1997 beoordelingen

1997 Reviews

Goede docent, slecht technisch geregeld, te grote groep

Reactie SRM:

Bedankt voor het achterlaten van een review en feedback die ons in de gelegenheid stelt verder te verbeteren. Helaas hebben we te maken gehad met een technische storing waardoor onze virtuele... Bedankt voor het achterlaten van een review en feedback die ons in de gelegenheid stelt verder te verbeteren. Helaas hebben we te maken gehad met een technische storing waardoor onze virtuele lesomgeving niet optimaal functioneerde. Excuses voor dit ongemak.
SRM

Het aangeboden platform Vitero werkt niet, is gebruiksonvriendelijk en leverde constant vertragingen op. Er waren technische problemen, maar het is ook niet te begrijpen waarom er gekozen is voor... Het aangeboden platform Vitero werkt niet, is gebruiksonvriendelijk en leverde constant vertragingen op. Er waren technische problemen, maar het is ook niet te begrijpen waarom er gekozen is voor een platform, dat gebruikers niet kennen waardoor je je weer helemaal moet inwerken in iets nieuws. Op gegeven moment switchte de groep naar MS Teams en toen verliep de samenwerking wél goed. Met Vitero kun je elkaar nieteens live zien. Hierdoor zit je eigenlijk 2 dagen lang naar een podcast te luisteren. Inhoudelijk was er voor mij te weinig aandacht voor de overdracht van de theorie, dat moest volledig uit de aangeboden literatuur komen. Ik had ook graag meer concrete handvatten gezien voor de werkpraktijk en meer to-the-point. De docent was kundig, maar wisselde helaas té weinig in werkvormen en bood geen heldere structuur met regelmatige, duidelijke pauzes. Samengevat had ik meer van SRM verwacht hierin.

Reactie SRM:

Dank je wel voor het achterlaten van een review. Wat jammer om te lezen dat de training niet helemaal aan de verwachtingen heeft voldaan. Goed dat je jouw feedback hierover met ons deelt!
Met...
SRM

Opleiding voldeed niet geheel aan verwachting. Dat wat we behandelden was leerzaam, maar had verwacht dat meer onderdelen van het strategisch comms frame behandeld zouden worden en meer verdieping.... Opleiding voldeed niet geheel aan verwachting. Dat wat we behandelden was leerzaam, maar had verwacht dat meer onderdelen van het strategisch comms frame behandeld zouden worden en meer verdieping. Lesomgeving van NCOI daarbij niet inspirerend. Alleen geluid, geen beeld van medestudenten en continue technische storingen.

Reactie SRM:

Dank je wel voor het achterlaten van jouw review. We hebben helaas een korte periode te maken gehad met een technische storing in de virtuele lesomgeving. We kunnen ons voorstellen dat dit invloed... Dank je wel voor het achterlaten van jouw review. We hebben helaas een korte periode te maken gehad met een technische storing in de virtuele lesomgeving. We kunnen ons voorstellen dat dit invloed heeft gehad op je ervaring. Excuses voor dit ongemak en bedankt dat je de moeite hebt genomen jouw aandachtspunten met ons te delen.
SRM

Het systeem wat wordt gebruikt voor de leeromgeving is een tool welke zeer slecht functioneert. Leerkracht was niet zichtbaar tijdens de les voor iedereen die de training volgde. Diverse malen eruit... Het systeem wat wordt gebruikt voor de leeromgeving is een tool welke zeer slecht functioneert. Leerkracht was niet zichtbaar tijdens de les voor iedereen die de training volgde. Diverse malen eruit gegooid gedurende de dagen training. Dit is met zoom of meet niet in het geval en werkt beter. SEO opleiding was praktisch en theoretisch. SEA opleiding was erg gericht op schrijven van advertenties en niet op het technische praktische gedeelte. Dit laatste zou hebben geholpen met tips ene tricks. Enkele vragen over het google ads systeem van diverse cursisten konden niet worden beantwoord.

Reactie SRM:

Dank je wel voor het achterlaten van jouw review. We hebben helaas een korte periode te maken gehad met een technische storing in de virtuele lesomgeving. We kunnen ons voorstellen dat dit invloed... Dank je wel voor het achterlaten van jouw review. We hebben helaas een korte periode te maken gehad met een technische storing in de virtuele lesomgeving. We kunnen ons voorstellen dat dit invloed heeft gehad op je algehele ervaring. Excuses voor dit ongemak en bedankt dat je de moeite hebt genomen jouw aandachtspunten met ons te delen.
SRM

Inhoudelijk was de training goed, de docent had veel kennis en ervaring. Wel had de voorbereiding van zijn kant wellicht iets scherper gekunt (van te voren groepjes indelen bijvoorbeeld). Ook iets... Inhoudelijk was de training goed, de docent had veel kennis en ervaring. Wel had de voorbereiding van zijn kant wellicht iets scherper gekunt (van te voren groepjes indelen bijvoorbeeld). Ook iets vaker een pauze. Een volle dag online les volgen is zeer intensief. Af en toe een break van 5 of 10 minuten is echt noodzakelijk. De trainer was niet erg handig en ervaren met Virtual Classroom van Vitero, het lukt niet om presenaties te delen.

Dat was ook direct het grootste minput: Vitero. Nog nooit zo'n gebruiksonvriendelijke tool gezien. Waarom niet gewoon een standaardapplicatie als Teams, Google of Zoom gebruiken? Veel technische storing, delen van presentatie in break-out sessie werkte slecht, camera werkte niet in break-out sessie waardoor je elkaar niet ziet (erg lastig als je niet ziet wie er praat). Het programma was ook volstrekt niet intuïtief in gebuik. Tijdens eerste lesdag na 3 kwartier knoeien met de hele klas uitgeweken naar Teams. Ook op lesdag 2 weer veel technische problemen, bijna 3 kwartier later gestart dan gepland omdat de tool niet werkte en tussendoor ook technische support nodig voor de docent (waarna eea nog steeds niet naar behoren werkte).

Uiteraard kan een online training nooit een 'live' lesdag evenaren, maar zorg dan tenminste dat je tooling begrijpelijk is én werkt.

Reactie SRM:

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Helaas hebben we een korte periode te maken gehad met een technische storing aan de virtuele lesomgeving, Vitero. We kunnen ons... Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Helaas hebben we een korte periode te maken gehad met een technische storing aan de virtuele lesomgeving, Vitero. We kunnen ons voorstellen dat dit van invloed is geweest op je algehele ervaring. Excuses voor het ongemak. Fijn om te lezen dat zowel de inhoud van de training als de docent goed waren!

Ceciel

De interactie ging in het begin van de middag beter. Lastig als iedereen afwacht.
Presentatie gedateerd, trainer voegt wel wat toe.

Beste Ceciel,
Beste Ceciel,
We kunnen ons voorstellen dat je met elkaar wellicht even gewend moet raken aan de virtuele lesomgeving. Fijn dat de middag beter ging! Dank je wel voor het delen van jouw feedback.

Te grote groep

Reactie SRM:

Bedankt voor het achterlaten van de review! Goed dat je jouw feedback ten aanzien van de groepsgrootte aan ons meegeeft. Dank daarvoor!

Colinda

Leerzame training met veel bruikbare informatie en een fijne docent. Wat ik wel heel jammer vind is dat we een ander boek toegestuurd krijgen. De docent gaat de gehele training in op zijn eigen boek... Leerzame training met veel bruikbare informatie en een fijne docent. Wat ik wel heel jammer vind is dat we een ander boek toegestuurd krijgen. De docent gaat de gehele training in op zijn eigen boek en wij krijgen een ander boek toegestuurd, wat niet op alle punten overeenkomt. Is er een mogelijkheid om alsnog het boek: Over Content! Zuurstof voor je klanten te ontvangen? Ik hoor het graag.

Vriendelijke groet,
Colinda

Jelma

Heel fijn om een opfriscursus te volgen, die ook verdiepend was op het gebied van contentstrategie. Ik kan veel tips direct toepassen in mijn werk.

Beste Jelma,
Dank je wel voor jouw mooie review. Fijn om te horen dat de training naar tevredenheid is verlopen en je de inhoud goed kunt toepassen in je werk!

Denny

Inspiratievolle training en de docent had veel ervaring en cases. Wist het ook goed over te brengen. De online leeromgeving liet ons de eerste dag veel in de steek. Dag twee ging beter, maar nog... Inspiratievolle training en de docent had veel ervaring en cases. Wist het ook goed over te brengen. De online leeromgeving liet ons de eerste dag veel in de steek. Dag twee ging beter, maar nog steeds vrij vaak dat geluid weg viel of de connectie verloren ging.

Inhoudelijk heb ik veel aan de opleiding gehad en valt dit goed toe te passen in de praktijk. Wel vond ik dat de lessen veelal een herhaling waren van de voorbereidingsopdrachten. Daarom had ik het gevoel dat de lesdag wellicht ook korter had gekund.