1997 beoordelingen

1997 Reviews

Patrick

Top: interactie, behandelde theorie/stof/voorbeelden, energie en didactiek docent.

Tip: aandacht voor het Europese verhaal zou ik op prijs stellen (overkill USA). Meer aandacht mislukte cases want vaak leerzamer (overkill succes verhalen). Stof dag twee/middagsessie: iets teveel van het goede, zeker voor minder digitaal savvy marketeers.

Idee: de hele masterclass splitsen in dag theorie en dag toepassing a.h.v. aansprekende (Nederlandse) praktijk case.

Beste Patrick,
Beste Patrick,
Dank je wel voor je deelname aan de training! Goed om te lezen dat het programma passend is geweest en fijn dat je een review voor ons hebt achtergelaten. Voor ons belangrijke feedback en tips waarmee we kunnen verbeteren.

Ilja

Prima training met goede reflectie en interactie met mede cursisten. Growth hacking is van een abstracte term nu een concrete aanpak geworden met de ‘slogan’: challenge everything.

Super leuke en goede docent, verstand van zaken! Niks op aan te merken.

Super leuke en goede docent, verstand van zaken! Niks op aan te merken.

Lesinhoud over het algemeen gericht op merk, product en consument. Als je bij een overheid werkt is het toch wat lastig mee te nemen in de praktijk waar branding, positionering, product en consument wat minder of anders speelt.

Wilbert

Een heel goede opleiding. De docent wist ons erg veel te vertellen over interne communicatie. Ze had zelf wat moeite met de online leeromgeving, wat ik haar niet kwalijk neem. Zelf denk ik dat het... Een heel goede opleiding. De docent wist ons erg veel te vertellen over interne communicatie. Ze had zelf wat moeite met de online leeromgeving, wat ik haar niet kwalijk neem. Zelf denk ik dat het een prachtig systeem is. De beperking dat er niet zoveel mensen tegelijk in beeld kunnen zijn, lijkt me erg logisch (de meeste wifi-verbindingen kunnen niet meer aan dat dit, denk ik).

Eva

Ik vond deze tweedaagse Masterclass heel fijn: prettig om weer eens theorie op te halen en te kunnen sparren met vakgenoten. De voorbereiding van dag 1 was iets uitdagender, omdat het boek nog niet... Ik vond deze tweedaagse Masterclass heel fijn: prettig om weer eens theorie op te halen en te kunnen sparren met vakgenoten. De voorbereiding van dag 1 was iets uitdagender, omdat het boek nog niet geleverd was - er werden wel scans gedeeld, maar ik heb geen printer en op scherm lezen is toch lastiger merkte ik.
Dag 1 was heel fijn qua basis (hoe stel je organisatiedoelen, -waarden etc.)
Dag 2 sluit heel erg aan op mijn huidige werksituatie/projecten, ik heb hier ook echt veel tips en handvatten uit kunnen halen. Ook fijn om bevestigd te krijgen - door de theorie en andere deelnemers - dat je op de juiste weg zit

Beste Eva,
Mooi om te lezen dat je de Masterclass met plezier hebt gevolgd. Dank je wel voor je deelname en het schrijven van deze mooie review!
SRM

Helaas ben ik niet tevreden over de opleiding. Het lesmateriaal is nuttig (boeken, downloads) maar de les was voor mij niet van meerwaarde. Veel herhaling en zenden, weinig interactie en... Helaas ben ik niet tevreden over de opleiding. Het lesmateriaal is nuttig (boeken, downloads) maar de les was voor mij niet van meerwaarde. Veel herhaling en zenden, weinig interactie en vernieuwende inzichten. Ik zou deze training daarom niet aanbevelen.

Imran

* Veel gedoe met inloggen. Laatste minuut omschakelen naar Teams bij eerste sessie.
* Soms ook te lang wachten op mensen die er nog niet waren. Onnodig.
* Wat moeilijk te volgen doordat...
* Soms ook te lang wachten op mensen die er nog niet waren. Onnodig.
* Wat moeilijk te volgen doordat docent snel op het scherm wat wilde laten zien. Te veel heen en weer geklik.
* Zat een duidelijk verschil in niveau van deelnemers. De intake lijkt daar niet voor gebruikt te zijn.
* Docent kan zich nog verder ontwikkelen op didactisch gebied.
* Er werd tijdens de cursus bepaalde tools geïntroduceerd (google data studio) waar je gelijk voor moest registreren en instellen. Dit had ook vooraf gekund door iedereen een instructie mee te geven of video hoe in te stellen. Nu ging het voor sommige mensen te snel en moest er weer uitgelegd worden
* Boekje Google Analytics ontvangen, maar die zal straks snel achterhaald zijn met nieuwe versie van google analytics (google analytics 4).
* Op gegeven moment verwees de docent naar website van haar bedrijf voor naslag inrichten van GA4, daar kan je een whitepaper downloaden, maar na registratie met email ! Dit is NOT DONE ! Emails verzamelen van cursisten voor eigen doeleinden.
* Al met al wel prima algemene kennis
* Sheets zijn prima
* Theoretische start ook goed

Beste Imran,
Beste Imran,
Goed om te horen dat de training al met al passend voor je is geweest. Dank je wel voor je constructieve feedback. Dit is voor ons waardevolle informatie. Fijn dat je een review voor ons hebt achtergelaten!
SRM

De kwaliteit van de online leeromgeving was minimaal. Je medestudenten zijn niet in beeld, de docent vrij klein. Jijzelf bent ook niet in beeld, waardoor het allemaal erg passief is. En saai. Het... De kwaliteit van de online leeromgeving was minimaal. Je medestudenten zijn niet in beeld, de docent vrij klein. Jijzelf bent ook niet in beeld, waardoor het allemaal erg passief is. En saai. Het programma is vrij onduidelijk en kan gedurende de dag nog aangepast worden. Ik had van tevoren de reviews gelezen en hoopte dat het zou meevallen. Dat deed het dus niet. Als je dit ziet en je twijfelt: vooral niet aanmelden zou ik zeggen!

"De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk." Het was een InHolland docent en niet een toptrainer uit de praktijk. Ik vond de les daarnaast... "De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk." Het was een InHolland docent en niet een toptrainer uit de praktijk. Ik vond de les daarnaast van lagere kwaliteit dan ik op de HES heb gehad.

Ik vind niet dat de leerdoelen zijn behaald, Het was een hoogover verhaal met allerlei modellen, maar we gingen niet de diepte in. Ik had liever gezien dat er voorbeelden werden gegeven van belangrijke en grote merken en waarom die merken succesvol zijn geworden. Ik was op zoek naar voorbeelden en handvaten voor in mijn werkveld. Hoe maak ik een campagne vattend en laat ik het uitspringen tussen andere merken? Denk aan best practises in tekst en beeld.

We hadden het heel veel over conversies, terwijl dat in de online wereld vloeken in de kerk is als je het over branding hebt. Ik heb helaas niks uit de sessie kunnen halen. Ik hoop niet dat de andere trainingen van hetzelfde niveau zijn.

Het is dat deze training gratis was, maar hier zou ik nooit geld voor hebben uitgegeven. Ik vind het al meer dan zonde dat ik hier mijn vrije dagen voor heb moeten gebruiken.