1997 beoordelingen

1997 Reviews

Lydia

Docent ging enorm snel door de stof heen. Veel voorbeelden en inhoud maar weinig diepgang en uitwerking. Cursus is vooral geschikt voor commerciële bedrijven, minder voor non profit, overheden etc

Beste Lydia,
Beste Lydia,
Dank je wel dat je jouw review achterlaat. Wat jammer dat een aantal punten binnen de opleiding niet naar je verwachting zijn verlopen. Goed dat je dit bij ons onder de aandacht brengt. Er is altijd ruimte voor verbetering en de ervaring van onze studenten is hierin heel waardevol.
SRM

Inhoudelijk een prima programma. Ik vond de trainer professioneel en goed uit de praktijk. De switch naar online ging niet zo goed. De training kwam niet op gang komt n de leeromgeving en... Inhoudelijk een prima programma. Ik vond de trainer professioneel en goed uit de praktijk. De switch naar online ging niet zo goed. De training kwam niet op gang komt n de leeromgeving en verplaatste naar teams.
Dat heeft tijd gekost. Ook ging het wat ten koste van de inhoudelijke kennisoverdracht.
Daarnaast had ik iets meer fundamentele inhoudelijke uitleg verwacht; wat is agile marketing precies, hoe stel je een team samen, wat zijn de rollen en dan pas de oefeningen in.
De trainer heeft zn best gedaan en krijgt een dikke 9.

Julia

Docent deed het onwijs goed, maar vond de stof gewoon niet vernieuwend of leerzaam genoeg. Vrij standaard helaas.

Beste Julia,
Beste Julia,
Fijn om te lezen dat de docent een hele goede indruk heeft achtergelaten. Helaas heeft de inhoud van de training niet helemaal aangesloten op je leerdoelen. We zullen je persoonlijke ervaring en feedback hierover meenemen in de evaluatie van de training. Bedankt voor het achterlaten van je review.
SRM

Soms iets te veel discussie over randzaken. Docent beantwoord álle vragen heel uitgebreid, wat op zich goed is, maar soms ook wel buiten scope en daardoor niet relevant voor alle deelnemers. Zonde... Soms iets te veel discussie over randzaken. Docent beantwoord álle vragen heel uitgebreid, wat op zich goed is, maar soms ook wel buiten scope en daardoor niet relevant voor alle deelnemers. Zonde als daar dan 15 minuten bij wordt stilgestaan en daardoor niet voldoende tijd is voor de schrijfopdrachten.

Soms iets te veel vanuit perspectief externe tekstschrijver met klanten (zzp'er) i.p.v. medewerker.

Veel technische struggles, waardoor ook veel tijd verloren gaat.

Door software is de training ook een beetje onpersoonlijk. Je ziet de andere deelnemers niet.

Roger

Docent en opbouw cursus erg goed. Docent heeft veel kennis van zaken en betrekt de groep ondanks de beperkingen van de online leeromgeving er erg goed bij. Minder vind het feit dat er voorafgaande... Docent en opbouw cursus erg goed. Docent heeft veel kennis van zaken en betrekt de groep ondanks de beperkingen van de online leeromgeving er erg goed bij. Minder vind het feit dat er voorafgaande en tijdens de cursus geen lesmateriaal beschikbaar was en dat ik pas een maand na de cursus een boek over content management kreet toegestuurd waarin uitsluitend cms systemen behandelt ( slechts een zeer beperkt onderdeel van de cursus ) en uit 2016 dateert. Het materiaal is derhalve niet meer actueel te noemen.

Stijn

De opleiding was wel oke, maar ik had er en andere verwachting bij. Het was voor mij allemaal herhaling (ik heb Nima C gedaan bij SRM). Ik had meer nieuwe kennis verwacht.

Beste Stijn,
Beste Stijn,
Hartelijk dank voor je review. Wat jammer om te horen dat de verwachtingen die je voorafgaand aan het onderwijs had niet volledig hebben aangesloten bij hetgeen je in de praktijk hebt ervaren. Dank je wel dat je de moeite hebt genomen een review te plaatsen en ons te voorzien van jouw ervaring.

Docent prima,
ik heb geen werk op het moment dus de opleiding sluit niet aan, maar dat zegt niets over de inhoud. Wel veel van alles kort behandeld, maakt het voor mij een beetje hapsnap. Docent prima,
E-connect vind ik echt een DRAMA. vorige keren ook: constant uitvallen, of niet kunnen inloggen. Afgelopen week kon ik na 6 x opnieuw inloggen nog steeds niets horen. hierdoor helft van middagprogramma gemist. Eerder met helpdesk gebeld maar die lieten mij zelf met de oplossing komen. m.i. echt slecht

De training voldeed niet aan mijn verwachtingen. De praktijkopdrachten die genoemd werden in de e-connect omgeving zijn helemaal niet aan bod gekomen en hierdoor heb ik heel erg het gevoel dat ik... De training voldeed niet aan mijn verwachtingen. De praktijkopdrachten die genoemd werden in de e-connect omgeving zijn helemaal niet aan bod gekomen en hierdoor heb ik heel erg het gevoel dat ik een heel belangrijk onderdeel gemist heb. Dat de trainer op de eerste lesdag een uur eerder weg moest vanwege een dubbele afspraak en de tweede lesdag aangaf niet het programma te volgen, maar er een inspirerende sessie van te maken waarin ook zijn eigen boek werd gepromoot geeft voor mij een niet zo positieve ervaring. Daarnaast werd op beide dagen een ellenlange powerpoint presentatie gebruikt waar vooral de eerste dag ook regelmatig een stuk van werd overgeslagen. Ik heb niet het gevoel dat ik nu echt veel heb geleerd over het strategisch communicatieplan en vooral niet over hoe je daarmee begint en het kan inzetten. Ik had veel meer gehoopt op de oorspronkelijke programmainhoud, waarbij dag 1 theorie zou zijn en dag twee veel meer praktijk. Nu waren het twee lange dagen vol met luisteren en kijken naar voorbeelden en discussies over die voorbeelden. Ik ben tot andere inzichten komen, maar niet perse op het gebied waarop ik dat verwacht had.

Bas

Eerste cursusdag ging over Universal Analytics en daar kwam ik niet voor. Ik kwam voor Google Analytics. Eerste dag was voor mij weinig leervol. Tweede dag was leerzamer.

Donna

De opleiding Contentcreatie en Storytelling heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Tijdens de lesdagen werd er goed ingegaan op ieder zijn eigen cases, maar toch bleef het voor iedereen... De opleiding Contentcreatie en Storytelling heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Tijdens de lesdagen werd er goed ingegaan op ieder zijn eigen cases, maar toch bleef het voor iedereen interessant. Het lesmateriaal was erg goed, super interessant boek! De online omgeving was even wennen, maar ging uiteindelijk prima! Ontzettend leerzame dagen gehad.

Beste Donna,
Beste Donna,
Wat leuk om te lezen dat je de opleiding zo positief hebt ervaren. Dank je wel voor je mooie beoordeling. We wensen je veel plezier bij het in praktijk brengen van je nieuw opgedane kennis!