De communicatie met SRM vooraf ging stroef. De cursus begon bijna 1,5 uur later door miscommunicatie met de docent en het slechte verstaan van de docent. Er werd van ons een voorbereiding gevraagd...De communicatie met SRM vooraf ging stroef. De cursus begon bijna 1,5 uur later door miscommunicatie met de docent en het slechte verstaan van de docent. Er werd van ons een voorbereiding gevraagd die niet terugkwam/besproken werd op de dag zelf. Ik had persoonlijk meer verwacht van de cursus: meer concrete tips, het bleef allemaal een beetje een algemeen verhaal.
De online branding verwachting is volledig niet vervuld. Helaas vind ik de kennisoverdracht vanuit de docent niet SRM waardig.
Leonieke
Al contact gehad en mijn punten duidelijk gemaakt. Ik maak dan ook graag gebruik van de mogelijkheid om masterclass geheel over te doen. Overigens is het niveau/achtergrond verschil...Al contact gehad en mijn punten duidelijk gemaakt. Ik maak dan ook graag gebruik van de mogelijkheid om masterclass geheel over te doen. Overigens is het niveau/achtergrond verschil tijdens de sessie die ik tot nu toe gevolgd heb te groot.
Nancy
Docent was goed maar erg gehaast. T was ook veel lesmateriaal wat ze moest behandelen. Als feedback op lesmateriaal aan docent gegeven: start lesdag 1-ochtend met theorie en ga die dan toepassen in...Docent was goed maar erg gehaast. T was ook veel lesmateriaal wat ze moest behandelen. Als feedback op lesmateriaal aan docent gegeven: start lesdag 1-ochtend met theorie en ga die dan toepassen in de praktijk in lesdag 1- middag en de gehele lesdag 2. Nu te weinig geschreven.
Online leeromgeving zeer statisch. alleen de docent komt af en toe live in beeld waardoor er nog iemand op het scherm beweegt. Medestudenten hoor je alleen maar. Via zoom of teams zie je tenminste je medestudenten nog live. Dat maakt het dynamischer en wordt de interactie groter. Zeker met een lesdag vol theorie zeer fijn
Marlous Louise
Ik had graag iets meer inspirerende, concrete voorbeelden gehad.
De eerste keer stopte de training halve wegen vanwege een computer probleem bij de trainer. Vandaag heelveel tijd kwijt aan wachten en maar een paar onderdelen zijn benoemd. Ik zou niet zo snel meer...De eerste keer stopte de training halve wegen vanwege een computer probleem bij de trainer. Vandaag heelveel tijd kwijt aan wachten en maar een paar onderdelen zijn benoemd. Ik zou niet zo snel meer een betaalde training via srm volgen.
Simone
Ik vond deze training 'E-mailmarketing Advanced' totaal niet aansluiten bij mijn verwachtingen. Ik heb ook het gevoel dat er niet gekeken is naar mijn intake-vragen. Deze cursus van Rob van Berkel...Ik vond deze training 'E-mailmarketing Advanced' totaal niet aansluiten bij mijn verwachtingen. Ik heb ook het gevoel dat er niet gekeken is naar mijn intake-vragen. Deze cursus van Rob van Berkel is gericht op beginners, dus de titel van de training is erg misleidend. Dit vonden alle cursisten die vandaag dag 2 afgerond hebben (op dag 1 is er al een cursist afgehaakt vanwege het lage beginnersniveau van de training). Ik vind dit echt zonde van mijn tijd, ik heb hier 2 vrije dagen voor opgenomen. Ik hoor graag welke training van jullie wel aansluit bij mijn behoefte.
Agnes
...
Mandy
Persoonlijk heb ik niet uit deze training gehaald waar ik op had gehoopt. Ik vond de theorie echt heel minimaal en had hierop graag verdieping tijdens de les of ondersteuning middels lesmateriaal...Persoonlijk heb ik niet uit deze training gehaald waar ik op had gehoopt. Ik vond de theorie echt heel minimaal en had hierop graag verdieping tijdens de les of ondersteuning middels lesmateriaal gezien. Voor mijn gevoel heeft de training mij geen duidelijk beeld opgeleverd van wat Growth Hacking is en hoe je hiermee kunt starten. Er was veel ruimte voor groepsdiscussie van ieders cases, maar dit vond ik minder bijdragen. Online leeromgeving werkte goed, op wat kleine storingen met geluid na.
Helma
Fijne docent, maar online leeromgeving haperde wel. De internetverbinding vd docent was niet altijd goed . Maar haar materiaal en persoonlijke uitleg was heel goed. Ook leuk om in kleine groepen met...Fijne docent, maar online leeromgeving haperde wel. De internetverbinding vd docent was niet altijd goed . Maar haar materiaal en persoonlijke uitleg was heel goed. Ook leuk om in kleine groepen met mede-cursisten dingen nader te bespreken.