SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

Anneke

Het was een erg interessante dag, waarbij ik veel geleerd heb over de verschillende social media, naast de meest bekende. De trainer had zelf heel veel kennis over alle social media. Daarnaast zijn... Het was een erg interessante dag, waarbij ik veel geleerd heb over de verschillende social media, naast de meest bekende. De trainer had zelf heel veel kennis over alle social media. Daarnaast zijn we 's middags zelf aan de slag gegaan op onze laptop wat ook zeer leerzaam was.

Rachel

De cursus was goed georganiseerd en de locatie was prima. Tijdens de cursus kwam naast de bekendere social media zoals google+, facebook ook andere handige media aan bod. Voor de cursus had ik nog... De cursus was goed georganiseerd en de locatie was prima. Tijdens de cursus kwam naast de bekendere social media zoals google+, facebook ook andere handige media aan bod. Voor de cursus had ik nog geen facebook account en geen foursquare, maar met beiden ben ik nu in de weer. Ben ook van plan binnenkort met twitter te beginnen, maar wil het rustig opbouwen. Door de cursus heb ik bovendien allerlei ideeen gekregen, die ik graag in een verder stadium toe zou willen gaan passen.

Jos Pauwels

Ik heb de NIMA B Business Marketing opleiding als bijzonder leerzaam ervaren. Deze opleiding werd mij intern geadviseerd en gaat mij in de richting van de marketing bij Bayer nog veel voordeel... Ik heb de NIMA B Business Marketing opleiding als bijzonder leerzaam ervaren. Deze opleiding werd mij intern geadviseerd en gaat mij in de richting van de marketing bij Bayer nog veel voordeel bieden. Waar volgen? SRM? Ja!! Absoluut. De opleiding is best "pittig" dus kies die opleider die (a) "bevlogen" en "ervaren" docenten biedt, (b) een "super" begeleiding geeft bij onderdeel2 (scriptie schrijven) en (c) niet het het minst belangrijk....het hoogste slagingspercentage op zijn naam heeft staan. SRM dus. Mijn eventuele vervolgopleiding in de richting van marketing-, communicatie-, projectmanagement of sales zou bij een externe opleider absoluut weer SRM zijn. Succes!

SRM zorgt ervoor dat je optimaal wordt voorbereid voor het examen! Je wordt ondersteunt door ervaren marketeers en er is een leuk en leerzaam Do-It weekend waarbij opgedane kennis in praktijk wordt... SRM zorgt ervoor dat je optimaal wordt voorbereid voor het examen! Je wordt ondersteunt door ervaren marketeers en er is een leuk en leerzaam Do-It weekend waarbij opgedane kennis in praktijk wordt gebracht.

De training verliep vlot en bracht mij m.n. nieuwe inzichten in het social media landschap en op gebied van monitoring. Voor het overige, het praktische deel, waarbij we een Facebook- en... De training verliep vlot en bracht mij m.n. nieuwe inzichten in het social media landschap en op gebied van monitoring. Voor het overige, het praktische deel, waarbij we een Facebook- en Twitter-account aanmaakten, is wat te basic. Die zaken kun je zelf ook vrij eenvoudig thuis uitvinden.

Ik had wellicht iets meer op strategisch niveau verwacht, terwijl ik daarvoor waarschijnlijk een van de andere trainingen had moeten volgen. (Rden voor het cijfer 6 in de vorige vraag).

De dag verliep bijzonder snel en de manier van lesgeven was leuk en prettig.

Simone van den Berk

De opleiding is zeer breed opgezet en behandelt alle aspecten van het communicatievak. Van woordvoering, crisiscommunicatie en overheidscommunicatie tot interne communicatie, missie & visie en... De opleiding is zeer breed opgezet en behandelt alle aspecten van het communicatievak. Van woordvoering, crisiscommunicatie en overheidscommunicatie tot interne communicatie, missie & visie en het leiden van brainstormsessies. Omdat al die dsciplines binnen mijn huidige baan aan bod komen, sloot dat voor mij perfect aan. Als je alleen werkzaam bent op bv Interne Communicatie, is het wellicht soms wat ver van je bed. De opleiding sluit goed aan op de actualiteit, met bv veel aandacht voor social media en actuele cases.

Je leert veel van de docenten (allemaal werkzaam binnen vakgebied) en daarnaast leer je ook erg veel van je mede-leerlingen en dat had ik niet verwacht. Het voelde als een warm bad om van anderen te horen hoe zij problemen aanpakten, wat hun ervaringen waren en te merken dat zij soms dezelfde frustraties hadden als ik. En ik heb aan de opleiding erg leuke én handige contacten overgehouden voor mijn netwerk.

Ik vond de opleiding zeer inspirerend. Je krijgt les van mensen met veel praktijkervaring, zodat je ook heel nauw op die praktijk aansluit en niet alleen maar met duffe studiestof bezig bent.... Ik vond de opleiding zeer inspirerend. Je krijgt les van mensen met veel praktijkervaring, zodat je ook heel nauw op die praktijk aansluit en niet alleen maar met duffe studiestof bezig bent. Daarnaast waren de praktijkweekenden wel heftig, maar zeker de moeite waard. Zeker de live case, waar je even helemaal uit je eigen vertrouwde wereld stapt en in die van een ander, om een volstrekt ander probleem op te lossen dan wat je dagelijks doet. Het geeft je niet alleen ervaring, maar leert je ook buiten je eigen kaders te denken. En natuurlijk niet te vergeten de mentorbijeenkomsten, die je in een klein groepje voorbereiden op de examens. Bij onze mentor Ynte Hoekstra hebben we zelfs geoefend voor het mondeling examen. Heel vervelend, want dat gaat natuurlijk helemaal niet zo goed, maar het helpt je wel om je voor te bereiden op het echte werk. Daarom: Ynte en alle andere leraren en leraressen: hartstikke bedankt voor de inspirerende en leuke tijd die een mens echt een stap verder brengt op het communicatieve, maar ook het persoonlijke vlak!

Astrid Beets

Ik vond het een super opleiding. Professioneel en inhoudelijk goed. Intensief, dat wel, maar dan heb je ook wat :-)

Zeer leerzame opleiding! Goede afwisseling tussen theorie en praktijk, leuke interactie met medecursisten.

Resultaat: een relevant, onderscheidend en geloofwaardig...

Resultaat: een relevant, onderscheidend en geloofwaardig marketingcommunicatieplan voor de gekozen doelgroep, gebruikmakend van de traditionele en interactieve media met als doel de marketingcommunicatiedoelstelling bereiken.

Kirsten

Ik heb de opleiding met veel plezier gevolgd. De theorie is direct toepasbaar in de praktijk en erg up to date. Allebei de weekenden waren erg leerzaam en leuk. De werkdruk vond ik erg hoog naast... Ik heb de opleiding met veel plezier gevolgd. De theorie is direct toepasbaar in de praktijk en erg up to date. Allebei de weekenden waren erg leerzaam en leuk. De werkdruk vond ik erg hoog naast een full time baan. De lessen waren erg goed, bij de meeste leraren blijf je geboeid.