1997 beoordelingen

1997 Reviews

Niet direct toepasbaar in mijn dagelijkse werk maar interessante training. De online tooling wel heel slecht. 1e dag problemen met inloggen waardoor 20 minuten gemist. 2e dag ruim op tijd alles... Niet direct toepasbaar in mijn dagelijkse werk maar interessante training. De online tooling wel heel slecht. 1e dag problemen met inloggen waardoor 20 minuten gemist. 2e dag ruim op tijd alles klaar gezet. 5 minuten voor tijd was de room "Growth Hacking" niet meer zichtbaar en kon weer niet inloggen. Tijdens de training regelmatig een hakkelend en wegvallend geluid. Andere cursisten hadden hier ook last van dus dit lag niet aan de thuis verbinding. Het boek dat werd opgestuurd erg Amerikaans en leest niet makkelijk weg. Wellicht een Nederlandse versie of andere auteur proberen.

Reactie SRM:

Beste student,
Bedankt voor het achterlaten van je review. Goed om te horen dat de training interessant voor je is geweest! Jammer genoeg heb je wel wat moeilijkheden ervaren binnen de online lesomgeving en we kunnen ons voorstellen dat van invloed is op je ervaring. We brengen dit samen met jouw feedback over de literatuur intern onder de aandacht zodat we dit kunnen verbeteren. We nemen binnenkort graag nog even telefonisch contact met je op.
SRM

Veel geïnvesteerd namens de docent in de groep en materiaal. docent wijkt op een positieve manier af om zo meer maatwerk te kunnen leveren nav de vraag.

Ik had meer verwacht van de opleiding, omdat ik in het begin van dit jaar al een keer lesdag 1 gevolgd heb. De kwaliteit van de docent en studenten was toen veel beter. Nu zat er een student in de... Ik had meer verwacht van de opleiding, omdat ik in het begin van dit jaar al een keer lesdag 1 gevolgd heb. De kwaliteit van de docent en studenten was toen veel beter. Nu zat er een student in de klas, die het niveau naar beneden haalde. Ik vroeg me af, waarom deze student toegelaten is tot deze masterclass.

Op jullie site staat namelijk: De Executive Master Interne Communicatie is bedoeld voor adviseurs en managers die interne communicatie als werkveld hebben met een HR-, marketing- of communicatieachtergrond. Zij zijn (mede)verantwoordelijk voor het interne communicatiebeleid en zijn of worden in de gelegenheid (gesteld) om het geleerde in praktijk te brengen.

Reactie SRM:

Beste student,
Hartelijk dank voor je review. Fijn dat je jouw feedback met ons deelt. Wat jammer om te horen dat de verwachtingen die je voorafgaand aan het onderwijs had niet volledig hebben aangesloten bij hetgeen je in de praktijk hebt ervaren. We komen hierover graag met je in contact. We bespreken graag je ervaring en feedback. Je hoort van ons!

Estella

De opleiding zat goed in elkaar. Online is het toch altijd anders dan fysiek, maar daar kan niemand wat aan doen. De docente heeft het prima gedaan.

Manon

Leerzame opleiding. In 2 dagen weer up to date in mijn vakgebied.

Goede theoretische voorbereiding, goede docent die duidelijk kon uitleggen en vooral de vertaling van de theorie naar de praktijk goed kon maken. En de studenten er heel goed bij betrok.

Interessante lessen. Je houdt voornamelijk een spiegel voor je. Je krijgt wijze lessen mee om in de praktijk toe te passen. Vaak is dat het lastigste :).

Top training, veel aan gehad en goed bruikbaar in de praktijk. De kennis van de docent heeft er zeker toe bijgedragen dat het een geslaagde trainging was.