Deskundigheid

Beekhuizen

Heel prettig

Werken heel netjes

Emmy

Positieve ervaring! Prettig contact en goede dienstverlening. Zowel in het gesprek thuis vooraf, als met de stoffeerder zelf. Technisch heel goed werk geleverd, ziet er super strak uit. Ook het... Positieve ervaring! Prettig contact en goede dienstverlening. Zowel in het gesprek thuis vooraf, als met de stoffeerder zelf. Technisch heel goed werk geleverd, ziet er super strak uit. Ook het plaatsen van een extra strip op een tweede trap, heel netjes gedaan.

Communicatie, snelheid, deskundigheid en professionaliteit

Enige minpuntje is dat de kleurcode van 9016 niet overeenkomt met de aangrenzende vlakken die wij zelf in die kleur hebben geschilderd. Daar zit nu best een groot verschil tussen. Achteraf hadden we... Enige minpuntje is dat de kleurcode van 9016 niet overeenkomt met de aangrenzende vlakken die wij zelf in die kleur hebben geschilderd. Daar zit nu best een groot verschil tussen. Achteraf hadden we misschien liever gekozen voor code 9010 waar geen meerkosten voor nodig waren. Een check met kleurstalen in 9010 en 9016 was handig geweest voorafgaan aan de bestelling.

Ander puntje: de stoffeerder bouwde buiten een tent op met vrij harde muziek. Mijn buren konden er wel om lachen, maar misschien wel goed om bij een andere klant eerst te checken of dat oké is.

M. Weijkamp

Wij zijn een nieuwe klant en kwamen u tegen via FB. De aanbieding van vorig jaar december leek ons aantrekkelijk en we belde op. Een vriendelijke man heeft ons geholpen en de afspraken zijn zeker... Wij zijn een nieuwe klant en kwamen u tegen via FB. De aanbieding van vorig jaar december leek ons aantrekkelijk en we belde op. Een vriendelijke man heeft ons geholpen en de afspraken zijn zeker nagekomen. Ook bij het inmeten stond men ons vriendelijk te woord met goede info en duidelijkheid.
29 Augustus was het dan zover. Na onze verhuizing kwam de nieuwe trap. Ook hier een vriendelijke vakman aan het werk geweest. Al met al zijn we zeer tevreden. Dank aan allen van Stairz.

Zie boven

L.H.F.Mullenders

We zijn erg tevreden met de trapinnovatie. De innovatie is vakkundig en netjes uitgevoerd en voldoet aan onze verwachtingen. Ook vragen tav het project werden snel en goed beantwoord.

Concept van innovatie en het groot aantal keuzemogelijkheden. Duidelijkheid tav betaling en uitvoering van de werkzaamheden. Goede kwaliteit van uitvoering.

Er zijn twee punten: (1) Het zou goed zijn een meer gedetailleerde beschrijving te maken van de voorbereidende werkzaamheden die de klant dient uit voeren en de gebruiken verf. (2) Ik vond het... Er zijn twee punten: (1) Het zou goed zijn een meer gedetailleerde beschrijving te maken van de voorbereidende werkzaamheden die de klant dient uit voeren en de gebruiken verf. (2) Ik vond het storend dat ik verschillende malen het bedrijf opbelde zonder contact te krijgen hoewel telefonisch contact wel geadviseerd was bij eventuele vragen.

Heinen

In een ochtend een mooie trap.

Komen aan huis en zijn op tijd en laten het schoon achter.

BJM Steggink

Punctueel, met vakbekwaam personeel en snelle realisatie als jezelf de nodige voorbereidingen hebt gedaan.

vakbekwaam personeel en prima communicatie

ik zou niet weten waar de verbeterpunten liggen

Hulsman

De ervaring is top. Ze zijn duidelijk. Zijn op tijd en

Netjes afwerking, Goed in afspraken. Ruimen netjes hun eigen spullen op. Kitten keurig af.

Misschien als ze iets gehad hebben zoals koffie of taart of brood. Dat ze netjes het servies terugbrengen. I.p.v. buiten laten staan of in de gang op de grond.

Carola

Fijn bedrijf!

Duidelijk, behulpzaam, goed werk geleverd!

Geen verbeterpunten.