1997 beoordelingen

1997 Reviews

Janine

Vitero is geen fijn programma: weinig tot geen interactie, klein beeld waardoor pp niet altijd leesbaar is. Ervaring bij andere training met Vitero is dat er wel meer uit te halen is. Wij hadden... Vitero is geen fijn programma: weinig tot geen interactie, klein beeld waardoor pp niet altijd leesbaar is. Ervaring bij andere training met Vitero is dat er wel meer uit te halen is. Wij hadden veel technische ruis, begonnen ruim 35 minuten later en docent beheerst Vitero onvoldoende. Inhoud programma: kwam niet goed uit de verf, volgens mij heeft docent veel ervaring in het vakgebied maar onvoldoende didactische bagage. Komt allemaal chaotisch over, veel verloren minuten door pp die niet juist is/opgestart moet/etc. Onvoldoende duidelijk programma en pauzetijden, inhoud lijkt van de hak op de tak en daarbij zeker de tweede dag weinig nieuws onder de zon. Het is het doorlopen van pp's en wat praktijkvoorbeelden, weinig inspirerend. Kortom: halverwege de tweede dag heb ik besloten af te haken (er waren om 10:45 al 2 cursisten weg. zal mij benieuwen wie na de pauze terugkomt). Heb hier overigens direct met jullie gebeld. Erg zonde van de tijd. Via NL leert door heb ik meerdere trainingen gevolgd, dus ik heb voldoende vergelijkingsmateriaal.

Beste Janine,
Dank je wel voor het achterlaten van jouw review.
Beste Janine,
Dank je wel voor het achterlaten van jouw review.
Wat vervelend dat tijdens de training één en ander niet naar tevredenheid is verlopen. We hebben helaas een korte periode te maken gehad met een technische storing in de virtuele lesomgeving. De ervaringen van onze studenten met het programma Vitero zijn over het algemeen heel positief en we vinden het jammer dat dit in de training niet tot z'n recht is gekomen. Bedankt dat je de moeite hebt genomen jouw feedback met ons te delen. Dat waarderen we zeer!

Isa-Beau

Erg leerzame en interessante opleiding/training. Goede balans tussen theorie en praktijk. De interesse en het enthousiasme van de docent zorgde voor zeer geslaagde dagen.

Reactie SRM:

Fijn dat je zo tevreden bent, Isa-Beau! Daar doen we het voor! Dank je wel voor het achterlaten van jouw mooie review!

Gert-Jan

Goede balans tussen praktijk en theorie, kennis delen en opdrachten uitvoeren. Complimenten aan Dana de Koning.

Reactie SRM:

Dank voor je mooie review, gert-Jan! Wat fijn dat de docent zo'n goede indruk heeft achtergelaten. Veel succes en plezier bij het toepassen van al je opgedane kennis in de praktijk en bedankt voor... Dank voor je mooie review, gert-Jan! Wat fijn dat de docent zo'n goede indruk heeft achtergelaten. Veel succes en plezier bij het toepassen van al je opgedane kennis in de praktijk en bedankt voor je deelname!

Lisa-Marie

Net de tweedaagse Masterclass Branding en Positionering afgerond. Marieke is ontzettend kundig en weet aan de hand van herkenbare voorbeelden en modellen de materie goed toepasbaar te maken op de... Net de tweedaagse Masterclass Branding en Positionering afgerond. Marieke is ontzettend kundig en weet aan de hand van herkenbare voorbeelden en modellen de materie goed toepasbaar te maken op de eigen voorbeelden.

Gioia

Ik heb de 2-daagse Masterclass Branding & Positionering als heel leerzaam en inspirerend ervaren. Vol enthousiasme en energie neemt Marieke Pijler je mee in het gehele proces van een sterk merk... Ik heb de 2-daagse Masterclass Branding & Positionering als heel leerzaam en inspirerend ervaren. Vol enthousiasme en energie neemt Marieke Pijler je mee in het gehele proces van een sterk merk bouwen. Aan de hand van verschillende modellen, actuele voorbeelden en opdrachten heb ik handige inzichten en tools mogen ontvangen waar ik direct mee aan de slag kan. Het lesmateriaal en het studieprogramma sloten goed op elkaar. Ook het virtueel volgen van de Masterclass ben ik erg tevreden over. Ik kan iedereen deze Masterclass aanraden!

Gerard

Hendrik Hendriks heeft veel kennis en ervaring in huis voor een goede training.
Voorbeelden waren goed en ook het lesmateriaal.
De geleerde kennis kan ik zeker gebruiken in de praktijk. Hendrik Hendriks heeft veel kennis en ervaring in huis voor een goede training.
Voorbeelden waren goed en ook het lesmateriaal.
De geleerde kennis kan ik zeker gebruiken in de praktijk.
Het feit dat de training online was, is even wennen. Naar dat is niet anders.

Docent kon nauwelijks voorbeelden geven over online branding in de praktijk
Docent ging erg vaak in over zijn eigen stokpaardje De Bitser methodiek.
De theoretische modellen rolden over...
Docent kon nauwelijks voorbeelden geven over online branding in de praktijk
Docent ging erg vaak in over zijn eigen stokpaardje De Bitser methodiek.
De theoretische modellen rolden over elkaar.
Weinig afwisseling in de lesmethode
Nauwelijks tijd voor uitvoeren oefenen
Docent beheerste teams slecht, daardoor was het werken in kleine groepjes in break-out rooms niet lukte.
Eigenlijk vond ik het een treurige vertoning.

De training had wat uitgebreider/in-dept kunnen zijn, als de Docent niet te lang door ging over praktijkvoorbeelden/-opdrachten van alle cursisten (halve dag). 1-2 Voorbeelden is naar mijn mening... De training had wat uitgebreider/in-dept kunnen zijn, als de Docent niet te lang door ging over praktijkvoorbeelden/-opdrachten van alle cursisten (halve dag). 1-2 Voorbeelden is naar mijn mening voldoende, met de vraag of iemand behoefte heeft ook feedback te ontvangen over zijn/haar gemaakte opdracht.
Indien wel gewenst is alle cursisten daadwerkelijk te beoordelen/feedback te geven, zou ik voorstellen de opdracht alvorens de volgende training in te leveren op een afgesproken datum. Zo kan de docent zijn feedback delen & is er ruimte voor vragen/opmerkingen tijdens de training.

Daarnaast was mijn verwachting dat deze training wat meer op niveau zou zijn. Het was fijn geweest om deze verwachting alvorens te dekken, door aan te merken dat dit een basis cursus is. Het gebruik van bijv. analytics tools of testing tools is niet aan de orde gekomen. De daadwerkelijke (in-dept) (manieren van) testen, manier van delen van resultaten of het mee krijgen van je management ook niet helaas.

Desalniettemin, heb ik wat basis zaken geleerd & mee kunnen nemen.

Online leeromgeving werkte tot 2x toe niet. Daardoor veel tijd verloren. Focus lag heel erg op grote bedrijven en webshops, waardoor het minder aansloot bij mijn praktijk. Inhoudelijk was het OK.... Online leeromgeving werkte tot 2x toe niet. Daardoor veel tijd verloren. Focus lag heel erg op grote bedrijven en webshops, waardoor het minder aansloot bij mijn praktijk. Inhoudelijk was het OK. Soms wat open deuren intrappen en wat simpel, maar ook enkele nieuwe dingen geleerd, waar ik mijn klanten eens op kan spiegelen. Al met al OK, maar had toch meer verwacht.