SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

Roger

Interessante training met veel praktische tips. Online leeromgeving midt tov bijv teams een aantal functionaliteiten waardoor de interactie wat mist. Qua lesstof zou ik wat minder seo opnemen daar... Interessante training met veel praktische tips. Online leeromgeving midt tov bijv teams een aantal functionaliteiten waardoor de interactie wat mist. Qua lesstof zou ik wat minder seo opnemen daar deze materie te breed is om binnen kort tijdsbestek te behandelen. Trainer is erg plezierig en brengt veel kennis mee.

Severine

Tevreden over de training, één min punt was wel de verbinding en werking van de virtual classroom. We hebben ook een training gehad via Zoom en deze verliep veel beter

Sander

Prima docente met ruime journalistieke ervaring. Goede balans tussen theorie en praktijk. Zeer praktische insteek, met veel doe-opdrachten. Dus cursus levert je de juiste tools om zelf aan de slag... Prima docente met ruime journalistieke ervaring. Goede balans tussen theorie en praktijk. Zeer praktische insteek, met veel doe-opdrachten. Dus cursus levert je de juiste tools om zelf aan de slag te gaan met online content in het algemeen en tekst in het bijzonder.

De eerste dag ging iets teveel uit van email marketing in bestaande organisaties. Ik zou meer aandacht besteden aan start-ups en inrichting van een goed mailsysteem/proces. Tweede dag was meer... De eerste dag ging iets teveel uit van email marketing in bestaande organisaties. Ik zou meer aandacht besteden aan start-ups en inrichting van een goed mailsysteem/proces. Tweede dag was meer gericht op conversie en praktijkcases. Deze dag sprak mij erg aan. Overall: een waardevolle training met tips die je meteen in de praktijk kunt brengen.

Hannah

Ik had totaal iets anders verwacht van de lesmethode van de Masterclass en het was voor mij niet te combineren met werk/prive en zelfstudie. Ik had liever 2 vaste leerdagen gehad via een scherm,... Ik had totaal iets anders verwacht van de lesmethode van de Masterclass en het was voor mij niet te combineren met werk/prive en zelfstudie. Ik had liever 2 vaste leerdagen gehad via een scherm, waarbij je enigszins interactie gelijk kan hebben. De docente gaf aan dat je niet een hele dag les kan geven. Ik ken genoeg mensen om mij heen die de hele dag cursussen hebben en/of je had het ook kunnen splitsen naar 4 halve dagen. Het lag deels ook aan mijn discipline voor zelfstudie, maar het was ook veel leeswerk voor de opdrachten vanaf je beeldscherm (geen printer thuis). Het was voor mij echt te veel leeswerk op het scherm en dan het plannen tussen werk, prive en deze masterclass was voor mij niet werk gelegd en is ook een flop geworden. Het boek is top! Als tip voor de volgende masterclass, maak een extra syllabus ervan en stuur het mee met het boek. En nog beter om deze masterclass niet via e-learning te doen. Niet in deze tijd waar mensen al thuis moeten werken en veel achter de computer zitten. Ik keek echt uit naar klassikaal les, al was het via de Teams. Dit was totaal niet wat ik had verwacht van e-learning: combi tussen de lesmethode en het niet vinden van mijn balans tussen werk, prive en het volgen van de e-learning.

Nick

Ik heb deze opleiding gevolgd naast mijn baan waar ik 36 uur per week werk. Het is, als je ook alle voorbereidende opdrachten maakt voor de lessen, een intensieve opleiding. Maar goed, dit weet je... Ik heb deze opleiding gevolgd naast mijn baan waar ik 36 uur per week werk. Het is, als je ook alle voorbereidende opdrachten maakt voor de lessen, een intensieve opleiding. Maar goed, dit weet je van tevoren en wanneer je gemotiveerd bent om de opleiding tot een goed einde te brengen, vormt dit geen probleem.

Het was jammer dat dankzij de maatregelen tegen het coronavirus alle lessen, op de 1e na, digitaal plaatsvonden. Desondanks was de online omgeving zo goed ingericht (afgezien van een paar technische issues) dat dit geen belemmering vormde voor het volgen van de lessen. Nadeel was wel dat het heel veel zenden vanuit de leraar betrof omdat je logischerwijs minder interactie hebt via je computerscherm.

Ik vond de lesinhoud en het lesmateriaal interessant en dit sloot goed aan bij de praktijk. Wat ik jammer vond is dat je bij de exameneisen verschillende eisen vond waarbij geen aanvullende literatuur was. Als hier dan ook in de les geen aandacht voor is, heb je niet de goede voorbereiding voor de examenvragen.

Ik heb 2 schriftelijke examens moeten afleggen, omdat ik de 1e niet had gehaald. Daar merkte ik dat de kwaliteit van de examens heel erg kan verschillen. Waar het ene examen heel gestructureerd is, was het andere examen een onoverzichtelijk stuk tekst waarbij je veel moest zoeken naar de antwoorden. Ik had bij dat examen het gevoel dat ik meer werd beoordeeld op begrijpend lezen dan op vakinhoudelijke kennis. Ik kreeg sterk de indruk dat de examens worden geschreven door verschillende examinatoren.

Tot slot vond ik het erg jammer en onpraktisch dat je in deze digitale tijd nog steeds naar het hoofdkantoor van NIMA, in Amsterdam, moet om je examen in te kunnen zien. Daarbij krijg je dan ook nog eens alleen antwoordindicaties in plaats van uitleg waarom je het foute antwoord hebt gegeven. Hier valt voor NIMA winst te behalen.

Al met al tot nu toe erg tevreden met de opleiding. Ik merk dat ik vakinhoudelijk ben gegroeid en het was leuk om met vakgenoten uit andere branches te kunnen studeren.

Priscilla

Inhoudelijk interessant, online omgeving van de schrijver van het boek content erg leuk. Wel aardig wat fouten die ik gemeld heb aan de schrijver die aangepast zijn. Helaas beviel de online training... Inhoudelijk interessant, online omgeving van de schrijver van het boek content erg leuk. Wel aardig wat fouten die ik gemeld heb aan de schrijver die aangepast zijn. Helaas beviel de online training mij niet. Het werd daardoor zelfstudie waardoor ik mijn interpretatie van de stof niet kon toetsen met een groep. Feedback van de docente was laaiend enthousiast, wat fijn was maar gaf mij niet echt het idee dat ik goed bezig was raar genoeg. Wellicht omdat ik geen vergelijk met anderen kon maken. Helaas is de training niet afgerond. Dit zou gebeuren met een afrondend gesprek wat niet heeft plaatsgevonden. Ondanks dat ik een afspraak gepland had, die na dat tijdstip door de docente verschoven werd, werd de afspraak niet nagekomen. Berichten mijnerzijds om te vragen wat er aan de hand was, werden niet beantwoord. Via het hoofdkantoor aangekaart, toen kreeg ik van de docente een bericht met excuus en wanneer ik tijd had voor dit gesprek. Op mijn antwoord geen reactie gekregen. Dat is erg tegenvallend. Moest ook zelf vragen naar een certificaat wat ik wel ontving. Toch jammer dat het hele concept van storytelling en contentcreatie aan de docente zelf voorbij gaat (de tevredenheid van de klant).

Reactie SRM:

Beste Priscilla,
Dank je wel voor je review waarin je jouw feedback met ons deelt. Jouw ervaring als student is voor ons waardevol en leert ons waar we kunnen verbeteren.
Met vriendelijke...
Beste Priscilla,
SRM

Docent was matig. Alles wat ik inleverde was prima/goed. Geen tips of opbouwende kritiek. Ik had er veel meer van kunnen leren als dit wel was gedaan door docent. Jammer. Prijs kwaliteit verhouding... Docent was matig. Alles wat ik inleverde was prima/goed. Geen tips of opbouwende kritiek. Ik had er veel meer van kunnen leren als dit wel was gedaan door docent. Jammer. Prijs kwaliteit verhouding niet op orde.
Jammer dat het via E-learning moest, ipv online lessen.

Voor wat het heeft gekost, vind ik het achteraf de training niet waard. Wellicht had ik hier anders over gedacht als het i.p.v. E-learning online lessen waren geweest. Dan is er meer interactie, kan je er meer uithalen. Dit was een soort eenrichtingsverkeer en de docent vond alles maar prima. Lekker makkelijk geld verdienen voor zo een docent.

Onderwerp van de training is interessant, maar er kan meer uit worden gehaald. Door de docent en de manier van lesgeven.

Voor mij werkt de online variant niet helemaal. Van de leraar kregen we weinig feedback en er zou nog een extra contact moment komen met alle deelnemers, maar dit is er nooit geweest.