balans tussen praktijk en theorie. Daarbij geven de docenten een interessante en duidelijke begeleiding.
De opleiding sloot aan op mijn verwachting en wens en is toepasbaar in mijn werk als marketeer.
Nima B (Business Marketing) was mijn 3e opleiding via SRM. Wederom een zeer positieve ervaring. De combinatie theorie en praktijk (d.m.v. "do-it" weekenden) bereiden je op een goede maar vooral...Nima B (Business Marketing) was mijn 3e opleiding via SRM. Wederom een zeer positieve ervaring. De combinatie theorie en praktijk (d.m.v. "do-it" weekenden) bereiden je op een goede maar vooral prettige manier voor op het examen en bieden direct toegevoegde waarde in de dagelijkse praktijk. Daarnaast zijn de docenten praktijkgericht en betrokken. Zij bevorderen daarmee de interactie tussen medecursisten in de lessen.
Andre de Jong
Met 5 jaar ervaring in een techisch commerciële omgeving paste een marketing opleiding goed op mijn CV. SRM heeft met ervaren specialisten de theorie van verschillende vakgebieden goed over weten te...Met 5 jaar ervaring in een techisch commerciële omgeving paste een marketing opleiding goed op mijn CV. SRM heeft met ervaren specialisten de theorie van verschillende vakgebieden goed over weten te brengen. Iedere bijeenkomst was verfrissend.
Het in de praktijk brengen van de opgedane kennis tijdens het Do it! weekend paste goed in de planning en gaf nieuwe inzichten.
Het tempo lag hoog, maar met een gezonde dosis doorzettingsvermogen en SRM aan mijn zijde heb ik met veel plezier mijn NIMA B (Business marketing) behaald. In mijn dagelijkse werk heb ik veel profijt van de opgedane kennis en ervaringen.
Nima Business Marketing-B via SRM is een prima georganiseerde opleiding waarbij theorie en praktijk worden afgewisseld waardoor de content voor mij direct toe te passen was en is.
Karin Fredrikze
Deze training is zeer inspirerend en niet alleen voor beginners maar zeker ook handig voor gevorderde social media gebruikers. De verschillende toepassingsmogelijkheden binnen social media komen aan...Deze training is zeer inspirerend en niet alleen voor beginners maar zeker ook handig voor gevorderde social media gebruikers. De verschillende toepassingsmogelijkheden binnen social media komen aan de orde zoals 'share', 'publish', 'discuss', 'social networks', 'microblogs', 'livecasts' en 'location based services'. In een volgende sessie zullen we enkele toepassingen in de praktijk oefenen en leren hoe je er nog meer uit kunt halen op zakelijk vlak. Een aanrader!
Debby Bos
Wat een geweldige dynamische en inspirerende dag! Super enthousiaste trainer met enorm veel kennis en passie voor zijn vak. Hij nam mij daar helemaal in mee waardoor ik vol energie met een hoofd vol...Wat een geweldige dynamische en inspirerende dag! Super enthousiaste trainer met enorm veel kennis en passie voor zijn vak. Hij nam mij daar helemaal in mee waardoor ik vol energie met een hoofd vol zinnige informatie en nieuwe ideeen naar huis ging. Goed vond ik ook de keuze in onderwerpen (niet te veel maar zeker genoeg) , de manier waarop hij de stof presenteerde en wist uit te leggen, het geheel was duidelijk en vooal goed behapbaar. Ook ging hij goed in op je vragen. Afijn super dag gehad en ik kijk alweer uit naar een volgende training! Dank je wel Stephan!