SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

Over het algemene een interessante training voor mensen die niet heel veel ervaring hebben met influencer marketing. Omdat ik al vrij bekend ben met influencer marketing, is er niet heel veel nieuwe... Over het algemene een interessante training voor mensen die niet heel veel ervaring hebben met influencer marketing. Omdat ik al vrij bekend ben met influencer marketing, is er niet heel veel nieuwe kennis vergaard door deze training.

Docent heeft veel kennis en ervaring en deelt dit op een goede manier.
De online methode werkt goed

Marjolein

Informatieve training, met een heel bekwame docent. Veel verstand van het vak én de techniek. Niet onbelangrijk bij een training in online omgeving. Af en toe een hapering, maar vaak snel weer... Informatieve training, met een heel bekwame docent. Veel verstand van het vak én de techniek. Niet onbelangrijk bij een training in online omgeving. Af en toe een hapering, maar vaak snel weer opgelost.

Verder veel herkenbare situaties uit de dagelijkse praktijk. Ook wat thema's waar ik zelf minder mee te maken heb als interculturele communicatie en - meer HR-stuk - agile werken. Maar sluit over het algemeen goed aan bij mijn beroepspraktijk.

Reactie SRM:

Beste Marjolein,
Beste Marjolein,
Dank je wel voor je positieve feedback. Ontzettend leuk om te lezen dat de training aan alle verwachtingen heeft voldaan. Dank je wel voor je deelname en het schrijven van deze review!
SRM

Focus lag bij de eerste les met name op slecht nieuwsgesprekken, ipv de mogelijkheden van interne communicatie en strategie op dat gebied. Bijv veel tijd investeren in slecht nieuws gesprek oefenen.... Focus lag bij de eerste les met name op slecht nieuwsgesprekken, ipv de mogelijkheden van interne communicatie en strategie op dat gebied. Bijv veel tijd investeren in slecht nieuws gesprek oefenen. Dat zijn meer managementskills dan interne communicatie. Wel een erg leuke optie om te kunnen sparren met vakgenoten, maar de inhoud sloot wat mij betreft niet helemaal aan bij de verwachtingen. De tweede les was dat wat beter, daar werd in groepjes gewerkt aan een casus van een van de deelnemers.

Erg leuke stof, enthousiaste docent. Vind wel dat het misschien meer halve trainingsdagen kunnen zijn. Vind dit best lang om alle informatie op te nemen. Bovendien mis ik wat extra theorie door... Erg leuke stof, enthousiaste docent. Vind wel dat het misschien meer halve trainingsdagen kunnen zijn. Vind dit best lang om alle informatie op te nemen. Bovendien mis ik wat extra theorie door middel van een boek of extra sheets waar je nog iets mee kunt. Docent erg enthousiast en aardig!

De eerste les prima, maar ik had technische problemen en heb diverse keren met de servicedesk moeten bellen voordat het opgelost was.
Voor de tweede les had ik huiswerk ingeleverd maar tijdens...
Voor de tweede les had ik huiswerk ingeleverd maar tijdens de les kreeg men opnieuw tijd om een deel van de opdracht te doen (had ik dus al). De docent las voor mijn gevoel de sheets te zeer voor. Had beter gekund. Ondanks dat een interessante training.

Goede docente met veel vakkennis en enthousiasme. Wel veel verschillende onderwerpen aangestipt en ging snel door de stof. De online leeromgeving was matig. Slechte verbinding. Van dag twee heb ik... Goede docente met veel vakkennis en enthousiasme. Wel veel verschillende onderwerpen aangestipt en ging snel door de stof. De online leeromgeving was matig. Slechte verbinding. Van dag twee heb ik halve ochtend gemist. 's Middags zijn we overstapt naar Teams. Leesstof vooraf was erg veel. Interessante handvatten aangereikt gekregen, om zeker nog verder in te duiken. Had persoonlijk verwacht dat er iets meer aandacht zou zijn voor de combi arbeidsmarktcommunicatie / internal branding .

Bevlogen trainer, mooie combinatie van theorie en praktijk. Met genoeg relativering over het vakgebied, waardoor je het juist allemaal serieus kunt nemen.