In de online omgeving stond ik een aantal keer voor een verassing. Waren eerst 6 lessen (2,5e...Prima basis als je niets van Marketing weet. Helaas vooral theorie en geen echte praktijk.
In de online omgeving stond ik een aantal keer voor een verassing. Waren eerst 6 lessen (2,5e maand) toen was ik bijna klaar met deze lessen kwamen er ineens allemaal lessen examentraining bij. Stond nergens vermeld dat dit later zou komen. Docent gaf ook aan dat ik na de eerste 6 lessen al wel examen kon doen.
Ook stonden in het Online Marketing boek na elk hoofdstuk extra opgaven. Deze werden niet benoemd in het 'huiswerk'. Beetje onduidelijk.
Docent was wel heel erg aardig en behulpzaam. Reageerde snel via de mail! Gebruikte verder de online omgeving niet maar was niet vervelend.
Al met al na 3 maanden examen gedaan en beide dik gehaald dus ben een blij mens!
Michelle
Ik vond de training goed toepasbaar in de praktijk en geeft voldoende kennis om mijn positie op de arbeidsmarkt te versterken
Docent was erg aardig maar vrij langdradig in vergelijking met andere docenten waar ik trainingen van heb gehad bij SRM. Vooral iets gehad aan de tweede les. Vitero werkte deze keer gelukkig wel mee!
Natacia
Een zeer goede aanvulling op mijn werk. Heel actueel en veel handvatten meegekregen die ik kan toepassen in het werk. ook een leuke ervaren docent Berber.
Inhoudelijk goede training, met veel duidelijke en interessante literatuur en tools. Had wel liever wat meer echt praktisch willen oefenen met het geleerde. Door de online leeromgeving was dat niet...Inhoudelijk goede training, met veel duidelijke en interessante literatuur en tools. Had wel liever wat meer echt praktisch willen oefenen met het geleerde. Door de online leeromgeving was dat niet echt goed mogelijk.
Vakbekwame docenten
Wieteke
Hele praktische training waar je gelijk mee aan de slag kunt.
Merel
Vooral het tweede deel van de cursus E-mail marketing Advanced vond ik erg relevant. Het eerste deel was naar mijn mening wat aan de brede kant en ging vooral over online marketing. Het tweede deel...Vooral het tweede deel van de cursus E-mail marketing Advanced vond ik erg relevant. Het eerste deel was naar mijn mening wat aan de brede kant en ging vooral over online marketing. Het tweede deel sloot meer aan bij waar ik naar opzoek was: praktische handvaten voor het verbeteren van mailings en het verbeteren van de e-mailstrategie.
Babs
Voor mij persoonlijk had ik meer verwacht van deze cursus. Sommige opdrachten zijn erg summier en voor iemand met basiskennis niet een heel rijke aanvulling. Misschien kunnen jullie duidelijker...Voor mij persoonlijk had ik meer verwacht van deze cursus. Sommige opdrachten zijn erg summier en voor iemand met basiskennis niet een heel rijke aanvulling. Misschien kunnen jullie duidelijker communiceren dat deze cursus echt instap is. Natuurlijk heb ik er zeker iets van opgestoken, maar ik had het niveau iets hoger ingeschat.