Reactiesnelheid indien er contact is geweest
Klantvriendelijkheid indien er contact is geweest

VH Event Support

Compleet aanbod voor Eventbouwers

Je ervaring, verbeterpunten of tips

Jammer dat de app nog niet optimal funcitioneerd.

J.Harderwijk

Oplaadbare loop let lamp gliss, informatie kan met meer details bv oplader via 12 volt sigarenaansteker auto en oplader 220 v

Je ervaring, verbeterpunten of tips

aangeven dat het product niet op voorraad is en de bezorging later komt dan aangegeven

J.P. Plas

Feedback kan beter

Je ervaring, verbeterpunten of tips

Bij naleveringen beter communiceren met afnemer, d.w.z. als een product langer onerweg is dan gewenst proberen de exacte levertermijn aan te geven.

FLORIS VERMIST THEATERTECHNIEK

Klantvriendelijk en veel keuze

Je ervaring, verbeterpunten of tips

Niet bij alle producten is er een duidelijke uitleg over het product beschikbaar, waardoor er verwarring kan ontstaan. Dit heeft met name betrekking op de functies van het product en welke... Niet bij alle producten is er een duidelijke uitleg over het product beschikbaar, waardoor er verwarring kan ontstaan. Dit heeft met name betrekking op de functies van het product en welke accessoires er eventueel bij aanwezig zijn.

M. Verburg

Prima service en goede producten!

Je ervaring, verbeterpunten of tips

Ik denk dat dit eerder een PostNL dingetje is, maar er zat geen actuele track & trace link bij mijn bezorging, toevallig moest ik op de dag van bezorging vroeg weg en kwam de bezorger op straat... Ik denk dat dit eerder een PostNL dingetje is, maar er zat geen actuele track & trace link bij mijn bezorging, toevallig moest ik op de dag van bezorging vroeg weg en kwam de bezorger op straat tegen en kon mijn pakket dus zo alsnog aannemen.

Frans der kinderen

Top shop

Jens Pluimes

Bijna geen slecht woord over te zeggen

Je ervaring, verbeterpunten of tips

De website mobiel vriendelijker maken

C. Van buul

Een dynamisch bedrijf met uitstekende kwaliteiten

Ga zo door!

N.L. Moorrees

SPADE ROND GEBOGEN STEEL 270 EM GISS met steel diameter 37 milimeter met een lengte steel van 110 centimeter en gemeten vanaf het begin dus de werkelijke steellengte is 110 centimeter.

Heb gezocht in Nederland naar zo'n schop dat vaak gebruikt word in America en Engeland.
Voor mijn gevoel is de steel net iets te kort, omdat ik de langere steel zocht in verband dat ik geen gebogen rug wil hebben tijdens het scheppen van zand. Voorkomt ik rugpijn. De steel mag wel iets langer en ben zelf 1,70 meter.
Voor de website verbetering zou zijn een lengte steel aanvink mogelijkheid moeten zijn. Bijvoorbeeld 1,70 meter met een steel van 1,30 meter.

De spade zelf ziet er goed uit. Prijs is betaalbaar voor een particulier. Gebruiks kwaliteit moet ik nog ondervinden. Als het gebruikskwaliteit goed is zal ik meer van kopen en aanbevelingen doen in mijn netwerk.

Vriendelijke groet, Nico Moorrees

Lees in de titel.