SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

Ramona

Veel stof, zowel qua leesvoer (voorbereiding) als te behandelen tijdens de sessies. Meer focus en daarop verdiepen door interactie met deelnemers was nòg leerzamer geweest. Maar overall: waardevolle... Veel stof, zowel qua leesvoer (voorbereiding) als te behandelen tijdens de sessies. Meer focus en daarop verdiepen door interactie met deelnemers was nòg leerzamer geweest. Maar overall: waardevolle input om mee aan de slag te gaan!

Marike

Ik vond de groep erg divers. Van echte marketeers tot mensen die er niets van wisten. Dat zou ik differentieren.

Ilona

Deze masterclass was een hele waardevolle aanvulling op de uitdaging waarmee ik binnen mijn functie op dit moment mee te maken heb. Het stukje theoretische basis dat ik miste, is aangevuld met het... Deze masterclass was een hele waardevolle aanvulling op de uitdaging waarmee ik binnen mijn functie op dit moment mee te maken heb. Het stukje theoretische basis dat ik miste, is aangevuld met het studiemateriaal en in de lessen. Ik heb nu de beschikking over een aantal zeer bruikbare theorieboeken, die ik nog steeds haast dagelijks raadpleeg. Naast de theorie was er tijdens de les veel aandacht voor de toepassing in de praktijk. Erg prettig!

Fijn om deze masterclass online te kunnen volgen, goed geregeld in de Virtual Classroom.

Reactie SRM:

Dank je wel voor het achterlaten van je review, Ilona! Leuk om te lezen dat de masterclass aan je verwachtingen heeft voldaan. Veel succes en plezier bij het toepassen van je opgedane kennis in de... Dank je wel voor het achterlaten van je review, Ilona! Leuk om te lezen dat de masterclass aan je verwachtingen heeft voldaan. Veel succes en plezier bij het toepassen van je opgedane kennis in de praktijk! Bedankt voor je deelname!
SRM

Het waren twee leerzame dagen! Het leuke aan deze masterclass vond ik de interactie tussen de docent en de deelnemers. Door met elkaar in discussie te gaan, leer je onwijs veel. Dit heeft mij zeker... Het waren twee leerzame dagen! Het leuke aan deze masterclass vond ik de interactie tussen de docent en de deelnemers. Door met elkaar in discussie te gaan, leer je onwijs veel. Dit heeft mij zeker geholpen en ga ik dan ook toepassen in mijn werkzaamheden!

Desirée

Interessante materie, zeker heel leerzaam. Virtual classroom kwam niet uit de verf, dus uitgeweken naar Teams.
Boek was niet op tijd binnen, dus lastminute werden er scans geregeld.
Boek was niet op tijd binnen, dus lastminute werden er scans geregeld.

Ondanks dat de lessen online waren toch behoorlijk interactief en met leuke opdrachten. Enthousiaste trainer.

Diana

Ik vond de training inspirerend (en dus te kort). Het had van mij nog wel wat dagen langer gemogen. Er is zoveel over te vertellen. Het ontvangen boek is een praktisch naslagwerk, de docent zeer... Ik vond de training inspirerend (en dus te kort). Het had van mij nog wel wat dagen langer gemogen. Er is zoveel over te vertellen. Het ontvangen boek is een praktisch naslagwerk, de docent zeer deskundig, de kwaliteit van de virtual classroom de tweede dag beter dan de eerste dag.
De training laat mij met andere ogen kijken naar de postst/social media op mijn werk en privé en stimuleert mij om die nog wat aantrekkelijker te formuleren. Ik hoop dat er in de toekomst voor mij ruimte komt op mijn werk om hiermee verder te kunnen gaan.
Ik heb spijt dat ik mij niet voor meer trainingen heb opgegeven.

Cursus is vooral voor als dit onderwerp nog onbekend is. Ik werk dagelijks met content en dit heeft weinig nieuws gebracht helaas. Wel goede opfrisser maar ik had graag nog wat meer nieuwe... Cursus is vooral voor als dit onderwerp nog onbekend is. Ik werk dagelijks met content en dit heeft weinig nieuws gebracht helaas. Wel goede opfrisser maar ik had graag nog wat meer nieuwe technieken of ideeen opgedaan