Gedegen docent, houd er lekker de vaart in, wat ik erg prettig vind, zeker als je online je cursus volgt
Carla
Fijn om de theorie weer eens op te frissen en om met vakgenoten te kunnen sparren! Het heeft mij weer nieuwe energie en inspiratie gegeven om impact te kunnen maken binnen mijn organisatie.
Ik was erg enthousiast om deze cursus te volgen, maar ben enigszins teleurgesteld. In het boek staat redelijk veel nuttige informatie, alleen als startende zzp'er kon ik er minder mee dan ik hoopte....Ik was erg enthousiast om deze cursus te volgen, maar ben enigszins teleurgesteld. In het boek staat redelijk veel nuttige informatie, alleen als startende zzp'er kon ik er minder mee dan ik hoopte. De content strategie en voorbeelden gaan ook voornamelijk over producten, niet zozeer diensten.
Tijdens de twee lesdagen werd er veel herhaald en informatie behandeld die ook al in het boek stond. Ik heb het hele boek vooraf gelezen, dus vind het dan niet echt interessant als er in de lesdagen vervolgens precies hetzelfde wordt verteld. Ik had gehoopt van de docent juist aanvullende informatie te krijgen op het boek en tips en tricks uit eigen ervaring/werkveld over hoe je content en storytelling goed toepast in bijvoorbeeld social media. Dit bleef allemaal erg oppervlakkig, nogmaals, niets nieuws dan wat ik al in het boek had gelezen.
Om eerlijk te zijn, vond ik het tussentijds 'sparren' met de andere deelnemers leerzamer dan de stof van de lesdagen. Al met al wel twee interessante dagen en de leeromgeving werkt (met soms wat technische problemen) wel fijn.
Frank
Review mail, kwam tijdens de cursus, dus maar even mee gewacht, enige echte minpunt, het cusrsusboek was niet meer voorhanden en er is een ander boek gestuurd, helaas is dat erg onpraktisch, de...Review mail, kwam tijdens de cursus, dus maar even mee gewacht, enige echte minpunt, het cusrsusboek was niet meer voorhanden en er is een ander boek gestuurd, helaas is dat erg onpraktisch, de getoonde modellen en schema's zijn daarin niet terug te vinden. We krijgen wel de cursus zelf, maar moeten dus ook het naslagwerk (boek) krijgen om er na volgende week nog iets aan te hebben.
De online omgeving Vitero viel erg tegen. Geen videobeeld van de docent of andere deelnemers, dus het voelde absoluut niet interactief, eerder gesloten. Er was weinig ruimte om met de groep in...De online omgeving Vitero viel erg tegen. Geen videobeeld van de docent of andere deelnemers, dus het voelde absoluut niet interactief, eerder gesloten. Er was weinig ruimte om met de groep in discussie te gaan. Opdrachten moesten 1 op 1 of alleen worden uitgevoerd. Het verhaal van de docent was daarnaast onsamenhangend, waardoor ik de rode draad miste. Geen tot weinig cases of voorbeelden. Het niveau van de lesstof leek te laag te liggen voor de deelnemers. Misschien komende keer iets meer met de intake doen? Of daar uitgebreidere vragen stellen?
Goede opfrissing, maar weinig nieuwe en diepgaande kennis. Het gaat ook met name over B2C webshops ipv B2B websites. Daarnaast was de voorbereiding van de docent niet optimaal.
Ik had vooraf een ander beeld van de inhoud van de training. het ging meer over persona's, customers journeys, webcontent, analyse, metingen, zoektermen, opbouw webpagina's enz. ik had meer...Ik had vooraf een ander beeld van de inhoud van de training. het ging meer over persona's, customers journeys, webcontent, analyse, metingen, zoektermen, opbouw webpagina's enz. ik had meer inhoud verwacht over werken met contentkalenders, hoe bepaal je een (inhoudelijke) strategie, storytelling zelf (als professie), dus wat is een goede story. op zich heb ik veel dingen gehoord die nieuw voor mij waren maar die binnen onze organisatie belegd zijn bij specialisten. het helpt mij deels om meer na te denken over hoe dit mij bij mijn werkzaamheden zou kunnen helpen. online cursus vind ik toch minder fijn; ook voor docent niet makkelijk, interactie laag daardoor. en jammer dat de sheets veelal werden 'voorgelezen'. dat voegt dan niet veel toe.
Omdat we vooraf een boek thuis gestuurd hadden gekregen had ik een veel theoretischer beeld bij de cursus en daar keek ik echt naar uit. De leeromgeving is nogal beperkt, je kunt de andere studenten...Omdat we vooraf een boek thuis gestuurd hadden gekregen had ik een veel theoretischer beeld bij de cursus en daar keek ik echt naar uit. De leeromgeving is nogal beperkt, je kunt de andere studenten niet zien of prive chatten. Moet in deze tijd toch wel echt anders kunnen, zoals werken met digital whiteboards, online polls etc. Door het enthousiasme van de docente bleef iedereen wel scherp, knap gedaan.
Erik
De inhoud is goed, echter kan ik mij niet/nauwelijks concentreren gezien de financiele afronding het zelfde effect geeft van iets kopen in de supermarkt en je niet kan betalen maar wel het geld in...De inhoud is goed, echter kan ik mij niet/nauwelijks concentreren gezien de financiele afronding het zelfde effect geeft van iets kopen in de supermarkt en je niet kan betalen maar wel het geld in theorie hebt. Sinds het begin van de opleiding zit ik te wachten dat de studiepunten in het systeem BRON komen te staan waardoor de opleiding vergoed wordt door DUO. Nu kan ik mij niet concentreren hierdoor en weet ik niet eens of ik de opleiding kán afmaken gezien ik dan iets nuttig wat ik niet kan betalen zónder de LLK van DUO. Vervelend en hierdoor geef ik de eindscore een 1 ster gezien mij hier nu om wordt gevraagd.
De training was leuk. Inhoudelijk interessant en actueel. Helaas wel veel zenden en weinig interactie. De online leeromgeving werkte niet bij meerdere cursisten. Zeer storend. Tweede lesdag...De training was leuk. Inhoudelijk interessant en actueel. Helaas wel veel zenden en weinig interactie. De online leeromgeving werkte niet bij meerdere cursisten. Zeer storend. Tweede lesdag halverwege uitgeweken naar MS Teams wat prima werkte en ook qua interactiviteit veel leuker was. Desalniettemin is 2 volle lesdagen online erg intensief en zou het meer passend zijn dit op te knippen in meerdere dagdelen.