1998 beoordelingen

1998 Reviews

Online leeromgeving werkte tot 2x toe niet. Daardoor veel tijd verloren. Focus lag heel erg op grote bedrijven en webshops, waardoor het minder aansloot bij mijn praktijk. Inhoudelijk was het OK.... Online leeromgeving werkte tot 2x toe niet. Daardoor veel tijd verloren. Focus lag heel erg op grote bedrijven en webshops, waardoor het minder aansloot bij mijn praktijk. Inhoudelijk was het OK. Soms wat open deuren intrappen en wat simpel, maar ook enkele nieuwe dingen geleerd, waar ik mijn klanten eens op kan spiegelen. Al met al OK, maar had toch meer verwacht.

De hele training was gericht op 'bottom up' terwijl ik in een omgeving werk waar de cultuur 'top down' is. Dat laatste verander ik niet, maar mijns inziens werd er wel vertrokken vanuit een kader... De hele training was gericht op 'bottom up' terwijl ik in een omgeving werk waar de cultuur 'top down' is. Dat laatste verander ik niet, maar mijns inziens werd er wel vertrokken vanuit een kader die als meest wenselijk wordt gezien. Er werd minder rekening gehouden met dominante culturen die hier niet perse voor open hoeven te staan.

Madeleine

* Geweldige trainer! (David den Besten)
* Vitero had 1e lesdag haperingen. MS Teams was bij 2e dag redelijk alternatief, maar ik miste het groepsgevoel. Ook geen optie voor emoticons
*...
* Geweldige trainer! (David den Besten)
* Naast veel theorie ook praktijkgericht: meteen aan de slag met de kennis
* Onderhoudswerkzaamheden van E-connect op een lesdag is niet zo handig..
* Ik zou het zelf wel prettiger vinden om opdrachten los te koppelen van pauzes, om echt even tot rust te komen en de laptop los te kunnen laten.

Conclusie: Growth Hacking is een van de beste trainingen die ik bij SRM heb gevolgd!

Reactie SRM:

Dank je wel voor het achterlaten van jouw review, Madeleine! Leuk dat je zo enthousiast bent over de training Growth Hacking die je bij ons hebt gevolgd! We lezen tussen je mooie feedback door ook... Dank je wel voor het achterlaten van jouw review, Madeleine! Leuk dat je zo enthousiast bent over de training Growth Hacking die je bij ons hebt gevolgd! We lezen tussen je mooie feedback door ook een aantal verbeterpunten. Daar gaan we graag mee aan de slag. Bedankt voor je deelname en wellicht tot ziens!
SRM

Zo moeilijk om online zonder gezichten een hele dag geboeid te blijven maar dat lukte met Lesley Kleef uitstekend.

Myrddin

Ik heb zowel SEO en SEA/Google Ads gedaan. De 1 vroeg om meer voorbereiding dan de ander en inhoudelijk was het verschillend. Beide heb ik met plezier gevolgd en ik heb mn kennis uitgebreid en... Ik heb zowel SEO en SEA/Google Ads gedaan. De 1 vroeg om meer voorbereiding dan de ander en inhoudelijk was het verschillend. Beide heb ik met plezier gevolgd en ik heb mn kennis uitgebreid en versterkt.
SEO
SEO lesinhoud: heel veel theorie ; goed en helder uitgelegd, maar eigenlijk te veel voor een dag. De concentratie houdt het niet zo lang. En de kennis is na 1, 5 dag dan weg. Herhaling is prettig als je met zulke hoeveelheid werkt. Er was ook vrijwel geen pauze. Prive te doen. Kennis en tips van docent prima. Weinig eigen actie , bijv door het inzetten van opdrachten - wel genoeg ruimte voor vragen.
En prettig dat docent op tijd begon, klaar zat en iedereen welkom heette.

SEA/Google Ads
ook hier zat docent al klaar en heette mensen welkom. Ik vond zijn persoonlijke mail - via e-connect- ook prettig en helder. Teus was heel toegankelijk, vriendelijk, helder, hulpvaardig en wist een prettige afwisseling tussen theorie en interactie (incl vragen) met ons studenten te realiseren. Hij hield de chat goed in de gaten. Prettige energie. Materie vond ik verrassend, positief. Echt het fundament voor online marketing om SEA succesvol in te zetten is behandeld. In plaats van het invullen van woordjes en zinnetjes. Ook een voordeel is dat hij
na een uur steeds even ene korte pauze in laste. Dit maakte het voor mij goed behapbaar.

Super tevreden en met deze twee trainingen is mijn value als marketingcommunicatie freelancer vergroot.

Linda

De lesmaterialen (boek en artikelen) zijn erg waardevol. Karel Winkelaar is een inspirerende docent. Hij heeft (gelukkig!) gebruikgemaakt van Teams i.p.v. de virtual classroom, waardoor er veel... De lesmaterialen (boek en artikelen) zijn erg waardevol. Karel Winkelaar is een inspirerende docent. Hij heeft (gelukkig!) gebruikgemaakt van Teams i.p.v. de virtual classroom, waardoor er veel interactie was.

Edgar

Ik volgde de les van Karel Winkelaar, een kleine groep mensen. Fijne interactie met elkaar onder begeleiding van Karel. Ik vind het een aanrader!

Sylvia

Ik vind Karel Winkelaar als docent heel erg goed. Zelfs via Teams wist hij nog een boeiende masterclass te geven en iedereen te betrekken. Heel knap vind ik dat.
De online leeromgeving ziet er...
De online leeromgeving ziet er goed uit maar virtual classroom werkt niet goed. Daarom koos Karel voor Teams.
Ik kan de inhoud van de masterclass goed gebruiken; het verscherpt mijn blik op corporate communicatie en maakt mijn plannen beter.

Ik koos voor een tweede masterclas Corporate Communicatieplannen. In het tweede dagdeel van deze masterclass kwam dat onderwerp echter al helemaal aan bod. Ik vind het jammer dat vanuit SRM niet een seintje is gegeven dat deze twee masterclasses veel overlap hebben. Wel netjes dat ik het aanbod kreeg om te kiezen voor een andere masterclass.

Eva

Erg tevreden en blij ben ik ben Susan van Gemeren als docent. Het is duidelijk een vakvrouw met de juiste skills en overtuigingskracht om je in de juiste richting te sturen en aan het denken te... Erg tevreden en blij ben ik ben Susan van Gemeren als docent. Het is duidelijk een vakvrouw met de juiste skills en overtuigingskracht om je in de juiste richting te sturen en aan het denken te zetten. Heel fijn, ik ga hier zeker verder mee en wat aan hebben. Dank!

Reactie SRM:

Dank je wel voor je mooie review, Eva! Dank je wel voor je deelname en veel plezier met het toepassen van je opgedane kennis in de praktijk!

Severine

Zeer tevreden over de docent (Etienne Donicie) Voor twee cursusdagen wel veel leerstof, dit zou misschien beter over drie cursusdagen ingepland kunnen worden. Lessen gevolgd via Zoom, ook dit werd... Zeer tevreden over de docent (Etienne Donicie) Voor twee cursusdagen wel veel leerstof, dit zou misschien beter over drie cursusdagen ingepland kunnen worden. Lessen gevolgd via Zoom, ook dit werd vele malen beter ervaren dan de virtual classroom.