1997 beoordelingen

1997 Reviews

Gabriela

Prima vlotte les. Leermateriaal (reader) heeft spel- typfouten

Reactie SRM:

Wat goed te horen, Gabriela. Bedankt voor het achterlaten van je review!

Annemieke

De lesinhoud was oké, ik had gehoopt meer handvaten te krijgen. Meer praktische schrijftips voor verschillende kanalen, de strategieën hierachter. De docent had veel kennis, maar wijdde daarom soms... De lesinhoud was oké, ik had gehoopt meer handvaten te krijgen. Meer praktische schrijftips voor verschillende kanalen, de strategieën hierachter. De docent had veel kennis, maar wijdde daarom soms ook uit over irrelevante zaken.

Reactie SRM:

Bedankt voor je beoordeling Annemieke! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te beteren. We zullen dit zeker met ons meenemen!

Mirjam

Een interessante, inspirerende dag! Veel geleerd en veel informatie gekregen, waar ik bedrijfsmatig mee aan de slag kan. Zeker de moeite waard!

Reactie SRM:

Wat goed dat het een inspirerende dag is geweest, Mirjam! Bedankt voor het delen van je feedback.

Leon

Leuke en interessante cursus. Wel vond ik de hoeveelheid aan informatie in de middag heel erg veel (terwijl de concentratie dan juist afneemt). Ik ben zeker tevreden over de docent en de manier van... Leuke en interessante cursus. Wel vond ik de hoeveelheid aan informatie in de middag heel erg veel (terwijl de concentratie dan juist afneemt). Ik ben zeker tevreden over de docent en de manier van het volgende van de cursus (via teams).

Reactie SRM:

Bedankt voor je feedback, wij zullen dit intern met ons meenemen. Fijn om te lezen dat de cursus je goed is bevallen. Soms is het inderdaad veel informatie. We hopen dat je desondanks tevreden bent... Bedankt voor je feedback, wij zullen dit intern met ons meenemen. Fijn om te lezen dat de cursus je goed is bevallen. Soms is het inderdaad veel informatie. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam hebt ervaren.

Nathalie

Echt interessant allemaal. Voor mij als content coördinator sloot deze cursus zeer goed aan bij mijn dagelijks werk. Opdrachten en nice to know-info wisselen zich goed af. Maar wel weer even wennen... Echt interessant allemaal. Voor mij als content coördinator sloot deze cursus zeer goed aan bij mijn dagelijks werk. Opdrachten en nice to know-info wisselen zich goed af. Maar wel weer even wennen een dag lang opletten. Een dag gewoon werken is minder intensief :-)

Reactie SRM:

Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat de opleiding je zo goed is bevallen Nathalie! Vaak zijn zulke leerzame dagen inderdaad intensief, vergeleken met een gewone werkdag. We hopen dat je... Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat de opleiding je zo goed is bevallen Nathalie! Vaak zijn zulke leerzame dagen inderdaad intensief, vergeleken met een gewone werkdag. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam hebt ervaren.

Reinanke

Voor mij was bijna alles nieuw dus veel geleerd. Docente was zeer deskundig en ervaren. Ik raad deze training aan als je je wilt verdiepen in korte teksten schrijven voor sociaal media. Studieboek... Voor mij was bijna alles nieuw dus veel geleerd. Docente was zeer deskundig en ervaren. Ik raad deze training aan als je je wilt verdiepen in korte teksten schrijven voor sociaal media. Studieboek dat je erbij krijgt is echt waardevol.

Reactie SRM:

Wat fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren! Bedankt voor het delen van je beoordeling.
SRM

Ik heb de training als zeer prettig en waardevol ervaren. Leuke en motiverende les. Had direct na de training zin om er mee aan de slag te gaan.

Reactie SRM:

Wat goed te horen. Bedankt voor het achterlaten van je review!
SRM

Interessante opleiding met tussendoor leuke oefeningen om in kleinere groepjes te doen. Heeft wel wat handvaten gegeven om verder mee aan de slag te gaan.

Reactie SRM:

Fijn om te lezen dat de opleiding je zo goed is bevallen. Bedankt voor je beoordeling.

Nienke

De Executive Master Digitaal Leiderschap en Innovatie bij de Overheid D is een nieuw lesprogramma, waar nog wel wat kreukels uit te strijken zijn. De modules die over persoonlijk leiderschap gaan... De Executive Master Digitaal Leiderschap en Innovatie bij de Overheid D is een nieuw lesprogramma, waar nog wel wat kreukels uit te strijken zijn. De modules die over persoonlijk leiderschap gaan zijn over het algemeen nuttig en in groepsverband. De modules over (digitale) innovatie binnen de overheid zijn dit niet altijd. Ik heb meerdere modules als enige student gevolgd, en miste dus de feedback van medestudenten. Ook zijn docenten niet altijd bekend met de praktijk binnen de overheid. Dit heb ik, zeker voor het afstudeerwerkstuk, als gemis ervaren. Het eindresultaat was beter geweest als ik me had kunnen spiegelen aan de praktijk van medestudenten.

Reactie SRM:

Wat fijn dat je zo tevreden bent over de opleiding! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te beteren. We zullen dit zeker met ons meenemen! Bedankt voor het delen van je... Wat fijn dat je zo tevreden bent over de opleiding! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te beteren. We zullen dit zeker met ons meenemen! Bedankt voor het delen van je beoordeling!

Pim

Docenten gepassioneerd over hun vak. Leuk om andere vakgenoten te spreken en met hen te sparren. Tempo van de lessen soms wel erg traag. Systeem Virtual Classroom niet praktisch en niet meer van... Docenten gepassioneerd over hun vak. Leuk om andere vakgenoten te spreken en met hen te sparren. Tempo van de lessen soms wel erg traag. Systeem Virtual Classroom niet praktisch en niet meer van deze tijd.

Reactie SRM:

Bedankt voor het achterlaten van je review, Pim! We zullen je feedback betreffende de virtual classroom met ons meenemen. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als... Bedankt voor het achterlaten van je review, Pim! We zullen je feedback betreffende de virtual classroom met ons meenemen. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam hebt ervaren.