SRM

1997 beoordelingen

1997 Reviews

Bosters, Cassandra (C.J.)

Gewoon zo onwijs veel geleerd. Uit het lesboek dat nu standaard op mijn nachtkastje ligt. En van de docent, tevens auteur van het boek, die zijn bevlogenheid voor het vak feilloos weet over te... Gewoon zo onwijs veel geleerd. Uit het lesboek dat nu standaard op mijn nachtkastje ligt. En van de docent, tevens auteur van het boek, die zijn bevlogenheid voor het vak feilloos weet over te brengen. Ik zou zeggen: gewoon doen!

Wolder, Mirjam (M.W.)

Een praktische masterclass waarbij je goed leert hoe je een merk in kaart brengt en positioneert. De wijze waarop Guy van Liemt lesgeeft, ervaar ik als zeer prettig. Veel praktijkvoorbeelden,... Een praktische masterclass waarbij je goed leert hoe je een merk in kaart brengt en positioneert. De wijze waarop Guy van Liemt lesgeeft, ervaar ik als zeer prettig. Veel praktijkvoorbeelden, waarbij hij de cursisten intensief betrekt en uitnodigt hun eigen praktijkvoorbeelden te delen en het geleerde daarin toe te passen. Goed opgebouwd materiaal. Prima begeleiding met ruimte voor eigen initiatief en prikkeling het beste uit jezelf te halen.

Gert Koot zet je in een paar dagen volledig om in je denken en houding ten opzichte van nieuwe media. Hij gaat veel verder dan je zelf kan bedenken en zet je aan tot nadenken over zowel de basis en... Gert Koot zet je in een paar dagen volledig om in je denken en houding ten opzichte van nieuwe media. Hij gaat veel verder dan je zelf kan bedenken en zet je aan tot nadenken over zowel de basis en uitgangspunten als de voorbereidingen voor nabije toekomst.

Pausma, Bart (B.R.)

Betere trainers dan Gonda en Wilma jun je je niet wensen. Zij dompelen je vanaf minuut 1 onder in de de praktijk van coachen en trainen. De uitnodigende en veilige setting nodigt uit en stimuleert... Betere trainers dan Gonda en Wilma jun je je niet wensen. Zij dompelen je vanaf minuut 1 onder in de de praktijk van coachen en trainen. De uitnodigende en veilige setting nodigt uit en stimuleert om actief mee te doen. De aangeboden opdrachten en de theorie (zowel mondeling als schriftelijk) sluiten naadloos aan op de praktijk.

Borneman-Schlepers, Doreen (D.)

Het vak interne communicatie beweegt zich van adviseren naar coachen. Een ontwikkeling die mij erg aansprak, maar waar ik nog geen ervaring mee had. Door deze masterclass is het trainers- en... Het vak interne communicatie beweegt zich van adviseren naar coachen. Een ontwikkeling die mij erg aansprak, maar waar ik nog geen ervaring mee had. Door deze masterclass is het trainers- en coachersvuurtje in mij aangewakkerd. Wat een mooi vak en wat een fijne plek en trainers om deze vaardigheden aan te leren. Veel ervaring, theorie, technieken, maar vooral praktisch bezig zijn. Ervaren. Nog maar net afgerond en de eerste coachvraag en trainingsopdracht al binnen. Hoe gaaf en tegelijkertijd ook spannend. Fijn dat je achteraf nog de mogelijkheid hebt voor een coachgesprek met een van de trainers!

Een 8, omdat ik de cursus heel goed en waardevol vind. Echter om het zelf in praktijk te brengen, zou het fijn zijn als er na het afronden van de masterclass nog wat contactmomenten zouden zijn,... Een 8, omdat ik de cursus heel goed en waardevol vind. Echter om het zelf in praktijk te brengen, zou het fijn zijn als er na het afronden van de masterclass nog wat contactmomenten zouden zijn, zodat je kan toetsen of je de theorie goed in praktijk brengt. Of wellicht een terugkomdag een aantal maanden later.

Veurink, Robin (R.E.J.)

De avonden waren goed, met leuke anekdotes/voorbeelden en redelijk gevuld met handvatten om mee verder te kunnen. Het Do IT weekend maakte mijn verwachtingen niet waar. In de groep waren we niet in... De avonden waren goed, met leuke anekdotes/voorbeelden en redelijk gevuld met handvatten om mee verder te kunnen. Het Do IT weekend maakte mijn verwachtingen niet waar. In de groep waren we niet in staat om op 1 lijn te komen en snel de koers te bepalen voor de case. Heeft allerlei oorzaken, maar daar miste ik toch echt de sturing van de begeleider om wel er uit te halen wat er in zo�n weekend moet zitten. Kortom ik ging met een onvoldaan gevoel naar huis.

Het is een opleiding voor mensen die nog geen online marketeer zijn en dat wel willen worden. Met het diploma heb je een goede basis, maar er valt per online kanaal en overall strategie nog wel veel... Het is een opleiding voor mensen die nog geen online marketeer zijn en dat wel willen worden. Met het diploma heb je een goede basis, maar er valt per online kanaal en overall strategie nog wel veel expertise te winnen.

Blankendaal, Brenda (B.S.)

Wat een fantastische Masterclass. Mooie inzichten, prachtige toepassingen, ik gebruik het zo veel in mijn werk. Mijn gesprekken zijn beter geworden doordat ik echt luister en doorvraag, mijn... Wat een fantastische Masterclass. Mooie inzichten, prachtige toepassingen, ik gebruik het zo veel in mijn werk. Mijn gesprekken zijn beter geworden doordat ik echt luister en doorvraag, mijn trainingen en presentaties. Het was echt genieten.

Deze masterclass maakt je ten eerste een betere adviseur; je leert betere vragen te stellen en oordeelloos te luisteren. Daarnaast het de masterclass me ook veel inzicht in mijzelf gegeven, dat was... Deze masterclass maakt je ten eerste een betere adviseur; je leert betere vragen te stellen en oordeelloos te luisteren. Daarnaast het de masterclass me ook veel inzicht in mijzelf gegeven, dat was het grootste cadeau :)